Nou stil de viata (301)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Tudor.

Sabina, offff, ma rog sa treci cu bine peste criza.

de Tzuni mai stiti ceva? S-a maritat ori a inghitit-o lupul?

no, revin mai incolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

La multi ani Tudor.

Zuzi bautura nu imi face bine, crede-ma .

Sabina multa multa sanatate .

Lou vreau sa vad si eu puiul mic.

Claudia da aveti vacanta la noi saptamana viitoare e gata.

Cuscra mai baga un cap aici.

Carmen o cafea imi dai azi sau altceva?

Gabriela si noi am fost la mare si la fel un gust amar nu gluma.

Ruxi ma bucur ca iti e bine.

Cand se mai linisteste tot am sa zic prin ce trecem .

Pup toate fetele si o zi cat mai buna.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Marilena, hai ca dau una, in ultimul timp n-am avut companie la .
Iti servesc si-o praji alaturi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Ia lasati voi prajiturile, pai ce e aici?! Cafea neagra, simpla. Beau si eu una, cu voi.

Gabriela, long time . Imi pare rau ca nu v-a placut la mare dar te inteleg perfect.

Sabina, offf tu fata parca nu se mai termina la tine.

Gusta .

Carmen nu stiu nimic de Tzuni, nu ne mai iubeste .

Ma duc la treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Mey da ce va inghesuiti la raport

No.. eu am reusit sa mai dau ceva jos .. Si-am ajuns la 52.5 kg :(( Tre sa pun inapoi. Ce fain ar fi daca as putea alege unde sa se depuna

Gusta mai da-mi o data adresa de mail pe PM. Cred ca o am dar nu sunt sigura ca e aia, si sa nu trimit la altcineva Sau daca ai cont pe Facebook, trimite-mi pe PM linkul de la profilul tau. Eu se pare ca m-am facut invizibila acolo si nu ma poti cauta

Liris ce de complimente!! Esti o draguta
Da baga si tu niste poze pe Facebook!! Daca tu m-ai vazut acum acolo esti datoare

Ruxi te-am admirat in poze. Ce-mi place de tine ca esti tot timpul cu zambetul pe buze si vesela!! Si ce superba esti in rochita rosie

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

unde-i Ruxi in rochita rosie? Vreau s-o vad si io, .

v-am spus ca ieri mi-a aruncat un oarecare o punga cu apa de la balcon? avea ca destinatie capul, , dar s-a spart la picioarele mele.
Deh, traim in Ro si e amuzant, .

Ruxi, promit sa ma potolesc cu dulcele, nu stiu ce m-a apucat, .
Microbul sportului il am de ceva timp, am ajuns sa-mi planific ziua in functie de ora aerobicului.

va mai zic ca mi-am luat un Flower by Kenzo si-am fugit in pat. Imi fac somnul de frumusete, .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Citat:
citat din mesajul lui mephala30

unde-i Ruxi in rochita rosie? Vreau s-o vad si io, .

Si eu, si eu vreau sa vad rochitza rosie...Pe Ruxi o stiu deja

Citat:
v-am spus ca ieri mi-a aruncat un oarecare o punga cu apa de la balcon? avea ca destinatie capul, , dar s-a spart la picioarele mele.
Deh, traim in Ro si e amuzant, .

No way ... S-o fi gandit oarecarele ala la binele tau si-a vrut sa te racoreasca un pic? Acum daca stau sa ma gandesc si eu am primit un ou in cap cand eram mai tinerica si-am plecat la piatza in Ro. Acum se-arunca cu apa...se vede ca-i criza...

Citat:

va mai zic ca mi-am luat un Flower by Kenzo si-am fugit in pat. Imi fac somnul de frumusete, .

Fericito auzi la ea somn de frumusete....de cand n-am mai "gustat" asa ceva....

Gusta beau si eu o cafea cu tine, Carmen si Ruxi . Sau poate vreti sa va dau un ceai verde cu aroma de jasmin?

Vai Louisea da ce se mai topesc kg. la tine soro ... mai ca te invidiez de-acum. Dar sincer chiar ca ar fi sa ne putem modela asa cum vrem noi...Asta ma duce cu gandul la filmul www.imdb.com/title/tt0986263/" target="_blank">Surrogates ...L-a vazut cineva? As fi tanara si nelinistita...

Liris pai numai asa pe sestache, pe Facebook pui poze? Si noi care n-avem cont??? Sa ne facem, nu?

Sabina sanatate multa draga mea si sper sa se termine ... Viena pare o optiune tare buna. Succes! Sa devi deplasabila cat mai curand.

Gabi imi pare rau ca nu ti-a placut la mare dar dupa ce-ai "gustat" Antalia ... era de asteptat sa nu-ti placa standardul Romanesc. Cineva ar intreba acum: Care standard...ca nu prea exista, nu?

Claudia ce fericire ca ai familionul reunit. Cred ca baietii au fost tare fericiti sa se revada si sa puna la cale ghidusii impreuna.

Dragelor v-astept la raport.
Ana Maria

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Raportez: 66.5 kg.

Gusta, bine ai revenit.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Tudor . Andre-ea sa-ti traiasca baiatul si sper sa ne mai citesti si sa ne mai scrii din cand in cand. Petercere frumoasa.

Celia ce-ai mai gatit bun?

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Rochita am vazut-o pe Facebook.. Dar parca ne-o mai aratase ea: Dar tare fain ii sta si e super chic

Carmen il am si eu :)) Fac colectie la parfumuri ca sotul meu dragut cam tot asta imi cumpara cand vine din delegatii
Da ce patanie. Daca te nimerea in cap nu-ti mai venea sa razi
Somn usor

Zuzi liris nici pe Facebook nu are.. De aia i-am zis ca e datoare

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput