Dovlecei in sarbatoare*176*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamideandrei

si ca sa mai destind un pic atmosfera, lui Andrei ia spart dintisorul de sus, opus celui deja iesit de jos ; sincer n-am mai intalnit o asa ordine in iesirea dintilor; si perechea celui de jos se vede in gingie, dar nu inca nu a spart; si azi mi-a ras Andrei din nou in hohote; m-am topit toata ; asa dor imi era de copilul meu vesel

ANDREI

IUHUUUUUUUUU Abia astept si eu.

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Salutare!
Lali, distractie placuta la soacra!
Doris, nu te mai enerva si tu din cauza babelor. Oricum, parca nici nu-mi vine sa cred ca au putut sa fie asa nesimtite. Si eu mai primesc sfaturi de la diversi si sunt privita dubios ca nu vreau sa dau copilului pufuleti ca doar si nu stiu care-i da si copilul ei e mai mic decat al meu. Asa-i ca tipa creata din poze e cea de la emisiunea Sos Salvati-mi casa?
Raluk, tu esti o dulce si vrei sa impaci si varza si capra si intradevar din mesajele tale eu am dedus ca le esti avocat. e doar parearea mea personala si poate gresesc.
Alex, te intrebai ce se poate face. Tu simti ca ai o parte din vina?
Danuta, asteptam pozele sa vedem cu s-a balacit printesa.
Ellenuta ai 2 papusele. Sper sa nu mai ai probleme cu ele.

V-am zis eu ca sunt sigura ca cel mare are giardia ca se tot plangea ca-l doare burta. I-a iesit din prima. O sa-i dau albendazol sirop si apoi preventiv o sa-i dau seminte de dovleac nesarate si neprajite, dimineata pe stomacul gol. In noiembrie anul trecut a avut iar giardia. E pacatoasa rau ca poate sa faca imediat dupa ce-i trece. Degeaba-i cumpar eu apa plata daca el bea apa cu sapun din vana si baga si acum la 3 ani pietricele in gura.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

la cererea publicului, am mai pus ceva pozute (si mai vechiute si mai noi) .. nu las mult albumul public ..

http://picasaweb.google.ca/Ellenuta/TheGirls#5501172727038516242

luci multi!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe

Ellenuta, ai doua frumuseti acasa! Sunt atat de dulci! Si iti fac cinste atat ca femeie frumoasa de la care au luat "patentul", cat si ca buna gospodina (Anna, cel putin, cu falcutele ei dulci! )

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui suede

Liliac inteleg ca ai facut otita?
Nasol...ai grija....eu am avut probleme mari din cauza unei otite!
Cumva ati folosit aerul conditionat?

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Ihi, externa bilaterala. Nuuu, nicidecum de la AC ci pentru ca am exagerat cu curatatul cu betisoarele de urechi

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Liliac mamis iti plang de mila, am avut si eu si tare e nashpa. Insanatosire grabnica.

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Citat:
citat din mesajul lui kawaichan

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

lipsa prompta a raspunsului poate fi si pentru ca Hepi e la servicim iar Uka la tara cu semnal slab la telefon. Plus ca, recunosc, nici eu in locul lor nu m-as mai simti aici acasa, si as fi crispata tot timpul in ceea ce as scrie. De asta nu cred ca a fost un capriciu noul subiect, dar simteau nevoia sa povesteasca si ele undeva.

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Ralu,eu cred ca pui gresit problema Daca era asa ar fi fost nu stiu cate subiecte deschise separat de catre toate cele care am fost previously in conflicte si nu ne-am simtit comfortabil dupa...si nu e asa.Mie mi se pare o dovada de mandrie din partea lor si atat.Din cauza cui sa fie crispate,ca toate fetele de aici s-au declarat fani si Uka si Hepi.Din cauza lui Lali..? hai sa fim seriosi,s-au spus uratenii de ambele parti iar ele sunt mult mai mature si pot trece peste.Mie chiar imi sunt tare dragi,dar nu le inteleg decizia.Ma rog,asta e parerea mea

Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09
"The moment a child is born, the mother is also born."

am mai zis ca eu cred ca Lali nu e cauza. Ci faptul ca foarte multe fete au zis ca DE OBICEI ele glumeau prea mult si ca asta ar trebui sa fie un topic mai serios.

Am spus mai mult aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=154701&REPLY_ID=6153788

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Ralu eu chiar nu imi aduc aminte sa fi zis cineva ca glumesc fetele prea mult.Arata-mi si mie unde,ca eu am cam urmarit toate discutiile si nu-mi amintesc.Au fost cateva fete in schimb care au spus ca s-a mers prea departe cu mistourile..foarte bine,ce era asa de greu de inghitit observatia asta?
Luci nu e vorba de perpelit,e vorba doar ca timpul acordat forumului se dubleaza.Asa cum tu nu ai avut timp sa scrii azi dimi si acolo si aici,asa toata lumea.Eu chiar as fi vrut sa dai copy/paste la un post asa de interesant,ca pe mine una ma intereseaza subiectul dar sincer,nu vad rostul si nici nu am timp sa scriu in doua locuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Citat:
citat din mesajul lui suede

Liliac inteleg ca ai facut otita?
Nasol...ai grija....eu am avut probleme mari din cauza unei otite!
Cumva ati folosit aerul conditionat?

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Ihi, externa bilaterala. Nuuu, nicidecum de la AC ci pentru ca am exagerat cu curatatul cu betisoarele de urechi

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

a
Offf, Liliac drag! Imi pare tare rau ca sunteti bolnaviori. Mi-a fost dor de mesajele tale.

Pupam si nazdravanii cei scumpi si pe mamica lor sa treaca reprede repejor si sa-ti aduci umorul si gandurile bune mai des pe la noi.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Lili,multa sanatate si tie si Andrei

Elle sa-ti traiasca comorile,sunt pur si simplu adorabile Anna e favorita mea sa stii,imi place de mor de ea asa buflici.Papusica draga

Fetelor eu ma retrag,va doresc o seara minunata.Sanatate l apuiuti si rabdare mamicilor incercate!

Mergi la inceput

sa nu uit-Mamideandrei felicitari pentru dintisor!

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

Citat:
citat din mesajul lui kawaichan

sa nu uit-Mamideandrei felicitari pentru dintisor!

va pup

ANDREI

Mergi la inceput