PEPENASII de iul/aug'08 sarbatoresc DOI ani (193)
Raspunsuri - Pagina 9
AnnaBaby spune:
Moni pt gatut e tare bun siropul de propolis cu vit c. Ioanei i-a facut bine de fiecare data. Multa sanatate puiului, si o noapte linistita iti doresc.
Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii
Gini75 spune:
Acum ne-am intors acasa si am intrat sa urez la multi anisori pentru David si Sofia! Sa fiti fericiti, sanatosi!
Si pentru ieri, cu intarziere urez la multi ani pentru Andreea, Antonio si Raisa!
As vrea s-o vad si eu pe Marina. Bujo, poti sa-mi trimiti si mie parola?
Tecky spune:
Marina ai fost o mireasa superba!!! Mi-a placut la nebunie machiajul,rochia si aranjamentele.
diarux spune:
buna fetelor
MONI sanatate multa pentru puiut.
as vrea si eu sa vad poze si poate sa va mai pun. chiar, cand si cum se rezolva treaba cu picassa? aa, si aici ma cearta ANKA ca doar a explicat ca sa ne facem fiecare albumul ei shareuit
deocamdata am nevoie de DOUA MAINI DE AJUTOR
1. miercuri vreau sa fac tambalau mare in bloc, ca deh, fii miu face doi ani prima data in viata lui . problema e asa:
a) am nevoie de sugestii pt ce sa pun pe masa de post pentru parintii copiilor care vor veni. nimic fancy, doar o gustare ceva. si-au exprimat alegerea de a posti si nu vreau sa stea sa se uite la altii cum infuleca.
b)vor fi copii de trei categorii. 6-7 ani(vreo 4), 3-4 ani(vreo 4), doi ani (sper ca 3). Ce fac cu ei la capitolul animatie? ce jocuri sa le pregatesc? cum ii impac? hai ca astia mici de 2 ani e clar si simplu. aia de 6-7 is cam mari...da ii trimit la calculator repede,ailalti de 3-4, din experienta ultimei aniversari in bloc, s-au paruit (fetele adica) . Bani de clovni si printese nu am, deci tre sa fie ceva home made. a, si fiimiu oricum se sperie cumplit de mascati, fie ea si cea mai frumoasa alba ca zapada. s-a speriat si de un copil pictat pe fata desi il simpatizeaza si se joaca cu el.
pliz hielp!
2. de la ce pot fi starile de ameteala continue? am facut toate analizele de sange si pare ca sunt tun de sanatoasa. nu imi explic totusi de la ce.
multumesc mult ca va faceti timp sa cititi si sa si scrieti.
Va pup pe toate si sper ca sunteti bine, cu tot cu pepenasi.
diarux spune:
da, am uitat esentialul.
Multumesc din suflet pentru sprijin, pentru gandurile bune si pentru rugaciunile voastre. Situatia nu e nicicum, nu a miscat nimic in nicio directie. asteptam si speram sa se rezolve repede si bine.
va pup
Marina_1609 spune:
bujo, buchetul a fost in forma de evantai. au facut forma din nu stiu ce si au invelit-o cu o iarba mai batoasa...apoi au aplicat vro doua firicele de iedera si orhideile vanda. Sper sa nu m-a fi injurat prea mult persoana care l-a facut ca din spusele managerei, a inceput sa munceasca la el de joi seara si l-a mai terminat vineri seara si ca a fost destul de migalos sa-l faca dupa fitzele mele....
----------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08
----------------------------------------
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi
estrella80 spune:
Neatza!!
Mai... eu sunt in urma rau de tot cu vestile!!
Eu nici nu am stiut ca Marina va fi miresica!! Vreau si eu parola de la Picassa...,please!!!
Urez si eu LA MULTI ANI!!! tuturor pepnasilor care si-au sarbatorit ziua in ultima perioada. Multa sanatate, fericire si o viata plina de impliniri le dorim!!
Moni_or si Dia, imi pare rau sa aud ca aveti probleme.Va doresc sa gasiti calea cea buna si sa le rezolvati, sau daca nu doriti si vreti sa mergeti mai departe, multa putere ca sa depasiti eventualele obstacole!
Monalac, felicitari pentru titularizare, nu stiu daca am apucat sa iti spun!!
Anka vad ca iti cam place pe-acolo!!! Ma bucur nespus de tare pentru voi!!
Bujo imi pare rau sa aud.... Fiti optimisti si poate veti gasi raspunsul si solutia sa treceti cu bine peste aceste probleme.
Maya e bine, sanatoasa, a ramas la parintii mei. Nu m-am indurat sa o dau de la varsta asta la gradintita. Asteptam sa faca 3 ani si va merge. Imi dau seama ca am luat aceasta decizie pentru ca am avut si alternativa si daca nu aveam, gradintita scria pe noi. Dar asa, am decis sa mai stea pe-acasa.
Ieri am avut petrecerea de 2 ani, cam intarziata dar... suupper reusita! Cand vom intra in posesia pozelor, vi le vom arata!
Va si va doresc o vara frumoasa in continuare!!!
Nu ma uitati cu parola.... sa o vad si eu pe Marina miresica!!
bobitamica spune:
La multi ani pepenasilor care si-au serbat ziua in weekend
Andreea Maria (ladymina77)
Antonio Matei (AndreeaOr)
Raisa Andreea (michellab)
David Alexandru (iriss27)
Bianca Maria (babyr7)
Maria Sofia (ooka)
Sa cresreti mari si sa fiti sanatosi!!!
MONI..imi pare rau sa aud de Luca...Sanatate multa!!!
irina cred ca are viermisori..tot se scarpina in fund si are senzatia ca face kk. Azi sper sa faca sa ii duc niste probe la analize..
Si tocmai acum cand as fi vrut sa mearga cu ai mei cateva zile la Sinaia...sa mai scape de caldura asta...
DIA...imi pare rau sa aud ca aveti probleme...toti avem,important este sa reusim sa trecem peste el...
RUX...legat de mancare de post eu n prea stiu sa dau sfaturi..ca nu prea sunt experta la gatit...dar niste vinete,rosii,ciupergi la cuptor.orez cu kegume ca si garnitura,maslina,legume de orice fel la gratar..eu fac dovlecei,vinete,celebri carofi..
Cam atat as stii eu...si salatae...care sa nu contina maioneza...
legat de distractia copiilor,nu prea stiu ce sa iti spun...dar pune jucariile la bataie si se vor descurca ei...Voi trebuie doar sa moderati
In lagatura cu iesitul in 2,noi iesim si cred ca ne face bine...iesim si in 2 si uneori si separat...fiecare cu prietenii lui...Si cum spuneam,eu cred ca ne face bine.
irina sta cu ai mei si ii place acolo. Chiar isi doreste sa mearga la ei. O data maxim de 2 ori /saptamana doarme la ei. In weekend cuntem toti 3 si facem activitati impreuna.
TURTU..prietena mea cea mai buna care locuieste in franta,s-a imprietenit cu o vecina,si cum spunea si MCOCA..e grozav. Si ea urmeaza sa nasca acum la sf. lui august al doilea bebe si macara asa sta linistita ca are cineva grija de Matei cat e ea in spital. Pentru ca va fi si sotul ei cu ea.
ANKA...super super ce spui tu acolo..
Eu am fost in weekend cu Irina la un MC Donald pentru ca sa faca fiimea pisu. Am trecut la nivelul la care nu ne mai caram cu olita...Face la wc. Mi-e groza sa merg cu ea la wc public,dar facea kk de data asta si nu aveam cum sa o pun la copac.
Si la Mc era Ronald (clovnul ala)...Asa de incantata a fost de nu-mi venea sa cred. Ii punea sa arata cum se spala pe dinti..arata si ea,cum se spala pe fata,care e mana stanga,drapta..Nu-mi venea sa cred ca stie toate lucrurile alea...ma uitam la ea si aveam lacrimi in ochi pentru ca ma gandeam ce fetita mare am.Incepuse sa numere o data cu copiii mai mari...
Am vrut sa mai scriu ceva ,dar nu-mi amintesc..
Ma duc sa beau o cafea si revin...poate imi reamintesc.
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008