Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (41)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

fetelor mare grija ce efort faceti, miscare in ritmul broastelor testoase
eu asa ma misc si nu am nik la placente
dar, ce atata graba
nu ridic greutati, nu fac niciun efort, nik
am timp dupa...garla

si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Laura..diagnosticul de placenta praevia se pune dupa sapt 28 incolo..pana atunci se poate ridica singura daca stai linistita si nu faci efort..te menajezi cat mai mult
la mine problema e ca am plecat din start cu alipire de placenta..si s-a lasat in jos sa urce..am si contractii urate la greu
sper sa se mai ridice si la mine..ma ingrozeste gandul de cezariana sau fereasca dzeu de nastere prematura
daca in astea doua sapt de concediu situatia nu devine mai buna..clar imi bag concediu dupa..nu vreau sa ma stresez cu nimic, chiar daca nu fac efort la birou..stres si nervi tot exista

Simo 18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Mirela si eu as vrea sa pot face asa, dar uite dupa job ajung acasa se trezeste Robert, mai stam ceva timp, apoi trebuie dus in parc ca sare cat casa. In parc nu fac efort, doar ca "supervizez"; dupa parc, acasa, spalat, nu-l ridic, dar stau sa-l spal, apoi papa, apoi una-alta strang prin casa, bucuatrie...nu-mi gasesc timp sa beau paharul ala de apa pe care mi-l doresc de cand intru in casa.
Bine, daca mi-ar fi zis dr. ceva, sa stau mai la pat, as fi facut-o, delegam tot, asa cum am facut cand cu petele alea.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

mirela - asta cu miscatul melcului e valabil la prima sarcina. Cand ai deja un copil care te solicita, ba la joaca, ba parc, ba plimbare, ba luat in brate ... il mai fetezi de vreo cateva ori, da' nu merge mereu. Ca sa nu mai zic de cele cu serviciu, de intretinerea unei gospodarii. Bine, in cazurile cand sunt chiar probleme grave cu sarcina, se cauta solutii, dar cand totul decurge normal, nu vad de ce ar trebui sa ma comport ca o pers. bolnava, precautii, stres, griji inutile etc.

Na, ca am raspuns cam in acelasi timp cu lori ... si cam la fel.

Mergi la inceput

ai dreptate abramburica..
e destul de greu sa stau locului..mai ales daca esti obisnuita cu activitate
eu mor sa stau degeaba, mereu am fost foarte activa..cand sunt la serv ma trezesc la 5.45..pregatire, papa, imbracare..apoi la serv pana la 4..de la 4 pana la 5.30-6 in masina spre casa..cand ajung apuc sa fac un dush, pregatesc masa..vase..aranjat prin bucatarie..mai bag haine la spalat..mai gasesc cate ceva de sters prin baie..de aranjat prin dulapuri..si se face 11 ..a doua zi de la capat
le fac mai incet..dar tot le fac, nu pot sta .locului
sotul e prezent peste tot, ma ajuta..da daca nu-s facut cu mana mea parca nu imi convine..

Simo 18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

cand esti la al 3lea fiv, sa fi cazut si bomba cu neutron si tot asa ma miscam
am mai pierdut o sarcina in iarna, s a oprit din evolutie, nu c as fi tras la jug

asa ca stau cuminte frumos, baiatul e mare, e la bunici ca cu ei a crescut, gospodaria e bine merci, mancare mai subtirel, curat mai ma rog de al meu, a mai venit mama, ba o tanti si tot asa......

copilasii mei sa fie ok, mai ales cu cazaturile mele.......
am timp destul de la anul viitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

simo - pai cunosc din propria experienta . Cat are fetita ta? A mea are aproape 3 ani, deci e un duracell. Bine, partea cu serviciul o sar, ca sunt casnica. Dar si ala e un serviciu in toata puterea cuvantului, ca mereu se gaseste (sau chiar trebuie) facut ceva pe langa casa.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

simo - pai cunosc din propria experienta . Cat are fetita ta? A mea are aproape 3 ani, deci e un duracell. Bine, partea cu serviciul o sar, ca sunt casnica. Dar si ala e un serviciu in toata puterea cuvantului, ca mereu se gaseste (sau chiar trebuie) facut ceva pe langa casa.

are 8 ani..te doboara de dim pana seara, nu are stare nici daca o legi de pat
in vacante e la noi..,in rest e la bunici..deocamdata
dupa ce nasc o iau la noi

Simo 18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

Neata' burtici, noi am venit de la eco...placenta s-a mai lipit, domnu' bebe(se pare ca e baiat , dar mai sigur va spun pe 5 septembrie) este super, are 5 degetele la manute, doc era ffff entuziasmata si m-am linistit pentru vreo 2 saptamanii, ca dupa intru in febra asteptarii. Marti ma duc sa iau si rezultatul la dt si sper sa fie bine......eu am intrebat daca sa fac si amnio si mi-a zis ca sunt nebuna....trecem peste, cand ajung acasa pun niste pozici cu domnu'

Apropo tacsu' suparat praf, imi zice ca sigur e baiat si nu fetita.Offfff barbatii astia

va

Cu ajutorul LUI Dumnezeu si A Maicii Domnului sunt 11+
bbmomente din viata

Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

cand esti la al 3lea fiv, sa fi cazut si bomba cu neutron si tot asa ma miscam
am mai pierdut o sarcina in iarna, s a oprit din evolutie, nu c as fi tras la jug

asa ca stau cuminte frumos, baiatul e mare, e la bunici ca cu ei a crescut, gospodaria e bine merci, mancare mai subtirel, curat mai ma rog de al meu, a mai venit mama, ba o tanti si tot asa......

copilasii mei sa fie ok, mai ales cu cazaturile mele.......
am timp destul de la anul viitor

asa sa faci mirela ..
lasa ca ai timp de toate..si casa nu se darama cateva luni
important e ca tu si bebeii sa fie bine..cere cat mai mult ajutor si stai linistita

Simo 18 +

Mergi la inceput