Nou stil de viata (301)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salutare! ce faceti dragelor?
eu tocmai am facut inghetata, mie imi place inghetata dar numai facuta in casa si sa fie de cioco...asa ca am facut, 2 straturi sa nu comenteze copii, de vanilie si cico.
Zuzi ii mai las sa se si bata, ma mai bag si intre ei cand nu mai rezist, dar e greu cand incep. Marc e la buncici de ieri, asa ca avem pace si armonie pana se intoarce. Ft frumoase poze, Bella iti seamana leit, pe tine te-am zarit numai de departe.
Khristin pai ai si de ce sa ma invidiezi ca ma duc cu socrii...sau mai bine sa nu mai duc? cica vor avea grija de copii, asa m-a pacalit barbatu-meu...acum sa vedem, sper sa rezist cu bine o saptamana... apartamente separate,macar atat. mai avem insa putin pana plecam.
Carmen bravo tie!

ieri am alergat 3.300 m, azi am sa ma duc iar ca de maine se schimba vremea.
am vazut ce calduri sunt in ro, la noi e putin peste 20 grade.

va pup pe toate si va doresc un we placut.

Mergi la inceput

Hopes am vazut pozele de la mare, smecherasul a crescut si e tare dulcic, ati fost o gasca intreaga am vazut, iat tu arati ft bine.
lou spor la pregatirile de botez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Claudia merci.. Am rezolvat si cu rochita Saptamana viitoare sper ca ma decid si cu fotograful
Ma bucur ca-ti place asa mult sa alergi Prin ploaie nu-ti place sa alergi? Adica nu din aia torentiala Eu mai nou sunt cu Pilates Nu ma bag inca la efort prea mare - ca n-am nici 2 luni de la nastere si n-am fost inca la doctor sa-mi dea ok. Oricum Pilates mi se potriveste si dupa control vreau sa merg din nou la innot

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Lou, nu neaparat, cu caldurile astea am mancat mai putin, in fine, azi aveam 59.9 kg, offff! Nu ma mai cantaresc asa des, jur pe verde!
Felicitari pentru Pilates.

Liris, mai am muuuult de muca la sala, sunt constienta. Dar sunt pe drumul bun, ma simt mai tonifiata, s-au micsorat si aripioarele, se intrezaresc muschii la brate/picioare, , regret doar ca n-am descoperit placerea de a face sport (sub orice forma) mai devreme, in tinerete.
Cat despre crom, nu stiu ce sa-ti zic, un timp a functionat, apoi pace.

Clau, si noi avem parte de meciuri, zilnic, de altfel mi se pare normal. Sunt baieti, sunt diferiti, din orice nimic izbucneste taraboiul. Si atunci intervin io, ca nu vreau sa se loveasca intre ei. Ii separ/pun la colt/le dau cate un minus pe hartie...ma rog, stii si tu...
Felicitari pentru alergat.

no, plec cu baietii in parc, sa ne jucam si sa mancam inghetata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna fete dragute!
Bine v-am regasit!
Va scriu de la Brasov, sunt super grabita, asa ca am intrat doar sa urez si eu Zisa_Cami, precum si celorlati sarbatoriti de pana acum. sanatate si noroc!
Am sosit ieri la Brasov, motivul fiind ziua tatalui meu, de nastere, azi implinind 70 ani.
Va pup si de maine o sa citesc din urma, sa vedem ce ati mai scris.

Mergi la inceput

Salutare!
ce faceti? la noi e frig si urat.
Violeta la multi ani tatalui tau si multa sanatate! unde ai fost in concediu?
Cami, la multi ani cu sanatate si tot ce iti doresti!
lou ce fain ca ati gasit rochitza pt Melina. da, imi place sa alerg, vorba lui Carmen nu stiu de ce n-am inceput mai repede, al meu se distreaza cand ma aude ca-i spun ca de cand am inceput sa alerg parca am mai crescut, ma simt mai bine, mai tanara...pe ploaie nu am fost inca.
Carmen mersi, sper sa ma tina mult timp de acum inainte.

Maine seara organizeaza colegii lui barbatu-meu o iesire la care sunt invitate si sotiile si habar n-am cu ce sa ma imbrac. mi-a zis barbatu-meu sa nu ma imbrac elegant ca e la o gradina cu bere, muzica in cort...mai trebuie sa merg si cu trenul pana acolo ca ei au biroul la 50 km de orasul nostru! copii dorm la bunici ca ne intoarcem noaptea de acolo...

ma duc sa pregatesc cipandeii de culcare!
si o seara frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata dragelor,

cum ati petrecut in weekend? Eu am fost la un targ al mestesugarilor din toate colturile tarii ieri, sambata nimic notabil, doar o plimbare intr-un sat de langa Sibiu si o iesire cu prietenii seara.

Vreau iar in concediu .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna dimineata, doamne frumoase!

La Multi Ani celor ce si-au sarbatorit ieri ziua numelui!

Sabina, cu multa placere si drag, sper sa fie bine!

Eu declar oficial ca nu mai suport vara si caldura. Sunt in pragul depresiei de la vremea asta!

Ma duc sa bebelusesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Am nevoie de toate gandurile bune ale voastre si de multi pumni stransi, mami meu e rau , au luat-o cu ambulanta de acasa si nu am putut vorbi cu ea, distanta ma omoara , numai am putere sa mai zic nimic.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

ooof, ma rog pentru mama ta, ai incerdere!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput