Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (41)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Da Simo, la asta ma gandeam si eu ca poate l-a masurat dar nu a mai scris pe foaie decat ca-i prezent. Poate ca nu conta si marirea. Nu stiu, ma incurajez si eu. Ca oricum am intrebat-o daca -i bine si mi-a spus ca nu-i niciun motiv de ingrijorare. Daca ar fi fost poate ca-mi spunea.

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Lo, da am anuntat cu cerere, adv de la medic, drum la medicina muncii, tot tacamul si asta din prima zi in care am revenit la munca dupa CIC. Pt ca am fost nevoita, din prima zi am avut sangerari, dr. m-a zis sa plec urgent s astau la pat vreo 4 zile... si nu am stiut ce sa le spun decat adevarul. Dar ca idee, in momentul in care anunti oficial ai anumite drepturi si o oaresce protectie.

Wudy mi-a trecut pe eco ca exista osul nazal, insa nu stiu daca si masuratoarea exacta. O sa ma uit, daca vrei pe eco, acasa si-ti spun maine. La Robert parca tot asa, avea 3 mm si ma stresam si eu s anu fie nasos (ca noi doi avem niste nasuri...)

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui shubulina

Sunshine,spune-le ca atat cat ai liat tu e normal.
Anormal este sa mananci ca sparta motivand ca esti gravi

14+

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Eu si la prima si la adoua sarcina am mancat tot ce mi-a trecut prin cap (in limita alimentelor cat de cat sanatoase) si la prima sarcina pusesem deja vreo 5 kg pana la 16 sapt. Acum abia daca e un kg pus nici ala tot mai asa vreo 800-900g...Asa ca depinde de mai multe lucruri.

Mami de roscatzel Matei 24.08.2008 si 16+

Mergi la inceput

Intradevar , noi am facut la acelasi medic ecografia. Ma rog, incerc sa nu ma mai gandesc la asta, daca nu era ok, ma gandesc ca era de datoria ei sa-mi spuna.
O sa o intreb la sfarsitul lunii cand am programare de interpretare a bitestului.

In ceea ce priveste anuntul oficial la munca, eu astazi am de gand sa anunt. Pana acum nu am spus decat unui coleg cu care ma inteleg eu mai bine.

Nu te poate ajuta medicul de familie cu reducerea programului la locul de munca? sau iti trebuie recomandare de la gineco?
Mie medicul de familie mi-a spus ca ne vedem daca am nevoie de reducerea programuluio, medical, concediu pre-post natal

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

Neata fetele. Nashpa problemele fetelor cu familiile. Vazand asta, imi apreciez altfel familia.
Credeam ca voi fi libera azi, dar m-a sunat sefu' si tre sa o intind.
Felicitari ,,fluturas'' pt cei 2 micuti (mi-as fi dorit si eu gemeni, aveam doi dintr-un foc)) si shines pt carutu' bleu. sa fiti sanatosi cu totii.
Bafta o zi buna,fetelor

17

Mergi la inceput

Lorich, si sotul meu este cam nasos :( daca o sa fie fetitza sper sa nu semene cu el.
Eu ma agitam putin dar v-am spus, cred ca sunt paranoia ca citisem eu undeva ca osul nazal are legatura cu bitestul, cu tot felul de probleme, nu vreau sa le pomenesc.
Dar gata, m-am calmat ....
trebuie sa trag aer in piept si sa-mi anunt sefa...abia astept sa-i vad fatza. Sigur o sa trag ceva dupa anuntul asta.
Sa-mi tineti pumnii!

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo spune:

eu stiu ca intradevar medicul de familie iti da adeverinta pt reducere programului, dar numai la recomandarea medicului gineco, si cum mie aia nu vrea sa-mi dea...nu stiu ce sa fac, ca pana acum am mai avut eu cateva zile libere de luat, mai plecam mai devreme cand imi era rau, dar de acum incolo nu stiu ce voi face, uffff

aaa, si era una dintre burtici, nu mai stiu exact care din voi, care erati tot la o doctorita de la municipal si nu era multumita deloc; imi poti trimit pm cu numele doctoritei, ca nu stiu de ce dar parca am impresia ca e aceeasi cu cea la care ma duc eu

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Wudy daca e ceva ciudat sau stii tu ca ar putea face ceva rau sefa ta anunut-o cu hartie, da? (adica adev. de la med de fam sau ginecolog) Nu asa, verbal. Sa nu-ti faca vreo bucurie. Bafta!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

neata burtici

la morfologia de trim1 se masoara osul nazal si pliul nucal.
si cu valorile astea se merge mai departe dc faci si bitestu

presupun k dc nu a zis nimic, totu e ok.
ideea e k osul nazal trebuie sa fie prezent.
nu iti mai face griji dc nu a zis nimic.

pt reducerea programului stiu k iti trebuie foaie de la medicu gineco si cu aia mergi la servici impreuna cu o ecografie care se ataseaza la documente.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 18+

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

Mergi la inceput

merci Bebelu. Asa am zis si eu pana la urma, ca sigur este de bine. Da, impreuna cu fisa asta completata de gineco am mers sa fac si bitestul.

Lorich, nu la un rau asa mare ma gandeam. Nu ar face asa ceva si oricum lucrez intr-o multinationala, nu fac ei de-astea. Eu sunt convinsa ca o sa inceapa sa se planga, ca ea ramane fara oameni, sa ma intrebe cat o sa stau, dar cand ma intorc....de asta imi este cel mai urat, de intrebarile astea.

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

neata burtici

la morfologia de trim1 se masoara osul nazal si pliul nucal.
si cu valorile astea se merge mai departe dc faci si bitestu

presupun k dc nu a zis nimic, totu e ok.
ideea e k osul nazal trebuie sa fie prezent.
nu iti mai face griji dc nu a zis nimic.

pt reducerea programului stiu k iti trebuie foaie de la medicu gineco si cu aia mergi la servici impreuna cu o ecografie care se ataseaza la documente.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 18+

SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!

12+

Mergi la inceput