Dovlecei in sarbatoare*176*
Raspunsuri - Pagina 8
mamideandrei spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui liliac1
Ihi, externa bilaterala. Nuuu, nicidecum de la AC ci pentru ca am exagerat cu curatatul cu betisoarele de urechi Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009) Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |
vezi mai mami, spala-le mai rar! mai alse ca nici nu se vede
ANDREI
doris_79 spune:
Ola, fetili.Caldura mare mo cher!
Elle, sunt superbe fetitele tale!
Diamar, da este alexandra.A filmat anul trecut cu sotul meu.
Irina ,felicitari pt. dintoci lui andrei.La noi nici urma de dinti.
Liliac, sanatate multa!
mami de theodora ioana 01.09.2009
si andrei gabriel 23.07.2003
Poze Theo
Poze noi
selen80 spune:
Bia, hai ca te-am zarit si mi-am adus aminte: super dulce faza cu Mosorel te miri cate stiu deja, asa de mititei
Monica, cred ca e asa dulce Dragos, nu ai reusit sa-l filmezi, sa ne clatim si noi ochii (si urechile)? cand imi aduc aminte cati pitic aveai tu si uite ca acum Atomix e printre cei mai avansati dovlecei
Doris, CE a filmat Alexandra cu sotzul tau???? glumesc, da??
Irina felicitari pt dintoc!
Lili stii ca imi spusese si mie o colega ca a fost la orl-ist cu nu's ce problema, si la fel i-a zis ala, ca nu e bine sa te stergi asa des cu betigase...dar eu nu l-am luat in seama, chiar mi se pare aiurea
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
MangaGirl spune:
ola doamnelor,
mult mai scrieti mai fetelor. de ieri v-am tot citit, dar nu am mai apucat sa scriu. vad ca sunteti in cautari de torturi. multumim de urari si urez si eu la multe lunite celor nascuti pe 1 si 2. iertaciune ca nu ma mai intrat!
noi la 1 an vom fi acasa sa-i luam din mot. am zis ca macar acolo sa fie prezenti si bunicii. dar am cazut de acord sa facme o petrecere si aici pentru prietenii lui Aidan .
I-as lua si eu un tort frumos si gustos. casa mare avem, invitati ne mai trebuie.
nu prea stiu ce ati dezbatut azi....ca nu am mai putut citi tot capitolul, dar vreau sa zi si io ceva:
techila mami, super poze, super flacai, super loc de joaca. mi-a venit si mie pofta sa ma dau intr-un leganas, uitandu-ma la ei.
emy ai o fata foarte, foarte, foarte frumoasa.
vorbeati de mancat si de dormit - al meu doarme super - 2 ore dimineata, o ora dupa amiaza. de mancat - NIMIK. doar paine. de cate ori vede punga de paine, tipa, vrea. orice altceva e ingrozitor. se arcuieste, tipa de mi se ridica parul in cap. nu-l prostesc nici daca pun o bucatica de conopida langa paine. nope. el zbiara ca disperatul si scuipa tot. nu stiu ce sa ma mai fac.
mada am vazut si eu prima poza cu iri in premergator...dar atat. ca imi cerea parola. ce par mare are pustiul. cred ca abia astepti sa-l tunzi. stiu, nu te lasa traditia. nici pe mine nu m-ar lasa, dar noroc ca noi nu avem ce tunde.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
MangaGirl spune:
am vazut si printesele lui elle minunate!
irina felicitari pentru dintzoc. cati aveti acum?
noi am ajuns la 4 zilele trecute. 2 jos, un centrla si un lateral sus. arata cam ca o babutza.
luci esti minunata, as usual.
mihaela nu mai retin exact...dar parca, parca imi aduc aminte ca s-a spus ceva despre faptul ca uneori se glumeste prea mult si se fac prea multe mistouri. si nu era referitor doar la Lali. Poate ma insel...ca de cand nu am mai dormit, s-ar putea sa imi joace feste memoria.
intr-adevar e greu la doua topicuri....si imi pare rau ca situatia e asa. ma impac cu gandul ca acolo se scrie mai putin si atunci pot sa urmaresc si asa...mai pe sarite.
MangaGirl spune:
liliacule imi pare tare rau de Andruta. Sper ca azi e bine.
Luci dar voiam sa te intreb daca acasa David e schimbat de cand a inceput gradi? e plangagios mai voios? mai obosit?
adik al meu copil plange si zbiara din orice, mi-a facut creierii varza. ma gandesc ca pe langa dinti, e cam plictisit.
mamideandrei spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MangaGirl irina felicitari pentru dintzoc. cati aveti acum? noi am ajuns la 4 zilele trecute. 2 jos, un centrla si un lateral sus. arata cam ca o babutza. |
cu asta care a spart azi 2, sau unul si un pic , oricum , de abia a facut gaurica in gingie, mai avem putin
si multam si celorlate fete pentru gandurile bune!
eu i-am dat lui Andrei sa pape (papanasi cu iaurt ) apoi a cazut lat, de data asta in patut la el ; astept sa se trezeasca sa iesim afara
ANDREI
diamar78 spune:
Luci, eu sunt curioasa ce subiect interesant ai postat dincolo.
Mamideandrei, felicitari pt dintisori. Vezi de ce era asa de marait copilul, ii supara pe ei ceva nu fac figuri asa degeaba.
Liliac, sanatate la toata lumea. Macar la Raducu sa fie alarma falsa cu raceala. Ce diferente de opinii ai avut cu musafirii, sa dai/nu pufuleti lui Raducu?
Biaz, ce baiat istet ai.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
mamideandrei spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diamar78 Mamideandrei, felicitari pt dintisori. Vezi de ce era asa de marait copilul, ii supara pe ei ceva nu fac figuri asa degeaba. |
eu stiam ce-l supara, ca i-am vazut de sambata mugurasii , dar ma ingrozise urletele lui
ANDREI
Ellenuta spune:
vai .. ce "onoare" pe mine .. am fost citata de doamna hepilica la topicul vesel ..
imi cer scuze hepilica, insa, asa mi-a lasat impresia un anumit post al tau .. daca asa glumesti tu, atunci, nu mai am ce comenta .. acel post a fost dur si critic. cred ca stii foarte bine la care post ma refer .. imi pare rau ca nu m-a dus capul (asa sunt eu mai fara scoala si nu stiu prea multe) sa-mi dau seama ca de fapt era ... o gluma, mai .. sincer, daca tu glumeai asa cu mine, imi luam sigur un avertisment de la moderator .. si eu tin la gluma, si mie imi place sa glumesc, insa, cand mi se pare ceva exagerat, nu pot sa tac.
nu am absolut nimic cu tine si cu niciuna din fetele de la dovlecei. iti spun cu mana pe inima ca imi esti draga, si nu numai tu, ci si uka .. nu m-am certat niciodata cu nimeni pe forum, nu am caracter de "tzatza" .. pur si simplu mi-am exprimat o opinie ca d-aia e forum, nu?
imi cer inca o data scuze ca nu am stiut ca glumesti ..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe