Nou stil de viata (301)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Crys .

Lai, ce surpriza placuta . Da, am revenit in Romania dupa 4 ani petrecuti la Praga. Si tu parca spuneai ceva de mutat din ce imi amintesc eu. Bine ai revenit .

Tocmai am savurat o salata cu branza si tot felul de legume, pregatita de prieten.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Zuzi, te rog, modifica si la mine greutatea, 59.7 kg, atat am raportat marti. Multam frumos.

Lai, bine-ai revenit si felicitari pentru doctorat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna dimineata.

Nu am plecat , astept sa vad ce zice azi medicul la pranz ca ieri am discutat cu el si vad .Sabina sincer deja ma condamn ca nu o pot ajuta si ca nu sunt acolo si toata viata o sa fac asta.
Da sunt probleme la inima si azi astept verdictul in functie de asta hotarasc ce pot face si daca e sa plec mai mult de 10 zile nu pot sta dar m-as putea rupe in 2 acuma as face asta.Olandezul cu copilul nu zic ca nu s-ar descurca dar apar alte lucruri el o va duce la tatal lui si acolo privelistea nu e prea frumoasa si deja imi pune intrebari la care eu nu stiu sa raspund.Cine sa ma ajute cu fata nu am asta e, O vecina si o mamica de la scoala au zis ca ma ajuta asa ca astept pranzul si hotarasc.

va multumesc de sustinere .

Ruxi uite azi dau eu cafeluta.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

nu e vorba sa te condamni, pt ca nu ai otive, nu la asta ma refeream, nu-ti mai face rau cu ganduri negre ca nu ajuta la nimica.
Am luat cafeluta si asteptam vestile e la pranz.

io sunt o o grasa umflata si urata

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Lai bine ai revenit si felicitari pt doctorat Cum mai esti in rest?

Ma uitam ca mai sunt numai 9 fete active la slabit restul la mentinere, pauza, prietene Nu mai are nimeni de dat kg jos?

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata,

Marinela multam de cafea. Ma bucur sa vad ca te-ai mai linistit un pic de ieri si incerci sa gasesti solutii, e bine asta .

Sabinescu, vrei sa dau o fuga la Busteni sa te alerg?! Auzi la ea...umflata, grasa, urata....pfuai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Am vorbit cu mami, ura ura vorbeste foarte incet dar macar am auzit-o.De la medicamente e mai bine asa ca a scapat de socul electric vor continua cu perfuzii.Astept la pranz sa vad ce spune medicul .

Lou eu as fi la slabit ca vroiam sa vin cu o poza si sa ghiceasca fetele cate kg am si cine era aproape primea ceva, dar acuma nu imi sta capul la asta.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna dimineata, doamne frumoase!

Gusta, sanatate multa mamei tale! Ai frati/surori/veri sau o prietena buna la Bacau, sa-i rogi pe ei sa fie langa mama ta, ca sa stai mai linistita?

Sabina, vin si eu cu Ruxi la Busteni sa te alergam...

Lai, felicitari pentru doctorat si bine ai revenit!

Eu am 65 de kg, cand o sa scad sub 65 o sa topai de bucurie; caci de vreo 2-3 saptamani am intepenit aici.

Bebe Filip e cam marait, nu stiu care este cauza si evident ma stresez. Febra n-are, are niste secretii (mucozitati) dar mi-au zis toti ca sunt normale (si ii curat nascul cu apa de mare)... dar e marait si nici sa suga nu prea vrea. Poate ii iese un dintisor?? (Marei i-a iesit primul dintisor la 4 luni).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Gusta ai vazut ca Dumnezeu nu va lasa? Roaga-te in continuare si va fi bine. Iar tu trebuie sa te aduni, pentru ca doar singura te poti ajuta, acolo departe unde esti. Te pup si ne rugam impreuna cu tine pentru mama ta.

Pupici la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Salutare,

Zuzi, pt. raport daca vrei sa schimbi si la mine 72.9 kg, am vazut ca am aceeasi greutate ca acum doua saptamani, desi am raportat saptamana trecuta, cu intarziere e adevarat . Merci. Dau si eu party cand scad sub 70

Lai, wecome back si felicitari pt. terminarea doctoratului. Asta da realizare! Spor la working out !

Gusta, imi pare rau ca trebuie sa treci prin momentele astea grele departe de mama ta. Sanatate multa ii doresc mamei tale ! Sint convinsa ca nu e un capat de tara daca copilul liseste cateva saptamani de la scoala, trebuie doar sa le scrii o scrisoare si sa le explici situatia.

Lou, cred ca tre' sa scoti biciul, ca prea multe fete-s laid back asa ...

Fug la treaba ca avem vreo 10 prieteni invitati la masa in weekend !

Cristina

Yasmine et Chris Anthony

The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.

Mergi la inceput