Nou stil de viata (301)
Raspunsuri - Pagina 14
CRISCOSTY spune:
Un pic am bagat si eu ochiul aici....cuscra ma rog sa fie totul bine, sunt cu gandul alaturi de tine
Revin de acasa...
mephala30 spune:
Marilena, suntem alaturi de tine si de mama ta. Poate nu-i nimic grav, Doamne ajuta!
danielag spune:
Gusta, trimit si eu gandurile mele bune! Sper sa nu fie nimic grav. Sanatate multa mamei tale!
Sabinelu', tu cum esti? Ai scapat macar de canicula din Bucuresti? Cred ca la Busteni e mai racoare ca aici, ca noi ne topim de tot...
N-am plecat inca nicaieri, avem mici probleme cu masina, sa vedem in ce masura se rezolva. Cris, cred ca pica Sarmizegetusa pentru noi anul asta :(, ca e de urcat si nu stiu in ce stare e masinuta.
Va pup, sper sa mai vin azi pe aici.
Daniela
Sabina spune:
am Hg 10.2, am facut hemograma aici la Azuga la un laborator f ok.
Poate nu o fi extraordinar de precisa, insa e clar un progres. Deci nu ma misc de la Busteni, unde e tot f cald la soare dar bine in casa si racoare seara.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Zuzilici spune:
Marilena ma rog sa-i fie bine mamei tale. Doamne Ajuta! POate reusesti sa vorbesti cu cineva pana la urma sa vezi despre ce-i vorba.
Cami! Sanatate, fericire si spor in tot ce ti-ai propus.
Sabina ma bucur pentru tine. Bravos si Doamne ajuta sa fie si mai bine.
Lou ce bine c-ai rezolvat si cu rochitza. O putem vedea si noi?
Claudia ce bine c-alergi si-ti place. Felicitari.
Violeta la multi ani tatalui tau si multa sanatate.
Ruxi ce weekend interesant ai avut. Ti-ai luat ceva din targ?
O saptamana usoara tuturor.
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
Sabina spune:
La multi ani Cami!
Sa fii fericita! Esti la Breaza?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
louisea spune:
Gusta si eu sunt alaturi de tine Sper sa ne dai vesti bune..
Claudia tu cu alergatul, Carmen cu aerobicul, eu cu Pilates si innot :)) Ce sportive suntem
Daniela unde va orientati atunci? undeva mai aproape?
Zuzi sigur.. vezi www.lilly.dk/Default.aspx?ID=43&ProductID=PROD653&GroupID=GROUP29&VariantID=VO85" target="_blank">aici, dar fara funda aia alba, pt ca ea o sa aibe una roz... O botezam la protestanti (asta e religia ain DK si sotul meu meu e tot protestant), iar aici asa arata rochitele traditionale de botez. Nu ca la noi la ortodocsi.. Dar o sa pun sa vedeti si cele de la botez cum arata pe ea :))
Eu am fost azi prin oras cu Melina si o prietena. Melina a dormit tot timpul in carucior asa ca sa tot plec cu ea
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
violeta70 spune:
Buna seara!
Am reusit sa citesc din urma. Va multumesc mult pentru urari.
In primul rand, Marilena suntem alaturi de tine si ne rugam pentru mama ta . Dumnezeu are grija de toti, asa ca va fi bine.
Am vazut poze frumoase, doamne bine, copilasi veseli si plini de viata.
Hcclara am fost la mare, intre Mamaia si Navodari, mai aproape de Navodari. A fost ok, insa foarte cald, iar apa ingrozitor de calda.
Zuzilici la mine sa treci stagnare, pentru ca tocmai mi-au venit "rushii", ceea ce inseamna ca maine nu ma voi cantari.
Va pup si va doresc o saptamana racoroasa.
gusta spune:
Multumesc de ganduri bune mai am nevoie de ele in continuare. E stabila cu perfuzii, netransportabila nu am reusit sa vorbesc cu ea() .Sora mai mare e acolo si au zis sa vada noaptea asta.
Numai pot dar stiu ca trebuie sa pot, astept sa vad si sa vad ce fac of distanta .
Marilena si Mara Augusta
CRISCOSTY spune:
Cuscra, Doamne ajuta sa fie bine
Eu sunt socata de ce s-a intamplat la maternitatea Giulesti...ma rog pentru sufletul bebelusilor si sa le dea D-zeu putere la parinti. Aveam de gand sa scriu mai mult, dar nu sunt in stare...