Nou stil de viata (301)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Gusta, suntem alaturi de tine!

Si eu sunt ingrozita de ce s-a intamplat la Giulesti; este ingrozitor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

'Neata! In primul rand urez si eu cu intarziere la multi ani celor cu nume de Maria si lui Camy!

Raport..75 kg...parca numai reusesc sa scad sub 75

Gabi, o adevarata tragedie...eu numai la asta ma gandesc de aseara
Cuscra, cum mai este mama? Ma rog sa fie bine
Sabina, Doamne ajuta sa fie bine
Lou, spor la pregatirile pentru botez...superba rochita Iti trimit adresa mea sa o vad si eu pe Melina
Violeta, la multi ani tatalui

Eu sunt fara Dany, este la tara si acasa fac o mica curatenie, m-am apucat si de schimbat pamantul la toate florile...si am ceva Sambata plecam si noi la tara sa-l luam pe Dany si cred ca tragem o fuga si pana la Sarata Monteoru, ca este aproape de noi....sa sarbatorim 13 ani de la nunta

Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Salutare gagici svelte :)

Pt raport - nimic neschimbat

S-a intamplat o explozie la maternitate? Uff sa nici nu-mi povestiti ca ma si apuc sa

Am uitat sa va zic ca rochitele astea de obicei se mostenesc in familie si merg adica la urmatorul care botezeaza. Dar cum in cea din familia sotului au fost botezati si altii mult mai departe de familie, am ales sa o luam de la capat cu traditia, si speram ca in rochita vor fi botezati si nepotii nostri etc.
Aaa si rochitele sunt acelasi daca e fetita sau baiat. Se schimba doar fundinta (roz sau albastru; sau desigur ce culoare alege fiecare: rosu, mov etc.)

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Crys multi ani inainte fericiti va doresc

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata,

Gusta, ma gandesc la tine . O sa fie bine, ai sa vezi.

Zuzi, mi-am luat de la targ o sticla de pus bauturi traditionale ( sticla imbracata in nuiele). Ar mai fi fost de luat multe chestii, dar era asa de cald ca la un moment dat nu am mai avut rabdare sa ma tot opresc, sa ma uit, sa intreb.

Lou, ce bine ca e cumintica Melina. Sa stii ca mie mi-e tare frica de eventualele kg pe care le-as acumula in sarcina pentru ca dau jos foarte greu.

Sabina, ce bine trebuie sa fie la munte...Eu tot nu am inteles cum a aparut problema asta de sanatate. Asa din senin ai inceput sa te simti rau?

Gabriela, si eu sunt socata de ce s-a intamplat la Giulesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

La multi ani, Cami, sa fii sanatoasa!

offf, mare tragedie la maternitatea din Giulesti....

Cris, la multi ani fericiti.

Vio, la multi ani sanatosi tatalui vostru.

Gusta, va fi bine, .

Lou, frumoasa rochita, interesanta traditia. Deci tu esti ortodoxa si sotul protestant?

Ruxi, te mai doare piciorul sau ai inceput sportul?

va doresc o zi buna tuturor.

edit: raport: 59.7 kg.
Zuzi, modifica, te rog, inaltimea la 1.66m. M-am cantarit/masurat la un cantar special in farmacie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

io nu dau raport, ca e total irelevant, pe langa apa de la cortizon, am si rusii pe cap.

Ruxi, am inceput sa ma simt din ce in ce mai obosita din iunie 2009. Am pus-o pe seama doctoratului combinat cu alaptat noaptea si avut grija de doi copii, renovat doua case....
In octombrie 2009 am avut o amigdalita f f rea.
De atunci m-am simtit din ce in ce mai obosita si atat.
In noiembrie am inceput sa ma ingalbesesc si sa nu mai pot deplasa....cu pulsul extrem de marit , gafaieli samd.
Am facut un set e analize la o clinica privata, foarte buna....unde serul nu a putut fi analizat pt ca se hemoliza. Adica se strangea, se coagula.
M-am enervat, am crezut ca e vina lor si a doua zi m-am dus la Fundeni pe sectia de pediatrie unde prima scoacra a sotului meu fusese sefa de sectie, pe hematologie. Ea a vorbit cu o dr f faina care mi-a facut o analiza din deget prima data, ca sa nu mai exista problema hemolizarii serului.
Acolo s-a vazut intr-o ora ce boala am si am fost transferata la hematologie adulti, la cea mai buna dr conferentiar.
Am avut "noroc" ca sa zic asa, pt ca aveam hemoglobina 5, puls 120, tensiune 15 si era sa mor.

Intre timp, acea clinica (Med-as se numeste, sunt f misto)a analizat inca odata probele mele si au dat telefon la mine acasa ca sa fiu internata de urgenta. Pe la 10, 11 dimineata, dar eu eram deja la Fundeni. M-am suparat degeaba pe ei...nu fusese vina lor.
Cam asa:)

Boala asta apare in 50% dintre cazuri din senin.
La mine nu e asociata cu alte boli....deci e ori din senin, ori de natura infectioasa, dar aici nu au reusit sa gaseasca nimic in afara de amigdalita aia, m-au testat pt multe.

Insa trag nadejde ca la Viena au vazut mai multe cazuri. In Romania sunt f rare.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Carmen, nu am inceput sportul pentru ca inca ma doare piciorul dupa o plimbare mai lunga si asta imi spune ca este ceva in neregula acolo, nu vreau sa risc.

Sabina, ce aiurea...sa speram ca se poate rezolva cumva, poate la Viena stiu mai multe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

a plouat la Iasi, parca, parca s-a mai racorit nitel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

pt raport = 60.5 kg
in week-end si azi am cam exagerat cu

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput