Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (41)
Raspunsuri - Pagina 17
Shines spune:
Foxy..multumim .multa sanatate si multe bucurii si pentru voi 

Wudi..faci o instintare scrisa la care atasezi adeverinta medicala..faci in doua exemplare..sa iti iei nr de inregistrare pe ele
pe urma ..instintarea aia cu adeverinta se duc la medicul demedicina muncii..el face mai departe informarea catre conducere si catre ITM..in functie de conditiile de lucru (dar si cu recomandarea dr gine), cel de la medicina muncii iti scrie pe raportul ala de informare : ori reducerea prog de lucru ..ori/si cele doua zile de concediu la care ai dreptul pe luna pentru efectuarea analizelor in sarcina..ma rog, ar trebui sa le treaca pe amandoua..alea doua zile sa ti le bage sigur pentru ca e dreptul tau si sigur ai nevoie de ele
Simo
18 +
Lorich spune:
Wudy tu spune-i orice vrea ea sa auda
, nu te stresa, zi-i ca nasti, si dupa lauzie vii inapoi, nu te stresa, n-ai nicio obligatie fata de ea, las ca se descurca ei, nimeni nu e de neinlocuit. Tu ai un singur lucru la care treb sa te gandesti - minunea din burtica, linistea si sanatatea voastra. Restul e ..bla, blaaaa
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 16+
loutzy spune:
Neata butici.
Cica m-am trezit si eu cum trebuie. Ne pregatim de mers la eco sa vedem ce face bebe.

Laura
17+
Shines spune:
cred ca m-am plictisit deja aici
fiica-mea deja nu mai stie ce activitati sa desfasoare..ma intreaba din 10 in 10 min..acum ce mai facem ??
i-a pregatit tasu piscina cu apa afara..da nu stiu ce sanse are sa se incalzeasca apa..ea se tot invarte pe acolo..pana se face apa buna cred ca sparge piscina:)))
si imi e foarte somn acum 
Simo
18 +
angieangie spune:
neata burtici
fluturas felicitari pt bebelin

bafta celor care merg la echo azi
eu merg maine pt concediu medical in continuare si cred ca o sa-mi faca si echo dr.![]()
Angie
+14
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=angie&year=2011&month=2&day=3&babycount=1"
loutzy spune:
Multam fetelor. Sper si eu ca totul sa fie bine.
Nici eu nu mai stiu ce activitati sa mai fac ca sunt din nou libera azi si maine(azi ca merg la control si maine pt ca nu se lucreaza).
Laura
17+
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lorich Si ca sa veselim putin atmosfera: http://www.youtube.com/watch?v=924nfz7E-Tc Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 16+ ![]() |
de belea
si astia de la realitatea au vb despre el
si mami de Vlad (12.12.1999)
abramburika spune:
Neata!!
Aha, ca va sa zica am fost excluse din "club", astea cu mai putin de 4 kg pana in 20 de sapt.
. Sa va dam acelasi raspuns ne-diplomatic despre care vorbeam? Sac!!! ![]()
abramburika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Shines cred ca m-am plictisit deja aici fiica-mea deja nu mai stie ce activitati sa desfasoare..ma intreaba din 10 in 10 min..acum ce mai facem ?? i-a pregatit tasu piscina cu apa afara..da nu stiu ce sanse are sa se incalzeasca apa..ea se tot invarte pe acolo..pana se face apa buna cred ca sparge piscina:))) si imi e foarte somn acum ![]() Simo 18 + |
Unde sunteti de te plictisesti? Ia fata la o plimbare pe carari de munte, cautati parc sau locuri de joaca ... cum e vremea?