Nou stil de viata (301)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Carmen nici ceva dulce nu ma face fericita, poate a vrut omul sa te racoreasca.

Ruxi dupa cum observi refuz dulcele.

Zuzi cafea imi trebuie .

Delia incerc sa revin printre oameni ca imi trebuie.

Lou iti trimit adresa.

cam asta e starea mea, azi mi-am dus socru la un camin special pentru oameni bolnavi cum e el.Nu va spun ce am simtit nici locul nu mi-l gasesc , ar fi multe de spun acolo m-am tinut tare dar cum am deschis usa acasa lacrimile au iesit la suprafata si nu asa un pic. Cred ca m-ai are 60 de kg (eu sper) plus multe rani , caine daca ai fi si tot te doare sufletul cum poti ajunge.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Marilena e tare greu ce spui tu acolo, dar fi barbata si incearca sa vezi partea plina a paharului. POate ca acolo unde l-au transferat acum o sa fie mai bine ingrijit avand in vedere ca are personal specializat pe boala lui.
Gandeste-te la printesa ta si la faptul ca trebuie sa plecati la cumparaturi caci incepe un nou an scolar. Fii alaturi de sotul tau care sufera poate chiar mai mult ca tine chiar daca n-o arata tot timpul. Si-ai sa vezi ca viata merge inainte, cu bune si cu rele. Lacrimile nu rezolva nimic, doar strica ochii.
Te si sper sa-i fie mai bien socrului in noua locatie.

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Marilena, imi pare rau pentru socrul tau, din pacate n-ai ce face. Trebuie sa le luam pe toate asa cum vin si cand vin, fie ca suntem pregatite ori ba. Te pup

Zuzi, no, ce sa fac, e vacanta, soacra e la mine si sta cu baietii, iar io fac ce-mi place, .

Daniela, busy, busy? Hai sa ne saluti!

Lou, ce sot amabil ai, .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Acestia sunt copiii mei.
Inca una.
pozele sunt facute in Ro acum 2 luni jumatate.
intre timp nu am mai incarcat nici una.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna seara, doamne dragute!

Sabina, am sa o sun maine dimineata si am sa-t trimit mesaj de indata ce am informatia.

Referitor la mare, ca m-ati intrebat - am fost in Mamaia. Acolo unde am stat a fost ok, curat, mancare buna. O gramada de bani, nejustificat de mult, dar mi-am asumat asta de cand am plecat. Insa statiunea asa in general arata rau. Spatiile de iarba de la hoteluri neingrijite, arse, cu iarba cresuta aiurea, cu masini parcate care incotro. "Localuri" sordide, cu niste gratare mizerabile in mijlocul drumului; am vazut construite pe plaja niste semi-hoteluri care aratau precum caminele din Grozavesti pe vremea mea... adica cu mancare atarnata la geamuri, cu manele urland din camere. Pe faleza, la un moment dat, era o toaleta "ecologica"; nu vreti sa stiti cum mirosea....

Nu sunt o fitzoasa, nu critic ca sa ma aflu in treaba... insa arata rau si pare ca n-avem nici o sansa sa schimbam ceva. Din pacate.

Noi ne-am simtit bine si, de pilda, Mara ar fi stat numai in apa, lucru care nu s-a intamplat niciodata in Turcia, unde o duceam la plaja cu forta, caci ar fi stat numai in piscina.

Dar imaginea cu care am plecat n-a fost tocmai buna. Sa va mai spun ca am facut pana la autostrada - adica 60 de km - intr-o ora si 50 de minute?? Noroc ca au dormit copiii...

Va doresc o seara buna si somn usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Cafeluta e gata somn numai am de mult.

Liris frumosi pui.

Zuzi si Carmen sunt barbata dar tot te atinge, incerc acuma sa revin pe linia de plutire si sa rezolvam si alte probleme care au aparut.

Zuzi cumparaturile de scoala sunt facute si deja numaram zilele.

Carmen eu nu te servesc cu prajituri ca imi face Ruxi cam asa ceva. Dar la cafea iti dau un pic de lapte ca neagra la mine numai merge.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata,

Carmen sigur ai vazut poza cu rochita rosie, e o poza facuta la petrecerea mea de 30 de ani. Uite aici: http://picasaweb.google.com/puskin7/Vara2010#5504043020625485506.
Sunt cu ochii pe tine cu dulciurile .

Gusta, eu sunt impotriva violentei, dar cand vine vorba de dulciuri...

Liris, te-am vazut . Esti distinsa.

Lou . Ultima poza pe care ai pus-o cu Melina este . Si eu te invidiez ca la nici 2 luni dupa nastere esti ca inainte. Glumesc .

Delia, asa scurt? . Te-ai acomodat cu jobul?

Gabriela, sunt in asentimentul tau cu Mamaia...eu nu fac decat sa ma intristez la noi la mare. Imi aduc aminte cand eram copil cat de mult imi placea la Mamaia si ma apuca plansul. E foarte trist...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Gusta... imi pare rau pentru socrul tau. Nu stiu ce a patit dar ma intristeaza sa aud de oameni in suferinta

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellia78 spune:

Buna ziua, fete frumoase!

Eu tot pe fuga...

Citesc si nu apuc sa scriu asa cum vreau.......

Zuzilici, raport, cu o zi intarziere (m-am cantarit ieri dimineata, ca a intrat in reflex): 77,200!

Sa aveti zi buna!

Cecilia, mami de Nicolle Adelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Va pup pe toate cu tot dragul din lume! Suntem bine....

www.youtube.com/watch?v=xiIm0elzalI&feature=related" target="_blank">THAT's ME

Mergi la inceput