Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (8)
Raspunsuri - Pagina 7
Onana spune:
Sabina, nu stiu nimik de placa de care spui, insa eu nu stiu daca ma pot mobiliza acasa; am avut bicicleta si in afara ca stateau hainele agatate de ea nu a avut alta intrebuintare; de-asta nu vreau fitness, prefer aerobic. Dar macar de curiozitate o sa intru sa citesc de placa, mersi de pont!
Artu, si la mine hotararea era asa cum spui tu, mai venea, mai pleca, de data asta insa sper sa nu mai plece pana nu ajung unde vreau..Bravo pt performantele Sabinucai si sa-i fie de bine vaccinul.
Mira, apropo de bazin, kinetoterapeutul cu cae face Tudor lectii individuale mi-a zis ca lucreaza cu copii pana la maxim 6 luni in cadita; insa in bazin ii primeste dupa ce fac vaccinul de 4 luni. Asa ca ar fi super sa ne vedem acolo, poate din septembrie dupa ce venim din concediu incepem si noi la grup.
Vero, uraaaaaaa, sa iasa tot puroiul de-acolo si sa scapati repejor de pb! lui Mateias.
Acus am sosit si noi din parc, fugim la activitatile placute de seara.. Noapte buna mamici si bebici!
aka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxanici Vero ce bineee, ce bineee!!! vindecare completa cat de repede. ...noi bine sanatosi Stiu ca noi suntem printre cei mai mici si posibil ca voi deja sa fi uitat, dar: - mai sunt copilasi carora le tremura barbita/piciorusele? - mai e vreun copilas caruia sa ii curga ochiul/ochii? noi astea le mai avem...sper sa treaca in timp. Seara linistita floricelelor! mama lu' Rares (23.03.2007) & Horia (21.06.2010) |
buna seara
Roxanici, Mirunei ii mai tremura un piciorus din cand in cand. La inceput era mai rau, dar acum dupa 2 cure de 10 zile de calciu e mult mai bine. acum sunt la a 3-a cura si ultima. la barba n-am observat.
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna
r_ocsy spune:
Sabina : super placa, am cautat informatii pe net ca nu stiam despre ce vorbesti , sa o folositi sanatoase. Eu prefer stepperul, nu ma am cu jocurile video ... dar ma tot gandesc de vreo 2 saptamani ca ar trebui sa imi reiau exercitiile dar momentan nu am chef ! Inseamna ca nu sunt pregatita, nu ?
Mi-a adormit pisica la 8 seara si am fost conviinsa ca nu se mai trezeste si ratam baita din seara asta ... surpriza ... s-a trezit dupa o jumatate de ora , si in concluzie ne-am urmat programul obisnuit. A adormit mai greu in seara asta , dar la cat de obosita era !!! BIne macar ca doarme 2/3 ore in timpul zilei cu toata galagia infernala de afara ... nu mai termina odata !!!
R_ocsy , mami de Sofia ( 19.05.2010 )
ami_84 spune:
Flory-Blanca ce ai mai rezolvat cu mesele fetitei? Uite am gasit un topic si mi-am adus aminte de tine... arunca o privire aici.
Irina Paula (8 martie 2010)
Aniska80 spune:
Buna seara si de la noi!
Uffff,pe asa caldura eu am racit,sper din tot sufletul sa nu-i dau si printesei!Am luat paracetamol pastile ca altceva nu cred ca pot lua daca alaptez!Apropos...am impresia ca nu se mai satura pitica de la laptele meu,am avut si ceva dispute care m-au cam suparat,cu parintii mei si cu fratele si cumnata si cred ca nu mai am laptele asa cum era inainte...trebuie sa merg la pediatra sa vad ce zice si dansa...daca o sa-mi dea si supliment sa-i dau Melissei...Doamne ce dragalasi sunt acum ca incep sa gangureasca si sa zambeasca,ma topsesc toata cand o vad pe pitica mea,imi aduc aminte cum era si Denis,la varsta Melissei
Tare greu mai este cu caldurile astea...transpira mititica...
Va pup si va doresc o noapte linistita!
Aniska80 spune:
Fetele...eu nu mai stiu cum sa schimb poza de profil de pe sit-ul comun de poze...ma poate ajuta cineva...please!!!
arturicii spune:
Aniska, pfii, ce a crescut Melissa! Si seamana bine cu tati al ei! Aveti niste copilasi f frumosi. Sa fie sanatosi
Ioana & PYS
NicoletaB spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Crissy_C
Ce tampiti, nu pot sa cred! Tatii nu pot sa ridice sumele astea? Cristina, mamica fericita de Patricia Andreea 9 iunie 2010 |
Ba da
La mine sotul as-a ocupat de dus acte si ridicat bani. Nu i-a trebuit decat buletinul meu in original. Tot el va depune si actele pt CIC.
Mamica lui Mihai Rares
NicoletaB spune:
Neata si de la noi!
Aseara mi-am dus odorul la mama pana sambata si este asa nasol sentimentul si casa goala.
Suntem amandoi raciti cobza. Trebuie sa-l tinem sanatos caci saptamana viitoare facem vaccinul de 2 luni.
De sambata de luptam cu raceala si cand am vazut ca nu trece am dus copilul mai mai ales ca pe mine m-a apuca tusea intotdeauna cand dam copilului de mancare.
Am fost sunata de la scarbici si de la 1 ianuarie incep munca.
Mamica lui Mihai Rares