Nou stil de viata (301)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Multumesc, dragelor, de re-primire

Ruxi, prieten zici? Super, ma bucur mult de tot!
Eu in Cambogia n-am fost, dar am fost in Vietnam si mi-a placut mult, mai ales partea de nord, Hanoi si Halong Bay. In Tailanda insule mi-au placut Koh Phi Phi si Krabi (Krabi nu e insula, dar e la mare si foarte misto, poti sa faci si catarari pe stancile de pe plaja si alte activitati), iar pe partea cealalta Koh Tao pentru scufundari. Dar pe astea sigur le stie Delia mai bine
De mutat eu nu m-am mutat, am mai calatorit incolo-incoace, dar baza a ramas aceeasi.

Delia, felicitari pentru terminarea facultatii si pentru job!

Gabi, nici nu mai stiu daca te-am felicitat pentru bebe Filip!

As vrea sa vad si eu poze cu Filip de Gabi si cu Melina de Lou

Marilena, o imbratisare stransa si multe ganduri bune pentru mama ta si pentru tine.

Cristina, vad ca suntem pe-aproape cu kg-ele, hai sa coboram repejor sub 70 sa dam un dublu-party

Zuzi, multu' mult ca m-ai trecut in listuta. Inaltimea este 1,77.
Ce mai face Bella?

Lou, eu ma simt super in momentul asta, usurata si fericita. Mai am un punct important nerezolvat - cel mai important de fapt - bebe, dar am incredere ca va veni, ca vor veni de fapt, ca n-am de gand sa ma opresc la unul

Lai

Mergi la inceput

Am mai citit din urma si am vazut poze superbe de Liris, Robert si Diana, de Bella, de Ruxi, si de rochita de botez a Melinei

Marilena si Sabina, inca o data multa, multa sanatate!

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Dau eu cafeluta si ce mai vreti.

Gabriela am o sora in ro care a fost si care o sa mearga si azi si o nepoata care sta cu ea acolo.

Sincer vreau intr-un dulap sa numai vad sa numai aud nimic.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Salutare dragelor,

Am si uitat de ziua de raport. Oricum, cu kg stau la fel.

Gusta, sper ca mama ta sa-si revina.

Lai, bine ai revenit la noi.
Noi n-am fost in locurile de care zici dar poate ajungem in Krabi in vacanta din octombrie. Abia astept.

Carmen, .

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Delia, ce frumos. Sa va distrati super in octombrie si sa faceti multe poze Eu n-am mai fost pe meleagurile voastre de sapte ani si mai bine, sper sa revin intr-o buna zi, e un coltisor de rai

Marilena

Lai

Mergi la inceput

Buna seara

viata iti ofera multe surprize. Mama a facut un accident vascular si are partea dreapta afectata , ma voi duce sa o vad sunt necajita rau rau .

am nevoie de multi pumni stransi ca nu stiu daca mai fac fata.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

cat mai sunt normala la cap sa va zic ca nu ni s-a zis ca are asa ceva, ca totul e bine si bine si sora mea a tipat un pic in seara asta si a venit medicul de garda si a adus neurologul de garda care i-a citit cu mama de fata din fisa ca are accident vascular si diabet ceva de gradul 2. Nu am stiu nimic si cat am intrebat totul e bine. se pare ca are gura un pic afectata dar piciorul si mana e mai grav. nu stiu daca nu fac prapad cu medicul numai raspund de mine , ca normal e sa stii ce are daca intrebi da la noi ca la nimeni.

numai pot numai pot

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata,

Gusta, e bine ca sora ta e acolo si mama ta nu e singura insa chiar daca "faci prapad" cu medicul sau nu, asta nu schimba situatia acum. Mama ta are nevoie de tine, intreaga, lucida si pe cit posibil calma.
Stiu ca ti-e greu si mai stiu cum e sa fii departe si sa nu poti face nimic si sa te intrebi cit de grava e situatia de fapt.
Sotul meu a suferit o interventie chirugicala in timp ce eu eram in tara, in mijlocul sesiunii. A fost cumplit, simteam ca nu ma pot aduna sa invat si ma gindeam sa las totul balta si sa plec la el. Din fericire si-a revenit repede dupa operatie si n-a mai fost cazul.
Curaj, noi sintem linga tine.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Gusta, aduna-te, acu aoleu nu faci nimic.
Trebuie sa fii matura si inteleaptam nu drama queen.

vei merge acolo, vei afla diagnosticul, vei vorbi calm si veti face tratamentul. Nu sunt probleme insurmontabile.
Va avea medicatie si va trebui sa urmeze un regim strict.Si va face probabil fizioterapie pt recuperarea mainii si a piciorului. E f f important.
dar tu nu vei putea afla toate astea daca te duci acolo nervoasa si stresata.
mergi cat mai repede si pune intrebarile corecte, fii stpana oe tine si se va rezolva.
Asa e viata , cateodata nu mai suntem fata lu mama, ci invers.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata,

Gusta, cum mai este mama ta? Sa stii ca tatal meu a suferit un accident vascular acum multi ani ( vreo 16) si este inca cu noi. Conteaza mult recuperarea si dorintei de refacere a bolnavului. Hai, fruntea sus .

Lai, da, am prieten de un an de zile . Si ne gandim sa mergem la primavara in Tailanda, hai cu noi. Si cred ca ajungem si prin Cambogia sau Vietnam, mai studiez.

Delia, esti bine? .

Mergi la inceput