PEPENASII de iul/aug'08 sarbatoresc DOI ani (193)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

dia, imi pare rau sa aud ca aveti probleme in casnicie, in ultima vreme aud din ce in ce mai des de asemenea cazuri, se pare ca e mai dificil dupa ce apare un copil sa jonglezi totul, sot, gospodarie, cariera, copil. Eu iti doresc sa va rezolvati problemele si sa ajungeti la armonie.
bujo, imi pare rau sa aud si de voi ca aveti probleme cu creditul. Ce fel de credit ati luat, pentru casa? Dar firma ta nu e obligata sa te ia inapoi la job dupa astia 2 ani de pauza? Of, sper sa gasiti o solutie.

Fetelor gospodine, dati-mi si mie retete de muraturi, dar cu instructiuni precise, cit, cum, unde, etc, etc. Ca as pune si eu muraturi, acu’ doi ani a pus barbatu-meu muraturi la gramada intr-un butoi si au iesit bestiale, anul trecut nu i-a mai iesit figura, asa ca am concluzionat ca totusi e nevoie de o reteta care sa fie respectata ca la carte. Pliiiiiiz, nu uitati ca vorbiti cu o gravida cu pofte, deci nu ma lasati fara retete.

In alta ordine de idei, miine pleaca mama, a stat aici 4 saptamini. Si ne-am dat seama ca n-am reusit sa iesim intr-o seara doar noi doi, cu tot ajutorul din partea ei, iar dupa ce vine bebe2 chiar ca nu mai apucam sa mai iesim singurei o vreme indelungata, asa ca am decretat ca seara asta ne facem de cap dupa ce iesim de la servici, iau copilul de la cresa, il duc acasa la mama si dupa aia merg sa-l iau pe barbatu-meu de la servici si PARTY.

Mami de Mara (19.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Turtu hihihihi, si ai mei pleaca maine. Au stat 2 saptamani, da' noi am reusit sa iesim intr-o seara la un film. Adevarul e ca eu doream sa profit si de ei, asa ca am facut activitatzi in familie :).

Dia, sper sa treaca perioada asta de criza si sa va regasiti .

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Eu nu o pot lasa pe Aida cu maica-mea nici 5 min pt ca nu o suporta. Cum o vede cum incepe sa tipe ca din gura de sarpe . Asta e, o luam cu noi peste tot sau o lasam cu nanny...

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

ATB,CRIS,aveti niste copii minunati!
DIA,imi pare rau ,nici noi nu stam pe roze,dar parca s a mai remediat situatia,iar faptul ca am luat nota asta la examen m a ridicat in ochii lui,acum se lauda cu mine peste tot,insa cel mai important e sa nu treaca mai mult de 4 zile fara sex.

bujo,imi pare rau de credit...,si noi suntem in urma cu ratele,cu intretinerea,cu lumina....ne asteapta vremuri grele....

Mergi la inceput

didi, nici Mara nu prea sta cu mama, daca sintem noi in preajma o refuza, n-o lasa pe mama nici sa-i aduca un pahar cu apa, vrea de la mami, nu de la bunica, dar daca sint numai ele doua, atunci o accepta. La noi nanny nu exista, iar baby-sitterele cu ora de aici sint fetiscane de 13-14 ani cu care io n-am curajul s-o las pe Mara. Asa ca noi n-am mai iesit de secole doar noi doi si deseara imi fac de cap, am zis.
vicky, si noi facuram tot felul de programe impreuna cu mama, am fost ba prin italia, ba prin germania, de-aia nici n-am apucat sa avem o iesire de porumbei. Deci maya merge cu ai tai in Romania? Eu n-am curajul sa o las pe Mara la ai mei. Una la mina ca ai mei sint in continuare amenintati cu inundatiile, azi noapte tata ne-a sunat sa ne spuna ca iar doarme pe la neamuri de teama ca se umfla piriiasul, iar la bucuresti la soacra-mea chiar n-ar avea Mara ce sa faca printre betoanele alea. Ai tai unde stau?
mona, tu cind incepi oficial serviciul? Acuma esti platita?

Mergi la inceput

Turtu da, merge in ro 4 satpatamni. A fost si anul trecut. Va sta 2 sapt la ai mei si 2 la ceilalti bunici. Bunicii stau in oras, dar au case la tzara asa ca o sa fie bine pentru ea. In august bona e in vacantza, asa ca nu prea aveam ce face cu ea. Si decat sa o tin prin betoanele de aici, mai bine la aer curat in ro. Mai invatza si romana, mai sta si cu bunicii.

Noi avem noroc ca avem cu cine o lasa pe Maya : nasii care stau la 5 minute de noi, sau vecinii de jos, care au o fetitza de varsta Mayei, cu care ne ajutam reciproc. Asa ca mai putem face un resto, un film. Nici eu nu as avea incredere in fetiscane de 14-15 ani, decat sa fie cineva cunoscut.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

vicky, norocosilor! Cu nasii si vecina va invidiez. Noi n-avem decit vecini nemti si elvetieni, asa ca nu prea ma simt confortabil sa o las pe Mara la ei, desi una dintre vecine s-a oferit sa o ia pe Mara pe la ei daca am nevoie, dar tot n-am avut curajul sa apelez la ea. Ca sa nu mai zic ca asta e una din stresurile mele mari, ce fac io cu copilul cind ma apuca nascutul? Inca n-am gasit o solutie convenabila, o sa fiu mai stresata ca Mara e pe mina unui strain decit ca trebe sa nasc. Prietenii cu care ne intelegem bine stau mai departe, deci chestii din astea rapide de lasat copilul dintr-o parte in alta nu prea merg. Na bun, sa vedem. Oricum, mai am 3 luni pina atunci, sper sa gasim o rezolvare la treaba asta.

Mergi la inceput

Turtu vecinii mei sunt francezi. Dar in caz de fortza majora (nascare de ex :)), as avea vre-o 3 cu care as putea-o lasa. Eu zic sa te imprietenesti cu vecina si sa o lasi pe Mara la ea atunci. E de nepretzuit un astfel de ajutor in mometele alea. Clinica nu are garderie? La clinica unde am nascut eu aveau garderie, pentru fratzii mai mari.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Turtu de creditul de masina e vorba si nu ma indur sa neglijez ratele si sa ajung pe lista neagra, ca daca oi vrea sa fac credit de casa nu mai sunt eligibila. De aia am si vrut sa facem cerere de gratiere, ca sa reusim cumva sa ne revenim. Cat despre job, da, teoretic sunt obligati sa ma primeasca dar nu cred ca reusesc nimic daca ma iau in piept cu ei. Ideea e ca i-a dat ultimatum unei colege sa-si gaseasca altceva (nu e calificata pe domeniu) ca apoi sa vin eu. Dar nu vrea sa-i faca vant, ci sa astepte sa-si gaseasca ceva, lucru care mi se pare decent si admirabil, insa am sunat-o si i-am spus ca nu pot astepta la nesfarsit ca nu ne descurcam. Astept sa vedem ce se rezolva.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna seara fete,

Mai intru si eu, asa, cand am vreme. Abia m-am intors in tara si o sa tot mai plec, deh, asta am semanat, asta culeg...vorba aia.

Vreau sa le urez si eu la multi ani si o copilarie minunata, pepenasilor aniversati luna asta: Andreas, minunicul bb3 Victor, spiridusei frumoase Julia, blondinului catarici Victoras, lui Alexandru Nicholas, Ioanei Rebeca, gemanutelor Alexa si Teo, finutei Sofi, Adinutei cu ochii albastri, superbei Clara, blondutei scumpe Deea, lui Antonio Matei, belgiencei Raisa, duracellului chelios si ochios Dav, Biancai Maria, Sofipoc cea dragalasa!

La multi ani si mamicilor Onutz cea secsoasa, Roxana, Claudia!

In rest, zile senine tuturor! Sa aveti numai bine! Imi cer scuze ca nu am avut vreme sa citesc dar sunt foarte foarte prinsa. Vine ea toamna si...poate mai facem o intalneala, sa ne lasam alergate de pepenasii mari, scumpi, guralivi si inventivi!

Va pup pe toate!

Mamica unui MIRACOL 2+
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

Mergi la inceput