La Dovlecelu' vesel *3*
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
MangaGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_uka Mda..probabil s-a prostit lactocu asta cat a fost singur acasa.. ![]() Daca dau raspunde la subiect ma duce la nume de copii, linkul ralukului imi zice error 404.. ![]() Sa aiba un virus la stomacul lui cu cipuri in el? Poate fac asa cu el: ![]() Te pupam si noi Dana, weekend racoros si voua! Cand veniti acasa? Era in plan sau sunt pe campii? Maria, la noi este invers..lui tweety ii place sa-i facem noi gadi gadi in sprancene ![]() _ ![]() ![]() |
si noi i ispunem tweety sau tweets. sper ca nu are vreun virusel la stomacel. eu cred ca e de la caldura. si Aidan adorame asa in timp ce=i mangai o spranceana, dar nu mereu. cateodata il enervez de-a dreptul si-mi arunca mana cat colo.
![](icon_smile_big.gif)
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski
![](punk.gif)
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
MangaGirl spune:
dana mai grav e ca eu am ramas cu acest tic. asa ca de cate ori sunt obosita sau stresata sau ingandurata ma vezi cu mana la gene. de aia niciodata nu-mi sunt lungi ca atata le indoi si le mangai pana le rup.
uka acum vreo cateva sp m=am tuns...cica o tunsoare clasica...cu breton din moalele capului foarte scurt si taiat drept in rest. aratam ca un paj....Sergiu de cate ori voia sa-mi taie macaroana se apuca sa latre incet si ma chema "pooch". ca sa vezi cata sustinere am acasa si cat sunt de "maltratata". ei, a mai crescut oarecum, dar anyway, arata oribil. bretonul e patrat si parca ma bate in cap ca mi l-a taiat mult spre tample. ieri a fost o fatuca pe la mine care e mobile stilyst. adik vine acasa. si mi-a tras niste suvite faine si a mai tuns si parul de arata mai omeneste, nu ca o ciuperca. l-a rotunjit si subtiat la capete. daca nu ar fi bretonul asta oribil, ar arata chiar fain, dar macar nu ma duc matura in vacanta.
deh, probleme grave pentru mine la ora asta.
aricel la noi se face controlul de 8 luni amanuntit - cu masurat, cantarit, masurat circumferinta capului, evaluare motrica si alte chestii. si apoi te mai cheama la 2 ani. intre timp, mergi cat poti la cantarit. si daca sunt ceva probleme, te duci direct la GP.
aricelul spune:
Buna,
se pare ca numai noi am fost la doctor luna de luna, ba chiar in prima luna am fost in fiecare saptamana (de fapt in prima a venit pediatra)... eu am crezut ca asa se face peste tot .... iata ca trecea anul si ramaneam cu impresia asta ...
Cred ca din cauza caldurii Maria a adormit de azi dimineata abia pe la 2 ... macar sa doarma mai mult de 1h ... sa apuc sa mai fac si eu cate ceva ... la noi cu adormitul e simplu in timpul zilei daca nu adorme in patut sau in carucior (cand suntem la ai mei si stam toata ziua afara) o pun repede in scaunelul de masa ...si crezand ca vreau sa-i dau de mancare adoarme imediat (v-am spus ca gaseste orice strategie sa scape de mancare ), iar seara inca adoarme la san.
_
Maria (28.08.2009)
happy_uka spune:
citat din mesajul lui MangaGirl dana mai grav e ca eu am ramas cu acest tic. asa ca de cate ori sunt obosita sau stresata sau ingandurata ma vezi cu mana la gene. de aia niciodata nu-mi sunt lungi ca atata le indoi si le mangai pana le rup. uka acum vreo cateva sp m=am tuns...cica o tunsoare clasica...cu breton din moalele capului foarte scurt si taiat drept in rest. aratam ca un paj....Sergiu de cate ori voia sa-mi taie macaroana se apuca sa latre incet si ma chema "pooch". ca sa vezi cata sustinere am acasa si cat sunt de "maltratata". ei, a mai crescut oarecum, dar anyway, arata oribil. bretonul e patrat si parca ma bate in cap ca mi l-a taiat mult spre tample. ieri a fost o fatuca pe la mine care e mobile stilyst. adik vine acasa. si mi-a tras niste suvite faine si a mai tuns si parul de arata mai omeneste, nu ca o ciuperca. l-a rotunjit si subtiat la capete. daca nu ar fi bretonul asta oribil, ar arata chiar fain, dar macar nu ma duc matura in vacanta. deh, probleme grave pentru mine la ora asta. ![]() aricel la noi se face controlul de 8 luni amanuntit - cu masurat, cantarit, masurat circumferinta capului, evaluare motrica si alte chestii. si apoi te mai cheama la 2 ani. intre timp, mergi cat poti la cantarit. si daca sunt ceva probleme, te duci direct la GP. MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski ![]() www.bebestepz.blogspot.com Micul nostru Foc a venit pe lume |
Sa trimiti si pe la mine stilista asta mobila, ca tare mi-ar prinde bine o reshapare, ceva, arat ca dupa razboi
![](bang.gif)
Nu ma convingi, aratai super fain in pozele alea din parc, de pe FB, te prinde foarte bine bretonul scurt..asa ca, lasati modestia!
Ce tare e Maria de aricel, adoarme in scaunul de masa
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](pupic.gif)
_
![](auto2.gif)
![](smiley_shopping.gif)
MangaGirl spune:
uka eu ti-o trimit...dar vezi ca are un funny accent, ca e din New Zealand. But she's fast and pretty good.
Si sa stii ca nu ma plageam de par ca sa-mi culeg laude...in pozele alea, artista din mine a reusit sa ascunda faptul ca am o caciula-calota....anyway...cand m-a tuns acum o luna baiatul ala care ma tundea pe mine de obicei, am crezut ca-l bat. mi-a facut un breton-streasina la un deget de radacina parului. Saracu'el a vrut sa faca ceva mishto si clasic....adik square cut...dar eu sunt rotunda ;a fata si ma facea mai rotunda. abai astept sa creasca. e prea des si e prea gros si e prea scurt. te-am lamurit, nu?
raluk16 spune:
Mariaaaaaa hai mai ca tu tot ziceai ca esti grasa si cand colo esti slabaaaaa. Acuma vii cu freza? Pai n-am vazut eu pozele alea super truper de pe fb??? Minunate!
Tot vreau sa-ti zic de ieri ceva. Ca ziceai ca ai inceput cu sarea. Tu stii ca Hashimoto nu exista pe vremea cand astia nu iodau artificial sarea. Si nici acum nu exista in tarile care nu o iodeaza. Ai inteles ideea, nu?
Iod din surse naturale e nevoie sa nu facem hipotiroidism (care nu am facut inca ). Dar asta sintetic e pacatos rau rau!
Eu vreau, cat ma tine bugetul, sa-i dau puiului (si mie) Himalayan Pink Salt sau Celtic Sea Salt. Astea doua sunt crema cremelor sarurilor . Pline de minerale, foarte sanatoase, mai ca-ti vine sa mananci sare goala dupa ce citesti de ele!
Eu inainte credeam ca pap sare sanatoasa cand imi cumparam sare de mare iodata natural. Oricum, folosesc foarte rar sare. Dar recent am citit ca astia au voie oricare sa scrie pe ambalaj sare de mare, pe ideea ca doar si sarea din muntii nostri e din ceva mare ce a fost pe vremuri aici . Despre sarea aia de mare celtica se stie clar ca e cea mai adevarata!
No, da stai ca imi uit ideile. Am vrut sa zic ca eu ma gandeam sa-i dau sare sanatoasa, care nu da Hashimoto, tocmai pentru ca el va avea predispozitie la asa ceva.
Aricelu bestiala Maria cu adormitul in scaunul de masa!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
aricelul spune:
Eram aproape sa fac ca Uka cu calculatorul ... credeam ca s-a stricat cand am vazut ca nu mai scrie nimeni ...
Uka esti tare draguta ... o sa incerc sa pun cateva poze maine ca trebuie sa le descarc mai intai ... ma duc sa pun un film (macar asa sa ma mai relaxez si eu ca tot vine week-end-ul).
Somn usor!
_
Maria (28.08.2009)
hepilica spune:
Salutare!
hehehehe...credeati ca ati scapat de cotofana cotofenelor ?
Ufff, rasuflu usurata ca urmeaza w/e si ne mai si odihnim. Eu am avut cateva zile incarcate, dar sper ca au fost doar ca urmare a revenirii la job si a faptului ca a trebuit sa revizuiesc totul. Am vrut sa intru aseara, dar am cazut lata.
In seara asta am fost la cumparaturi ca nu mai aveam de niciunele. CAnd ne-am intors, Maia busiland prin casa, noi sa despachetam, Maia s-a ridicat pe o boxa, aia a cazut peste ea, a lovit-o la mana si la arcada unde s-a umflat si invinetit. A urmat o runda de jale, jale, jale... De obicei daca ii distrag atentia imediat, uita, se incanta repede. Acum cred ca o durea rau, ca nu-i intram in voie. pana m-am asezat pe covor si am inceput sa-i citesc punguta cu doi bani, iar ea se tot jelea. Cand am inceput sa cant ca cocosu' ala "cucurigu boieri mari, dati punguta cu doi bani"...s-a oprit mititica din plans si a inceput sa rada. stiam ca-i place povestea asta... In fine, a uitat, dar asa rau imi pare... Sper sa-i treaca repede umflatura si sa nu o doara.
in rest suntem bine, fericiti si optimisti. acum papa si hepilica un cremsnit si bea un pahar pe pepsiuc rece si proaspat cu acid care ii sare pe nas.
ati fost pana acum la DM? mai, asa imi place magazinul asta cu de toate... e mic si dichisit si are de toate.
il stiam de acum vreo 2 ani din austria. si acolo mi-a placut. acum s-a deschis in auchan. cumpar de acolo tot felul de chestii bio pt maia, cosmetice..., e f. misto.
uka, bine-ai revenit. ce face carina, cum se simte? am vazut pozele....
mai, ce m-am amuzat cu Maria de aricel care adoarme in scaunul de masa . ce tare e mititica! mai, aricel, nici noi nu mergem luna de luna la doc, cu toate ca maiei i-am facut abonament la medlife. ultima oara am fost la 8 luni. si cred ca mai mergem la 1 an, adica luna viitoare
.
manga, si maia destrama mocheta de la ea din camera....
dana - ce frumos povestesti de prichi. ce ma bucur ca sunteti bine. te imbratisez cu drag. si o mica pentru prichi.
deci cam atat de la hepi care este.
pupici.
---
mami de minunata si cuminte
(22.09.2009)
Multumesc lui DD.
aricelul spune:
Raluk sarurile astea minune se gasesc si la noi sau tot net-ul e la putere ?
_
Maria (28.08.2009)
hepilica spune:
citat din mesajul lui raluk16 Mariaaaaaa hai mai ca tu tot ziceai ca esti grasa si cand colo esti slabaaaaa. Acuma vii cu freza? Pai n-am vazut eu pozele alea super truper de pe fb??? Minunate! Tot vreau sa-ti zic de ieri ceva. Ca ziceai ca ai inceput cu sarea. Tu stii ca Hashimoto nu exista pe vremea cand astia nu iodau artificial sarea. Si nici acum nu exista in tarile care nu o iodeaza. Ai inteles ideea, nu? ![]() Iod din surse naturale e nevoie sa nu facem hipotiroidism (care nu am facut inca ![]() Eu vreau, cat ma tine bugetul, sa-i dau puiului (si mie) Himalayan Pink Salt sau Celtic Sea Salt. Astea doua sunt crema cremelor sarurilor ![]() ![]() Eu inainte credeam ca pap sare sanatoasa cand imi cumparam sare de mare iodata natural. Oricum, folosesc foarte rar sare. Dar recent am citit ca astia au voie oricare sa scrie pe ambalaj sare de mare, pe ideea ca doar si sarea din muntii nostri e din ceva mare ce a fost pe vremuri aici ![]() No, da stai ca imi uit ideile. Am vrut sa zic ca eu ma gandeam sa-i dau sare sanatoasa, care nu da Hashimoto, tocmai pentru ca el va avea predispozitie la asa ceva. Aricelu bestiala Maria cu adormitul in scaunul de masa! ![]() Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) |
raluk,
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
pana acum nu i-am dat maiei nimic cu sare. voi le dati copiilor?
aaa, si cred ca imi voi cumpara curand si o masina de facut paine. va dati seama ce ca lumea sa-ti faci paine cum doresti...cu tot felul de seminte, fulgi... si fara chimicale ?
---
mami de
![](sofer.gif)
![](cool.gif)
Multumesc lui DD.