Nou stil de viata (301)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liris spune:

si eu vreau link la pozele tale Lou!!
da-mi si mie detalii pe pm ca sa te pun in lista mea, si quieres.

revin. poate si cu poze/poza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna,

Ruxi, eu m-am interesat doar de zboruri din Bucuresti. Asa din alte orase probabil ca multe companii zboara la Bangkok. Cele mai scumpe bilete sint pina in America de S, din cite stiu eu, in jur de 2000 euro.

Zuzi, la multi ani si tot ce-ti doresti!

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Buna seara!
lou multumesc de poze, am crezut ca m-ai uitat, ieri am intrat numai pe forum si nu mi-am deschis emailul, asa ca abia acum le-am descoperit. e asa dulcica Melina de mai ca ma apuca cheful, sa fiti sanatosi cu totii, sunteti o familie frumoasa am vazut ca ati fost si la plaja

Carmen avem vacanta abia de 2 saptamani, mai avem pana pe 13 septembrie,Luca insa are doar 3 sapt vacanta de vara, dar ajunge pe 4 sept plecam o saptamana la mare in Italia.

o seara placuta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Sabina, nu stiu cum a putut sa imi scape aniversarea ta . La multi ani draguto, sa ne vedem sanatoase curand .

Delia, am inteles . Ma apuc de cautat, mi s-a pus rau pata. Cum este luna februarie pentru vizitat Tailanda? Prea cald si umed? Ploios?

Zuzi, sunt intr-adevar foarte "excited". Deocamdata este un pic aiurea ca sunt multe de facut in noua casuta, dar sper sa ne mai linistim in cateva saptamani.

Azi a fost o zi criminala, am alergat dupa diverse iar acum pe seara gatesc o mancare de legume si friptura de curcan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna seara, doamne dragute!

am fost plecati la mare de miercurea trecuta, abia ce ne-am intors.

La Multi Ani pentru Sabina, multa sanatate iti doresc!
Sabina, te intreb ceva (fara sa intru in discutii adanci despre sistemul medical romanesc, pe care il cunosc foarte bine din interior) - de ce nu te urci in avion si nu te duci la Viena pentru un control amanuntit si tratament adecvat?? Am o prietena buna care sufera de o boala autoimuna, de ani de zile, si care are un medic foarte bun la Viena. Pot sa o intreb daca vrei.

La Multi Ani Zuzi, sa fii sanatoasa si numai bine!

Lou, ai intrebat cum e la noi cu concediu de maternitate - pai e asa: se poate sta acasa pana cand copilul implineste 2 ani, dar nu cu salariul intreg, ci cu o parte de salariu (daca ai salariul mai mare de plafonul stabilit de lege).

Cum spuneam, am fost la mare in Romania, unde n-am mai fost de 6 ani; m-am intors trista de ce se intampla.

Altfel, suntem bine. Mai e o luna si Mara incepe scoala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Buna seara

Claudia Cum mai merge cu alergatul?

Zuzi da... Aprox 7 luni.. dar merg la facultate de 2 ori pe satpana si o sa am sesiune la iarna, dar macar nu merg la servici

Gabi imi pare rau sa aud ca nu v-a placut. In ce statiune ati fost?

Ce tarziu se incepe scoala in Ro.. Aici s-a inceput azi. Vacanta de vara au luat spre sfarsitul lui iunie parca

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Bre Lou, ce bine arati! ce supla si distinsa esti!!
iar Melina este o dulceata. se vede ca e un bebelus cuminte, minca-o-ar mama de frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Lou, vreau si eu sa vad poze;)

Gabi, vreau sa ma duc, poti sa o intrebi. As fi foarte recunoscatoare daca ai face asta. Eram in legatura cu un prof hematolog de la Viena care insa a zis exact acelasi lucru cu astia de aici....asta in martie. Eu mergeam perfect si nu am mai insistat, dar acuma nu se mai pune problema. Insa nu sunt asa deplasabila acuma, trebuie sa ies din criza.

Ruxi, stai linistita ca la ce vartej ai si tu acuma...:)

Mai fetelor iar m-am umflat si am mancat compulsiv, mi-e si rusine, dar recunosc, am luat 4 kilograme in 2 saptamani si mor de ciuda

Insa stiu ca sunt retentie de apa, asa ca ma las cu greutatea aia din tabel ca sa imi faca bine la moral, mai ales ca hainele imi vin, am facut doar burta aia de apa de cortizon. Da tot sunt hidoasa fata de cum eram acu 3 saptamani.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Gabi, imi amintesc de emotiile mele de anul trecut.
Ai sa vezi ca Mara va fi o scolarita model, dar pt noi, mamele, e tare impresionant...:)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Sabina, multa santate!!!

Mergi la inceput