La Dovlecelu' vesel *3*
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
aricelul spune:
eu nu i-am dat deloc sare Mariei si nici nu prea am de gand in viitorul apropiat ... in ceea ce priveste masina de paine eu sunt pro pro pro ... mama are de vreo 2 ani si e folosita la maxim ... mai mult de cand mananca si Maria foloseste foarte putina faina alba sau chiar deloc ...
E o investitie buna si merita Hepi sa o faci. Iar cand e si cu seminte e yammmmiiii
_
Maria (28.08.2009)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monis5/monis5.jpg)
monis5 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui happy_uka
![]() ...si toata lumea te pupa inapoi! V-ati intors? Gata cu virusul, sper! ![]() _ ![]() ![]() |
daca ne-am intors... unde? la 2 Mai?
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
de fapt, ne-am intors, dar la Bucovina la racoare
![](icon_smile_cool.gif)
Cu virusul e gata si poze sper sa reusesc sa urc cateva pe net si dau link cu mare drag
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monis5/monis5.jpg)
monis5 spune:
si buna seara la toata lumea
dragelor va pup tare pi tati si va doresc noapte buna. abia astept sa pup si eu putin timp liber sa citesc pe indelete ce scrieti
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
happy_uka spune:
Of mai Maia, sa cada urata aia de boxa pe tine, fetita frumoasa ?? Uite pupa Uca si pupa si Carina si gata buba.. Ma doare sufletul cand aud de lucruri de-astea..
Eu m-am bagat cu nasul in nioste hartii..fac acum ce trebuia sa fac prin februarie..sunt bine rau !!
Daca are cineva chef de tranca-tranca , un cazino ceva, un after-hours, sunt pe receptie .
Hai va pa!
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for
Nihil Sine Deo
hepilica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aricelul eu nu i-am dat deloc sare Mariei si nici nu prea am de gand in viitorul apropiat ... in ceea ce priveste masina de paine eu sunt pro pro pro ... mama are de vreo 2 ani si e folosita la maxim ... mai mult de cand mananca si Maria foloseste foarte putina faina alba sau chiar deloc ... E o investitie buna si merita Hepi sa o faci. Iar cand e si cu seminte e yammmmiiii _ Maria (28.08.2009) ![]() |
da aricelule, sa stii ca am observat ca toti cei care au masina de facut paine, sunt tare incantati de ea. sincer, abia astept. studiem oferte.
![](floare.gif)
oaaaau, acum am observat ca maria implineste 1 an luna asta
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](icon_smile.gif)
---
mami de
![](sofer.gif)
![](cool.gif)
Multumesc lui DD.
raluk16 spune:
citat din mesajul lui hepilica Salutare! hehehehe...credeati ca ati scapat de cotofana cotofenelor ![]() Ufff, rasuflu usurata ca urmeaza w/e si ne mai si odihnim. Eu am avut cateva zile incarcate, dar sper ca au fost doar ca urmare a revenirii la job si a faptului ca a trebuit sa revizuiesc totul. Am vrut sa intru aseara, dar am cazut lata. In seara asta am fost la cumparaturi ca nu mai aveam de niciunele. CAnd ne-am intors, Maia busiland prin casa, noi sa despachetam, Maia s-a ridicat pe o boxa, aia a cazut peste ea, a lovit-o la mana si la arcada unde s-a umflat si invinetit. A urmat o runda de jale, jale, jale... De obicei daca ii distrag atentia imediat, uita, se incanta repede. Acum cred ca o durea rau, ca nu-i intram in voie. pana m-am asezat pe covor si am inceput sa-i citesc punguta cu doi bani, iar ea se tot jelea. Cand am inceput sa cant ca cocosu' ala "cucurigu boieri mari, dati punguta cu doi bani"...s-a oprit mititica din plans si a inceput sa rada. stiam ca-i place povestea asta... In fine, a uitat, dar asa rau imi pare... Sper sa-i treaca repede umflatura si sa nu o doara. in rest suntem bine, fericiti si optimisti. acum papa si hepilica un cremsnit si bea un pahar pe pepsiuc rece si proaspat cu acid care ii sare pe nas. ati fost pana acum la DM? mai, asa imi place magazinul asta cu de toate... e mic si dichisit si are de toate. il stiam de acum vreo 2 ani din austria. si acolo mi-a placut. acum s-a deschis in auchan. cumpar de acolo tot felul de chestii bio pt maia, cosmetice..., e f. misto. uka, bine-ai revenit. ce face carina, cum se simte? am vazut pozele... ![]() ![]() ![]() mai, ce m-am amuzat cu Maria de aricel care adoarme in scaunul de masa ![]() ![]() manga, si maia destrama mocheta de la ea din camera... ![]() dana - ce frumos povestesti de prichi. ce ma bucur ca sunteti bine. te imbratisez cu drag. si o ![]() deci cam atat de la hepi care este. pupici. --- mami de ![]() ![]() Multumesc lui DD. |
Pupam cucurigu
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Si mie imi place dm! Si imi era dor de postarile tale!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
raluk16 spune:
Aricel, Hepi, eu multe chestii din astea bio imi cumpar asa:
- am vazut ca farmacia naturista are preturi mari,
- asa ca am sunat la numarul de pe eticheta, al distribuitorului radixplant. Astia is cei mai cei, adica ei distribuie in toata tara
la plafaruri aproape de la orice firma.
- astia au zis ca si daca sunt persoana fizica, pot sa cumpar de la ei daca iau de suma mare, si platesc, desigur tva-ul.
- asa nici nu platesc transport, ca si cum as cumpara online, ca vine masina la magazinul naturist, si in fata magazinului, imi da mie coletul cu produsele mai ieftine
Dar ei au si magazinul virtual www.obc.ro . Acum vad ca si www.radixplant.ro si obc.ro merg spre nu stiu ce huse auto, cineva le-a spart site-ul cred.
Deci eu le iau cum ar veni online din RO. In plafarurile din Bucuresti sigur trebuie sa fie, din moment ce le distribuie astia peste tot.
aricelul spune:
Da ne pregatim de petrecere ca familia e mare ... , iar prietenii deja ne intreaba .... uff sper sa iasa bine...
Cu ochii la film am uitat sa-i transmit Maiei un pupic sa treaca repede "buba" ...offf mi s-a strans inima de ce ai povestit acolo ...
In ceea ce priveste scaunul de masa ...nu o las acolo ... ca-i pica capul intr-o parte si cred ca ar amorti tare rau ... o iau si o pun in patut, ca e atat de adormita incat nici nu simte .... asa fac si cand adoarme in masina, o iau si o pun in carut (cand iesim pe afara) sau in patut (cand ne intoarcem) fara sa sesizeze ...
_
Maria (28.08.2009)
raluk16 spune:
Ah, si am uitat sa zic, nu i-am dat nici un strop de sare pana acum. Si painea ce i-o voi da candva sper sa am timp sa o fac in casa, ori la aparat de facut paine (trebuie sa ma uit sa nu fie tavita aia teflonata, ca am eu ceva cu teflonul), ori la cuptor. M-am crucit cand am citit ingredientele de pe paine. De la chimicalele chimicalelor, la proteine de soia, la zer praf (deci nici macar nu sunt de post ), chiar si zahar! ETC! O adevarata bomba! M-as simti ca si cum i-as da parizer, dar fara carne, daca ma intelegeti
Monis
hepilica spune:
citat din mesajul lui happy_uka Of mai Maia, sa cada urata aia de boxa pe tine, fetita frumoasa ?? Uite pupa Uca si pupa si Carina si gata buba.. Ma doare sufletul cand aud de lucruri de-astea.. ![]() ![]() Eu m-am bagat cu nasul in nioste hartii..fac acum ce trebuia sa fac prin februarie..sunt bine rau !! ![]() Daca are cineva chef de tranca-tranca , un cazino ceva, un after-hours, sunt pe receptie ![]() Hai va pa! |
...of, ca si pe mine ma doare numai cand ma gandesc. o sa fac sa dispara cumva boxele astea, desi pana acum n-au fost o problema si nici nu-mi imaginam ca s-ar putea intampla asa ceva. dar, maia s-a prins de ea cu manuta ca sa se sprijine si sa se ridice, iar nenorocita aia a cazut.... nu stiu cum ca doar nu e prima oara cand se agata de ea.
pana acum, nu prea luam in seama cazaturi, rateuri..., nu reactionam in niciun fel de fata cu maia, iar atitudinea asta a intarit-o oarecum. nu se mai pisiceste, trece cu usurinta peste ele, aproape nu le mai baga in seama, isi continua programul
![](icon_smile.gif)
![](icon_smile_big.gif)
dar acum!!!! acum imi venea si mie sa plang cu ea cand vedeam ca s-a invinetit si umflat...si nu se mai linistea la mine in brate si am dus-o la catei (care de obicei o extaziaza)...si ea mititica tot plangea de imi venea sa o bag in sufletul meu. cred ca a durut-o rau.
ofofof...
---
mami de
![](sofer.gif)
![](cool.gif)
Multumesc lui DD.