Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (8)
Raspunsuri - Pagina 8
oanarus spune:
Buna dimineta si de la noi!
Eu va citesc mereu , dar cu scrisul mai greu!
Noi suntem bine, crestem, gangurim, povestim toata ziua,suntem veseli, papam si dormim bine!
Snatate multa puiutilor bolnaviori si insanatosire cat mai grabnica!
-ici la toate mamicile si la bebei!
Ioana5255 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Onana Sabina, nu stiu nimik de placa de care spui, insa eu nu stiu daca ma pot mobiliza acasa; am avut bicicleta si in afara ca stateau hainele agatate de ea nu a avut alta intrebuintare; de-asta nu vreau fitness, prefer aerobic. Dar macar de curiozitate o sa intru sa citesc de placa, mersi de pont! Artu, si la mine hotararea era asa cum spui tu, mai venea, mai pleca, de data asta insa sper sa nu mai plece pana nu ajung unde vreau..Bravo pt performantele Sabinucai si sa-i fie de bine vaccinul. Mira, apropo de bazin, kinetoterapeutul cu cae face Tudor lectii individuale mi-a zis ca lucreaza cu copii pana la maxim 6 luni in cadita; insa in bazin ii primeste dupa ce fac vaccinul de 4 luni. Asa ca ar fi super sa ne vedem acolo, poate din septembrie dupa ce venim din concediu incepem si noi la grup. Vero, uraaaaaaa, sa iasa tot puroiul de-acolo si sa scapati repejor de pb! lui Mateias. Acus am sosit si noi din parc, fugim la activitatile placute de seara.. Noapte buna mamici si bebici! Sorana Matei (21.02.2008) si Tudor (24.04.2010) |
placa de care iti spun este un accesoriu pentru wii si are inclusiv aerobic, iti spune cat trebe sa slabesti. banda am si eu si merge dor alex pe ea. placa asta e altceva. e f f tare si misto. chiar merita investitia. ca sa o poti folosi tre sa iti cumperi si consola wii.
Ioana5255 spune:
citat din mesajul lui r_ocsy Sabina : super placa, am cautat informatii pe net ca nu stiam despre ce vorbesti , sa o folositi sanatoase. Eu prefer stepperul, nu ma am cu jocurile video ... dar ma tot gandesc de vreo 2 saptamani ca ar trebui sa imi reiau exercitiile dar momentan nu am chef ! Inseamna ca nu sunt pregatita, nu ? Mi-a adormit pisica la 8 seara si am fost conviinsa ca nu se mai trezeste si ratam baita din seara asta ... surpriza ... s-a trezit dupa o jumatate de ora , si in concluzie ne-am urmat programul obisnuit. A adormit mai greu in seara asta , dar la cat de obosita era !!! BIne macar ca doarme 2/3 ore in timpul zilei cu toata galagia infernala de afara ... nu mai termina odata !!! R_ocsy , mami de Sofia ( 19.05.2010 ) |
nici eu nu le avea cu jocurile video pana am descoperit nenorocirea asta de Wii. Este cu totul si cu totul altceva, sunt jocuri interactive. Iar placa e la superlativ. Eu nu am timp sa fac cat as vrea. Abia reusesc seara dupa ce se culca fetele acolo o jumate de ora. Tot imi propun sa ma scol dimineata la 5, la 6, dar cine poate.
Ioana5255 spune:
http://community.webshots.com/album/578328759tawgEc
am pus si eu poze noi de la botez. Cei doi baietei sunt Eugen, fratele meu si Kitty, baiatul nasilor Ekaterinei si nasii nostri de cununie.Mausi este sora mea si nasa Iustinei.
Aniska super pozele. Ce frumos doarme pitica pe burta.
cris_09 spune:
Un frappe pentru toate mamicile matinale si mai putin matinale
Baietelul meu are personalitate deja..il pun sa doarma la un capat al patului,il gasesc la celalalt capat sau de-a curmezisul.De dimineata era asa si cu piciorusele pe pereti
La orice capat al patului l-as pune se invarte numai sa nu stea cum l-am asezat eu...nu mai zic,ca incepe bicicleta daca il invelesc
Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
Crissy_C spune:
Neata!
Fetelor, ne-am hotarat sa dam o fuga la mare weekendul asta, avem unde sa stam diseara dar am vrea sa ne mutam de vineri incolo pt 3 nopti in alta parte... Aveti vreo recomandare pt Mamaia sau si mai bine Navodari? sau si in alta parte... Ceva hotelas/pensiune/bungalowuri potrivite pt familii cu bebe asa mic? Daca da, va rog, vindeti-mi si mie pontul Sabina, voi va ocupati si de Romania? ceva last minute?
Cristina, mamica fericita de Patricia Andreea 9 iunie 2010
r_ocsy spune:
Neata !
Deja ma apuca pandaliile .
A inceput sa o deranjeze si pe Sofia zgomotul de afara. Astazi cand au inceput sa sparga ( intrarea in parcare a blocului de peste drum ) a inceput sa planga mititica. Am linistito si la un moment dat i se face somn. O iau in brate si a motait ca de dormit pe galagia asta nici o sansa. Am inchis toate geamurile, am incercat sa gasesc un loc mai ferit in casa si degeaba.
De 10 minute zgomotul a incetat si sforaie saraca la mine in brate, profita de pauza de liniste.
Sunt singura acasa, soacra a plecat si mi-a lasat pe cap muncitorii din curte. Mi-au batut in usa chiar in momentul in care a adormit pitica dar fiind cu ea in brate nu m-am deranjat. Acum ii aud bantuind in curte, lucrand numai ei stiu la ce si pe mine ma streseaza ca sunt singuri nesupravegeati. Incerc sa ma calmez ca sa nu ii transmit stresul micutei.
Cam cata minte are socrela de i-a lasat pe capul meu ??? Ca doar putea sa le spuna sa vina dupa ora 16 cand e acasa Florin ,ca au program pana la ora 19.
Turbez !!! Bine ca m-am mai descarcat scriind acest mesaj.
R_ocsy , mami de Sofia ( 19.05.2010 )
Ioana5255 spune:
citat din mesajul lui Crissy_C Neata! Fetelor, ne-am hotarat sa dam o fuga la mare weekendul asta, avem unde sa stam diseara dar am vrea sa ne mutam de vineri incolo pt 3 nopti in alta parte... Aveti vreo recomandare pt Mamaia sau si mai bine Navodari? sau si in alta parte... Ceva hotelas/pensiune/bungalowuri potrivite pt familii cu bebe asa mic? Daca da, va rog, vindeti-mi si mie pontul Sabina, voi va ocupati si de Romania? ceva last minute? Cristina, mamica fericita de Patricia Andreea 9 iunie 2010 |
noi nu ne ocupam de Romania. Cand am fost la Mamaia am stat la Hotel Dorna si a fost foarte ok.
r_ocsy spune:
Aniska : eu as fi vrut sa alaptez exclusiv dar din pacate nu pot sa produc cam cat i-ar trebui ei si suntem pe alimentatie mixta din a doua saptamana. Am impresia ca am din ce in ce mai putin lapte, desi insist cu statul la san pana se enerveaza micuta ca nu ma are ce suge. De ceaiuri m-am saturat, de granulele de stimulare a secretiei la fel .
America masii de ea treaba, acum imi sparg peretele de la casa, nu vreti sa stiti cat zgomot fac. Picea nu mai sforaie, dar fiind in continuare in brate mai doarme inca. Mi-e frica si sa misc ca sa nu o trezesc pana isi face somnul, ca daca nu abia ne mai intelegem. Ce naiba sparg acum ca doar contorul de curent l-au pus joi ?! Daca va intrebati ce lucreaza : sparg toata strada ca sa bage toate cablurile de pe stalpi in pamant ; buna treaba ... problema e ca se misca cu viteza melcului. Deja sparg de 2 saptamani si 3 zile ( le tin evidenta ca nu mai pot ).
Mi-a amortit mana !!!
R_ocsy , mami de Sofia ( 19.05.2010 )
veronicach spune:
sabina la Matei nu e furuncul, e adenita axilara... din cate am citit/vazut sunt 2 probleme diferite
ideea de baza e ca nu am voie sa intervin/storc; si la baita nu am voie sa frec zona
dr nu stia nimic despre muscata insa nu mi-a interzis(insa eu credeam ca ajuta la colectare) aceasta dr, sesi lucreaza la stat,mi-a dat tratament homeopat (mie mi s-a parut o adevarata revolutie:) )
o sa ii pun niste frunzae muscata, macar 2 ore(momentan am vazut ca nu mai curge)
foarte scumpa e Alexandra iar gemenele erau mici pe atunci(acum sunt maimari cu o lunita cred, nu?) iar nici tu nu arati ca in imaginatia mea... in mintea mea erai mai sobra nu asa de zambitoare si dulce :P
r_ocsy si sa termine cu zgomotul cat mai repede...te cred scumpa ca te-au innebunit, pacat ca nu poti pleca in parc sau la vreo ruda pana termina maestrii
cris_09 felicitari pentru marele eveniment! a crescut Sebi cumintel si scumpic
un lucru as adauga(dar sa nu te superi) nu exista nimic mai important, in ortodoxie decat Impartasania(cand primim Trupul si Sangele Domnului) dar nici eu nu cred ca trebuie sa il duca nasa la Impartasanie
legat de rotitul prin pat..exact asa facea si Matei, dar el ma cauta...dormind in pat langa el, dimineata ma mutampe locul lui tata-su si el se impingea pana ajungea cat mai aproape de mine
oanarus felicitari pentru bb sanatos si guraliv :)
Roxanici si lui Matei ii tremura un picior cand l-am adus din spital, apoi duba o luna a inceput si barbita(evident tremurau din cand in cand, la baita, cand il schimbam etc) acum cand are aproape 3 luni nu ii mai tremura nimic :)...desi aseara a avut niste tentative barbita(in timpul baitei-dus) bebele tau are doar o luna jumate e normal sa ii mai tremure
NicoletaB insanatosire grabnica si bebe sa nu prinda raceala
Aniska80intri in albumul tau si in partea dreapta iti apare rearrange dai click pe buton si muti poza, ce o vrei ca si coperta, prima
Crissy_C sa aveti parte de vreme buna, fara canicula si sa faceti plimbari luuuungggiii pe plaja
arturicii , wow, asta da miscare de fetita mare... cum se dezvolta de pe o zi pe alta, incredibil
corinasmile, arturicii,Ioana5255, roxanici, Onana multumesc si va multumesc tuturor, de altfel
acum noutati despre Matei:
de 2 nopti doarme la el in patut, si desi nu ne asteptam, nu a facut deloc nazuri(sunt primele lui 2 nopti in patut)
ne-a sosit steluta tomy care canta si proiecteaza imagini in tavan cu care micul prunc comunica
acum vad ca s-a trezit, nu a mai papat de la 6
azi noapte a fost si cea mai lunga perioada fara papa, 6 ore, de la 12 la 6..creste baiatul,creste
mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010