Nou stil de viata (301)
Raspunsuri - Pagina 17
louisea spune:
Ruxi sunt sigura ca ,, daca continui cu stilul tau de viata o sa iei putine kg. Oricum 12-15 kg sunt normale (bebele, placenta etc.). Iar daca o sa iei in plus de astea si ai mancat ca si inainte sigur restul sunt apa. Ca sa pui grasime trebuie sa mananci calorii in plus care sa se depuna :)) Eu cam asa vad treaba
Eu am mancat mai mult in sarcina cel putin in ultime saptamani aveam o foame continua , dar pe de alta parte am compensat si cu cel putin o ora de mers pe zi si innot cand puteam.. Si nu mancam ce nu trebuia: fainoase, dulciuri (cate o cioco e ok :) etc...
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
gusta spune:
SUnt aici lacrimi numai am nu pot sa plang si gata. Am discutat cu medicul si se pare ca de ieri face fluctuatii mari de tensiune dar problema e ca pulsul e prea ridicat si vor sa incerce cu soc sa il dea inapoi , ma jur ca nu stiu ce sa fac nu stiu incotro sa apuc. Aici am destule copilul cu scoala olandezul socru care e din ce in ce mai rau iar acolo o am pe mama careia vreau sa ii zic ca o iubesc si am nevoie de ea
Marilena si Mara Augusta
mephala30 spune:
Marilena, imi pare tare rau, sunt alaturi de tine si ii doresc mamei tale muuuulta santate. Ma rog sa fie bine.
Totusi, n-o poti lua pe Mara si sa veniti impreuna in Ro, sa fiti alaturi de mama? E o situatie limita....
CRISCOSTY spune:
Cuscra, imi pare rau ca mama ta se simte rau in continuare. Eu zic sa o iei pe Mara si sa vii, vad ca fetele ti-au dat date despre tren. Sunt alaturi de tine
Ruxi, eu am dat cafeluta azi, dar vad ca nu vreti de la mine Inseamna ca nu fac cafea buna
gusta spune:
Ruxi am gasit si eu acelasi bilet , lucid sa gandesc cam greu .
Sabina e la bacau si am vorbit cu medicul si el nu intelege cum de a facut asa fibrilatie si a zis ca sunt 2 lucruri dar el nu imi poate spune ce se va intampla ori isi revine de la medicamente ori mai incerca odata cu soc dar nu garanteaza ca o sa fie bine.
Carmen si Cuscra nu o pot lua pe Mara cu mine ca aici de la 5 ani esti obligat sa mergi la scoala si daca nu il duci te trezesti cu amenda si alte lucruri.
Normal vreau sa gandesc dar se pare ca nu pot, inima imi spune sa merg acolo nu stiu ce sa fac .
Marilena si Mara Augusta
Sabina spune:
sa inteleg ca sunt probleme cu inima?
Marilena, du-te, lasa fata cu tatal ei si du-te.
daca se intampla Doamne fereste ceva n-o sa iti ierti ca nu te-ai dus.
Nu valoreaza toti banii din lume prezenta ta acolo.
E momentul ca familia sotului tau, pt care tu ai facut atatea, sa te sustina.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
puskin spune:
Crys, mea culpa , mi-a scapat.
Lou, ce parere buna ai tu despre mine . Adevarul este ca de vreo 2 ani sunt la linie cu dieta, adica foarte rar pun gura pe chestii care nu-s sanatoase ( adica zahar, faina alba, alcool, etc).
Sper sa ma tina si cand vine bebe.
Marilena, iti spun si eu precum Sabina. Ia biletul de avion si du-te . Olandezul se descurca cu Mara, ca doar nu-i bebe, are 5 anisori.
CRISCOSTY spune:
Ruxi, stai linistita...azi am avut o zi cam agitata si sunt cu nervii
Cuscra, atunci si eu zic sa o lasi cu sotul...sau el inca se mai duce la servici? O prietena ai pe acolo? Cineva de incredere? Nu o sa ai liniste pana nu-ti vezi mama...te inteleg perfect Stiu ca este greu, dar incearca sa te linistesti si sa iei decizia cea mai buna
lai spune:
Dragelor, ma primiti inapoi?
Lou, felicitari pentru minunea mica!
Marilena, multa sanatate si ganduri bune mamei tale!
Sabina, multa sanatate!
Ruxi, te-ai mutat in Romania? Cum este? Felicitari si numai lucruri bune sa ti se intample de aici inainte
Imi cer scuze ca am disparut ca magarul in ceata. Am avut o perioada ff ocupata si stresanta. Stresul numarul unu a fost ca m-am luptat sa-mi termin doctoratul. Si l-am terminat vinerea trecuta
Acum vreau sa iau 'de coada' o mie de lucruri pe care le-am lasat deoparte atata timp.. si in primul rand vreau sa am grija de mine. Am mancat destul de haotic in ultimele luni, sport am facut din an in pasti..
Asa, daca ma primiti , raportez 73.1 kg, tinta este 65.
Lai