La Dovlecelu' vesel *3*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aricelul spune:

Buna seara,

Selen, Raluk multumesc pt raspunsuri. Cred ca nu o sa-i mai fac abonament pt ca ma costa cca 50 euro pe luna si cum ea a fost si ma rog la DD sa fie in continuare sanatoasa, cred ca nu are rost ... cand am nevoie platesc asta e ...dar tot stateam pe ganduri ca cica o consultatie la urgenta e peste 200 lei ... in fine, mai vedem ce facem ...

Acum am vazut-o si eu pe Ebru e scumpa foc asa tunsulici ... noi avem o problema tare mare cu atata par...in primul rand ii intra in ochi pt ca nu suporta sa stea cu parul prins si in al doilea rand transpira destul de rau ...dar mai am putina rabdare pana la ziua ei, cand ii vom lua si motul / rupe turta ...

Uka bine ati revenit la malul marii ... macar e mai bine si datorita brizei ...

_

Maria (28.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Uka esti o scumpa! Cum sunteti, mami, cu diareea? De la ce a facut?

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

hello girls,

vad ca uka a revenit la civilizatie. pup trompeta, draga de ea. eu cand Aidan intoarce capul si zice ne...mai indes doua lingurite, sa fiu sigura ca nu i s-a parut. uneori imi iese si deschide oftand gurita. ceva de gen...of, bine, hai fie...ultima.

dana draga mea, ce frumos ai povestit tu de mandra. cu mancarea, iti spun, ma adusese la disperare. refuza tot, inclusiv fructul cu iaurt pe care-l devora dimineata. ce legume? pai cine mai ajungea acolo? dar si azi i-am pus un pik de sare si a mers si somonul. nu asa cu succes ca legumele cu quinoa de ieri, dar a mers. am impresia ca baietu'meu nu e prea mancacios. seamana cu maica-sa...doi sclifositi. si si-a mai facut un obicei, spre deliciul mamei. la culcare ori ma trage de par, ori de sprancene...dar preferatele lui sunt genele mele. cand eram mica nu adormeam daca nu o mangaiam pe mama sau pe tata la sprancene. si asta pana cand am facut vreo 6 ani. si o alta pasiune, desfira mocheta, o ia de la o atata si ajunge sa scoata o bluca intreaga. pana ne-om muta, trebuie s-o schimbam iarasi . aici cica seamana cu fratele lui Sergiu.

mi-a placut de grija verisorului. lui Andrei degeaba i-a explicat mama lui ca vine bebe Aidan...

cam asta ar fi rezumantul pe iua de azi. astept vacanta. si mi-am facut suvite. macar daca tunsoarea e varza...sa se vada fain in bataia soarelui.

va pupilez.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Ahhhh ce bun e un expresso mic si evident, strong!! Cine mai doreste

Ma uit in pleoape.. S-a trezit de vreo 6-7 ori, pentru 2 minute cat suge.. Asociat cu semi-diareea asta as paria pe un dinte dar inca nimic vizibil..
Am pus aseara pozele de la munte, nimic spectaculos, eram topiti de canicula.. Nici Lucica nu apare

Maria, de ce spui ca tunsoarea nu e faina? Nu te-a reusit? Cred ca am ratat cand spuneai..Felicitari de suvite, esti o . Ce fain ca plecati ! Imi pare rau ca e asa sclifosit Aidan .. Am inteles ca pur si simplu asa sun t unii copii, inutil sa te ingrijorezi !

Aricelule, nu stiu cum te-am sarit .. Am cautat in urma, intrebai de consultatiile lunare? Noi de la 6 la 9 luni nu am mai fost..nici gand sa-mi fac abonament, patrim pediatrei 1 milion; de taxa de urgenta nu stiu. Tu vorbesti de un Centru Medical? Doamne Ajuta tot asa, sa nu aveti nevoie pentru frumusetea voastra ! Ce frumoasa e cu perisorul ala..o s-o tunzi..oof ce pacat!

Raluk ..Nu are chiar diaree, face odata, maxim de 2 ori pe zi dar foarte mult si aproape lichid.. Inca nu-s ingrijorata, poate fi de la caldura asta, poate de la ceva apa cu care am spalat fructele la munte..diverse motive pot gasi. Te pup, imi pare rau ca aveti problemele alea cu somnul..nu stiu ce solutie sa-ti dau ... Carina adoarme pusa in patutz ziua, seara ii dau tztz dar de mult nu mai adoarme in timp ce papa..Am obisnuit-o si adoarme singurica, cateodata protesteaza 2-3-5 minute dar asa, alintat..

Hepi, ce mai faci draga mea? Nu-mi place ca te solicita asa mult serviciul..Ma gandeam la asta inainte de a adormi..

Meli, si pe tine te-am sarit cu multumirile pentru ziua lui Dragos! A big

Fug ca face prostioare intr-un colt! O zi faina sa avem, vine weekendul!!

_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Uka m-am gandit la tine azi cand am citit asta:
http://urbankid.ro/altele/fun/ce-viseaza-bebelu%C8%99ii-3723

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Nu merge linkul..
numai pentru partea cu ganditul la mine

_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Nu merge linkul..
numai pentru partea cu ganditul la mine

_

la mine merge...buna dimineata!!!

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

va pup fetele!

sa aveti un we linistit si racoros!

Maria incredibil draga mea! si eu am avut o pasiune nebuna, nebuna de a mangaia sprancenele tatalui/mamei/bunicii pana adormeam...ce chestie!

mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)

Mergi la inceput

Mda..probabil s-a prostit lactocu asta cat a fost singur acasa..
Daca dau raspunde la subiect ma duce la nume de copii, linkul ralukului imi zice error 404..
Sa aiba un virus la stomacul lui cu cipuri in el? Poate fac asa cu el: sa vedem cum ii place!
Te pupam si noi Dana, weekend racoros si voua! Cand veniti acasa? Era in plan sau sunt pe campii?
Maria, la noi este invers..lui tweety ii place sa-i facem noi gadi gadi in sprancene

_

Mergi la inceput

Aaa, gata, m-a ajutat goaghele..
Pai maaai, eu v-am aratat acum cateva zile linkul asta ..Dar era lumea in fibrilatii si a trecut neobservat indemnul meu la vise si poze ..
Uite, aici ziceam de el....acolo la CEVA
Merci mult..e adevarat ca daca il descopeream cand inca dormea Carina pe jos, ma inspiram la greu..dar probabil bebele din poze nici nu se nascuse pe aunci.. O sa-i fac poze asa, nepotelului nostru, cand se va naste, daca ma lasa mami a lui

_

Mergi la inceput