Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (41)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

shines vin si eu, ca vreau la racoare

si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Laura bafta multa la eco

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 18+

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

suntem la Breaza ..dar muntele e cam departe..si numa plimbari nu am voie sa fac acu ..
am jucat cu familia biliard..tenis de masa..volei..dar mai incet asa ca babele..simt ca ma inteapa burtica deja asa ca ma asez la orizontala

Simo 18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenopolina spune:

'neatza burtici si buburuze!
Va anunt pe aceasta cale ca nu e nimeni exclus din club! Cine n-a pus cele 4 kg corespunzatoare primeste de la mine, din multele kg pe care le-am pus eu. Vi le dau, cu drag si !
Iese media cumva. Am de dat la toata lumea, ca eu cred ca am pus deja 6-7 (nu-mi dau seama exact, ca eram pe o panta ascendenta inainte de sarcina, si-mi era groaza sa ma cantaresc).
Simo, pai de ce nu dormi? Ma roade invidia, ca eu sunt la birou, legata de scaun, si m-as culca chiar si in conditiile astea.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Citat:
citat din mesajul lui Shines

cred ca m-am plictisit deja aici
fiica-mea deja nu mai stie ce activitati sa desfasoare..ma intreaba din 10 in 10 min..acum ce mai facem ??
i-a pregatit tasu piscina cu apa afara..da nu stiu ce sanse are sa se incalzeasca apa..ea se tot invarte pe acolo..pana se face apa buna cred ca sparge piscina:)))

si imi e foarte somn acum

Simo 18 +

Unde sunteti de te plictisesti? Ia fata la o plimbare pe carari de munte, cautati parc sau locuri de joaca ... cum e vremea?

ce plimbari pe carari de munte, ca ea n are voie
parca are placenta inserata jos
tre ssa stea linistita
fata sa l ia pe tati de mana si mami ii insoteste cu privirea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

e chiar racoare ..acum incepe sa se incalzeasca..dar azi-noapte am dormit cu plapuma asa rece a fost..din pacate am avut capul in traista si nu mi-am luat sosete..si nu am putut sta afara prea mult

Simo 18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Pai n-am zis sa plece cu rucsacul in spinare pe munte, mai ales ca are probleme si copilu' dupa ea. Pur si simplu sa se plimbe prin sat, statiune sau unde e ... sa admire privelistea, casele etc. Mie imi place sa ma plimba aiurea pe strazi cand sunt in vacanta pe undeva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Mai....si eu am placenta inserata mai jos, dr. mi-a spus la 12 sapt ca va mai urca, nu mi-a spus ca n-am voie sa ma desfasor normal; incep sa ma panichez, mai ales cand citesc pe rahatul asta de net ca se pune egal cu placenta previa . Uof

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 16+

Mergi la inceput

mie chiar cu rucsaru pe coclauri
n am mai fost de asta iarna la munte, tot sper sa urcam si noi macar cateva zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Apropo de kg luate pana acum. Eu nu stiu cate am acum, stiu doar ca aveam 50 inainte s-a fiu graviduta. NU m-am mai cantarit dar poate reusesc sapt asta sa aflu cate s-au depus. Nu cred ca prea multe.

Laura

17+

Mergi la inceput