PEPENASII de iul/aug'08 sarbatoresc DOI ani (193)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Noi nu stiu daca am iesit singuri vreodata in 7 ani de cand avem copil (copii). Daca ma gandesc bine, cred ca nu... Chiar daca era mama uneori la noi, mereu aveam ba de facut cumparaturi, ba mai stiu eu ce alte treburi (asta daca nu eram eu la serviciu), asa ca timpul se consuma asa.
Asa e si acum. Ori merge unul din noi in fuga pe ici pe colo, ori mergem toti 4. Asta de regula presupune "iesiri" la cumparaturi sau alte urgente, dar nu la resto. In cel mai bun caz la plimbare - ori asta facem din plin! Drept sa zic, nici nu imi lipseste o iesire in doi. Cred ca ne-am si plictisi numai noi doi!
Ba chiar si la plimbare ne cam plictisim, mai ales la plimbarile alea de cate o zi...
Deci nici nu prea conteaza ca nu am cu cine sa las copii...

DIA - imi pare rau sa aud ca aveti probleme. Sper din tot sufletul sa le rezolvati; poate va amintit cum era la inceput; si poate gasiti calea catre aceeasi fericire.

BUJO - naspa moment ce sa zic... Priveste pozitiv daca se poate, ce sa zic, daca era casa, fereasca Dzeu ramaneati in drum. Daca e masina, ce poa' sa faca cel mai rau decat sa v-o ia? Nu ca asta ar fi o fericire, desigur... Sper sa rezolvati problemele asap.

VICKY - cica clinica cu garderie Involuntar m-am gandit la Ikea Numai acolo te duci sa iti faci treaba, lasi copilul la garderie, tu iti termini treaba, treci sa iei copilul si pleci acasa

TURTU - da' la voi cum sunt conditiile ca sa nasti? te duci in ultima clipa ca in Anglia? Sau te poti duce mai din timp?
Drept sa spun, eu m-as interna, l-as trimite pe sot acasa la copil, as naste, ar veni sa ma ia si gata. De fapt eu cam asa am si facut...
la ambele nasteri. La a doua s-a nimerit sa fie Eliza in vacanta si era mama la mine, dar daca nu era vacanta, ea ar fi fost la gradinita, si daca nu, si-ar fi luat sotul concediu sa stea cu ea. Iar eu mi-as fi vazut de nascut.

Noi am castigat bilete la un super aqua parc. Doar ca e cam urat afara. Si sunt valabile pana pe la 25 august parca. Poate se va face frumos pana atunci si vom profita (o noua iesire in 4 )
Maine am inscris-o pe Eliza la un atelier de facut marionete, la biblioteca. M-au sunat azi sa reconfirm participarea. E gratuit si le pun ei la dispozitie toate materialele. God I love this country!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

CLARA
ANDREEA

DIA , imi pare rau de ce zici de casnicia ta, si la noi e exact la fel situatia si, cum spui si tu, nici eu nu cred ca mai ai vointa si dorinta sa indrept ceva. Atata doar ca e pacat ca sunt atat de blazata la 30 de ani si ca nu mai astept nimic de la nicio relatie (cu sexul opus) in viata asta.

TURTU, pai sa stii ca cu 2 copilasi chiar n-o sa prea aveti vreme de nimic, mai ales ca nu aveti parintii pe aproape sa va ajute, insa important e sa fiti o echipa, daca copiii va apropie nu va dezbina (cum s-a intamplat la noi) atunci asta e tot ce conteaza, iesirile in doi conteaza mai putin.

BUJO, imi pare tare rau, sper sa primesti cat mai curand de lucru la locul de munca si sa va descurcati cu creditul.

Sunt necajita, Luca tuseste si iar trebuie sa ne perindam pe la medici (ca pe doctorita de familie in afara de vaccinuri n-avem la ce s-o folosim, la cat de "competenta" e), evident ca e weekend, ca Luca mereu in weekend are ceva, cand nu e niciun cabinet deschis, asa m-am saturat, parca nu trece o saptamana fara sa mergem la medic cu vreunul din ei. Poate sunt eu exagerata dar de cand avem bebe mic nu vreau sa tratez cu indiferenta niciun semn de raceala sau boala, nici la Luca, nu cumva sa ii dea si lui Alex.

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

Salutare!
va multumim pentru urari! Noi am sarbatorit destul de simplu, in familie. cat pe ce sa facem sarbatoarea in 3 ca mai toata lumea e plecata in vacanta si joi dimineata trebuia si sormea sa plece in Grecia dar m-a sunat dimineata si mi-a zis ca s-a razgandit si mai sta o zi. asa ca am sarbatorit si cu clanul ei :). pizza, tortulet si asta a fost. Toata ziua am facut repetitii cu Sofia sa sufle in lumanare si ne-am spart de ras. are un stil.... cand am timp o sa pun un filmulet...
Cadou i-am facut o trambulina ca sa nu imi mai deformeze canapeaua. A fost ultra, super, mega incantata.... I-am luat si vopsele face-painting. am vazuto impresionata la alte petreceri, statea cuminte sa o picteze si am zis eu sa ii cumpar sa o pictez ca macar asa sa mai stea 5 minute calma. Dar cu mine nu prea merge :))) tot se zbuciuma. si cu chiu cu vai i-am facut pe fata un fluturas chinuit....

poze cu mami-marina-mireasa am dar nu am parola la picasa...si in plus chiar daca aflu eu parola, nu o au alte fete... ce e de facut?

va pup si va doresc we placut
La multi ani sarbatoritilor!

Mergi la inceput

edit semnatura

----------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Buna fetele!
Urez si eu LA MULTI ANI tuturor pepenasilor care si-au serbat ziua sau care urmeaza sa o serbeze!!! Sa fiti sanatosi si sa aveti o copilarie ca in povesti!!!!

Cu iesitul singuri fara copil, noi ne-am obisnuit de cand avea Ioana vreo 3 luni sa o ducem in weekend la mama sau la soacra, mai des la mama ca soacra e ocupata si cu mama ei pe care o ingrijeste. Am nevoie de o noapte de dormit fara grija, de o zi in care sa pot sa ma rasfat si eu, cu o baie cu spuma, cu o masca, cu un peeling ceva, cu o iesire in oras cu prietenii, etc. Si vreau sa spun ca si Ioanei ii place sa mearga la maica-mea, in fiecare zi se roaga de mine s-o duc la "uca aca", adica la bunica acasa. In schimb nu sta decat o noapte, cel mult 2. Ca i se face dor de mine si vrea acasa. Asa ca de plecat singuri nu putem prea mult timp. De exemplu luni si marti o sa fim plecati si noi doi singuri ca porumbeii la Bicaz, vom sta la hotelul plutitor de pe lac, sa ne relaxam, sa ne odihnim. Si Ioana va sta la mama. De multe ori m-am gandit ca daca nu as fi avut-o pe mama aproape, daca am fi locuit in orase diferite, probabil ca m-as fi obisnuit asa, ca deh, n-ai incotro.

Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii

Mergi la inceput

anna, ai mare noroc cu mama aproape.
uite eu chiar nu am cu cine sa o las pe Sofia. o bunica e la 300 km si alta la vro 1500km....

pe Sofia am lasat-o de vro 2-3 ori cu tanti care ne face curat. cand mai mergeam la interviuri si se nimearea ca si ea sa aiba liber. imi programam interviurile dupa programul menajerei.... sau in ziua in care trebuia sa faca curat la mine si atunci curatenia era cam vai de ea avand in vedere ca Sofia nu prea te lasa sa faci nimic...
A mai avut grija de ea la nunta. a stat cu Sofia la biserica, putin la restaurant si pe la 8 au plecat la ea acasa si am luat-o noi a doua zi.

Mami Marina - Gospodina

Mergi la inceput

am pus poze pe picasa. le vede cine poate...

Mami Marina - Gospodina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Buna ziua
Slaba miscarea pe aici.
MONI OR si DIA imi pare rau de problemele in casnicie, dar pot se rezolva cu timpul sau cu rabdare.
ANKA normal mai fata ca aia e o tara civilizata si ofera anumite conditii, la noi....................
ANNA ce mai face Ioana?
De lasat copilul si eu o las la mama mea si asa ne mai relaxam iar de cand am inceput munca o las tot la mama mea, altfel nu ne-am descurca decat gradi sau bona dar astea costa..............
Va las ca vrem sa iesim in parc.
FETELE VA ROG VREAU SI EU PAROLA DE LA PICASSA SA VAD SI EU POZELE CU MIREASA NOASTRA.
PUPICI

http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui ankalaura

Citat:
citat din mesajul lui ana_a

Citat:

Noroc ca am nascut pe 1 iulie - de fapt reducerea e o gluma proasta la adresa celorlalti care nu s-au gandit sa isi schimbe agenda zilei acum 2 ani si dupa....

despre ce vorbesti?

blog
proud

Apai despre asta:

Citat:
citat din mesajul lui Gini75

Ankuta, cunatumul indemnizatiei s-a diminuat cu 15%, incepand cu 3 iulie. Deci in august vei primi indemnizatia redusa, dar nu mai putin de 600 lei.

aham...
nu eram pe faza
nu-s acasa

blog
proud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Citat:

Noi nu stiu daca am iesit singuri vreodata in 7 ani de cand avem copil (copii). Daca ma gandesc bine, cred ca nu... Chiar daca era mama uneori la noi, mereu aveam ba de facut cumparaturi, ba mai stiu eu ce alte treburi (asta daca nu eram eu la serviciu), asa ca timpul se consuma asa.
Asa e si acum. Ori merge unul din noi in fuga pe ici pe colo, ori mergem toti 4. Asta de regula presupune "iesiri" la cumparaturi sau alte urgente, dar nu la resto. In cel mai bun caz la plimbare - ori asta facem din plin! Drept sa zic, nici nu imi lipseste o iesire in doi. Cred ca ne-am si plictisi numai noi doi!
Ba chiar si la plimbare ne cam plictisim, mai ales la plimbarile alea de cate o zi...
Deci nici nu prea conteaza ca nu am cu cine sa las copii...

idem si la noi.

eu sunt la Malut, la tzara, cu baietii, la sora mea, azi mergem spre casa.Paul e la colibita, cica a urcat si coborat cu bicicleta Bistriciorul, o nebunie de-a lui din ultima vreme.
Azi se intoarce si el acasa.
Sper ca a reusit ceva ca tare a plouat si mi ca s-au cam infundat drumurile forestiere...

dia, imi pare rau ca treceti printr-un moment dificil!
Sa treceti cu bine!

reteta de muraturi - castraveti:
la un borcan de 800 de gr:
2lg rase de zahar, o lingurita de sare, 50 ml otet, o juma de aspirina, apa cat cuprinde, frunza de telina, 1-2 catei usturoi, boabe de piper, cateva fire de hrean.

Se pune telina pe fundul borcanului, apoi se cladesc castravetii, mai indesi cate un fir de hrean, usturoi, boabe de piper. Apoi pui zaharul, sarea, otetul, apa rece, aspirina si dai in dust vreo 10 minute dupa ce incepe sa fiarba.
Eu asa le-am pus pe ale mele.

eu mai pun si gogosari in otet, o sa caut reteta daca te intereseaza

blog
proud

Mergi la inceput