PEPENASII de iul/aug'08 sarbatoresc DOI ani (193)
Raspunsuri - Pagina 8
mcoca spune:
DE ieri suntem singuri si eu sunt ca un leu in cusca. Nu-mi gasesc locu', frec forumu', nimeni nu scrie nimic, uuufffff. Aaaaa, nu ca nu as avea ce face, diverse treburi casnice, dar Nuuuuuu, zic PAS la ele :).
Maya e bine merci, ieri s-a jucata cu varu-su de numa, dar aseara dorea acasa ! "Meme, mergem acasa". Ei, Meme i-a explicat ca dorm acolo, ca e prea tarziu si din astea.
Aseara am fost la resto, ne-am culcat tarziu, dar eu la 8 am fost in picioare, ca asa ma sculam cu MAya :).
Vicky si Printzesone
dara_d spune:
Buna
Chiar nu are nimeni PAROLA si numele de utilizator de la PICASSA sa vad si eu pozele Marinei????
Multumesc anticipat
http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png
moni_or spune:
Eu sunt tare necajita Luca e rau de tot, niciodata n-a fost asa racit (de fapt el f. rar a fost racit), tuseste groaznic, are o tona de flegma si nu stie s-o elimine, are febra, toata noaptea pana spre dimineata se trezea din 5 in 5 min. plangand, ziua la fel, plange f. mult, vrea numai in brate, cred ca-l doare tare rau gatutul.Ii dau homeopate, sirop de tuse si antitermice si stau cu sufletul la gura si ma rog sa nu fie virus, sa-l ia si Alex, ca nu stiu ce ma fac. Alex e atat de cuminte, a dormit tare bine si azi noapte si azi, parca simte dragul de el ca acum trebuie sa ma ocup mai mult de Luca.
Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!
ana_a spune:
oh moni, sanatate multa lui Luca! Greu cand sunt asa mici si bolnaviori.
blog
proud
iar mintile reduse ii discuta pe altii."
ankalaura spune:
MONI - ai fost cu el la medic?
Daca tuseste groaznic, eu nu prea cred ca e raceala. Daca e o bronsita? Daca e vreo infectie? Astea nu trec nici cu homeopate si nici cu antitermice!
Daca nu poate elimina secretiile, lucrurile se pot complica...
Raceala inseamna cam asa, niste muci, un stranut, o mica tuse eventual, un 38 in termometru...
Eu azi fac gem de nectarine. Le-am lasat de aseara cu zaharul si s-a facut un sirop minunat Nu fac mult, doar 2-3 borcanele. O sa mai fac de caise.
Si azi nu stiu ce facem. N-avem nici un program, dar de iesit din casa iesim sigur. Intrebarea este - unde?
mcoca spune:
Mami Marina, ai fost o super mireasa si ati avut o nunta ca in povesti.
God ce-mi place nuntzile din ro. Nuntile francezilor sunt jalnice.
Vicky si Printzesone
moni_or spune:
Multumesc, fetelor!
ANKA, am fost la homeopat, care oricum tot medic e, ca a terminat fac. de medicina, s-a uitat in gatul lui, l-a ascultat la plamani, a zis ca are rosu in gat, dar la plamani nu se aude nimic. La altcineva sambata nu prea aveam cum sa merg (ca el ca de obicei s-a imbolnavit in weekend, cand nu sunt deschise cabinetele), doctorita de familie e o proasta care precis i-ar fi dat antibiotice ca trebuie ca nu, iar la urgente la spitalul de copii numai in caz de forta majora ma duc, ca e plin de tigani si stai cu orele. Am vrut sa-i dau homeopate si pt. ca el oricum urmeaza un tratament homeopat mai indelungat pt. alte chestii si homeopatele nu se pupa cu antibioticele. Febra a avut 38.5 rectal la amiaza, i-a scazut, acum iar 38.1. O sa vad cum decurge si noaptea asta si daca nu vad imbunatatiri mergem maine la o pediatra, avem oricum programare la orl, dar nu stiu daca acum e caz de orl.
Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si Alexandru Matei (19.05.2010)
Doamne, ai grija de minunile mele!