Nou stil de viata (301)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata,

Ruxi, sint bine dar somnoroasa. Pe strada la noi se lucreaza intens si m-am trezit la 7 dimineata in zgomot de ciocane si altele similare. O placere.

Acum ascult o melodie care imi place mult:

O duminica frumoasa tuturor!

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Gusta suntem alaturi de tine . Asa cum spun si fetele, trebuie sa fii calma ( stiu ca este pura teorie), dar cu nervi si tipete nu rezolvi nimic. Mergi si vezi exact care este diagnosticul si ce trebuie mai departe. Asta este cel mai important acum, recuperarea. Si din cate stiu se poate recupera, insa cu multa munca, dorinta de refacere si grija voastra.

Lai bine ai revenit. Apropo de bebe : daca vrei, nu mai astepta. Iti spune cineva care acum regreta si nu mai are ce sa faca.

Pupici la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Marilena, multa sanatate mamei tale si tie multa putere!

Ruxi, super Multi inainte si o viata minunata impreuna! Multumesc pentru invitatie nu prea cred ca as putea merge primavara asta, dar cine stie; de placut mi-ar placea, cu siguranta

Violeta Eu incerc de mai bine de doi ani, cu tratamente si tot tacamul, am pierdut doua sarcini, iar acum sunt in curs de a trece la o faza mai agresiva de tratament. Eu stiu ca tu ai avut un FIV nereusit, imi pare tare rau, cred ca a fost ff greu. Nu mai incercati?

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

La multi ani Violeta! Sa fii sanatoasa si fericita toata viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Buna fetelor.
Sambata am fost la o aniversare. S-a facut gratar. Eu si sotul am mancat cate un pastrav la gratar (ca deh, era ocazie speciala) in timp ce altii se indopau cu mici, aripioare si pulpe de pui. Am mancat si legume la gratar (vinete, dovlecei, ciuperci) si cartofi prajiti (de pofta) si salata asortata. M-am ridicat de ma masa ghiftuita total. Si m-am dus direct la cantar. Arata 62,5 kg (dupa ce cred ca ingerasem 3 kg de mancare). Maine ma cantaresc iar sa vad damage-ul real.

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Delia, ti-a trecut somnoricismul?

Carmen, cam tacuta, pe unde umbli?

Lai, multumesc . Atunci o sa va pun eu poze cand revin. Daca ai recomandari in zona ( de orice gen), nu ezita. Sunt in faza de documentare.

Violeta, La multi Ani! Speranta moare ultima, lasa parerile de rau acum.

Restul fetelor ce fac?

Mergi la inceput

Criscosty, Puskin
Lai inca nu stiu, poate mai incercam odata, insa doar atat, pentru ca financiar este un efort, din pacate. Dar momentan, adica anul asta nu cred ca ma gandesc, poate la anul. Oricum am intrat in intervalul 40-45 ani, asa ca..... Tie iti doresc bafta multa, iar faptul ca ai ramas insarcinata, spune multe. Trebuie sa cauti cauza care a dus la pierderea sarcinilor.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

La multi ani Adriana! Cu liniste si fericire!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

La multi ani cu sanatate si tot ce-ti doresti, Adriana!

Ruxi, am fost mai mult pe afara, la Iasi si la Roman. Ma bucur de ultimele zile ale vacantei de vara.

tuturor, salutari.

Mergi la inceput

Sabina, Carmen

Mergi la inceput