Dovlecei in sarbatoare*176*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Sal'tare!

Vad ca iar se redezbat unele "vechi" probleme. Eu nu stiu ce sa mai zic...asa ca mai bine tac.

Despre noi: suntem in formatie completa acasa de vineri. Sambata am musafirit, duminica am scapat de musafiri si pt ca am avut pareri prea nepotrivite despre cresterea si educarea copiilor mici, m-a blestemat cineva asa ca duminica noptea Andra mi-a vomat de nu mai stiam ce sa-i fac. Jeturi-jeturi, de pe la 4 pana pe la 9. Daca lua o gura de apa iar varsa. Da-i cu metoclopramid, cu Prolyte si incercat sa reintroducem cele 5-6 linguri de mancare zilnica ale ei (oricum, Radu mananca mai mult).
De aseara eu nu pot sa tin capul pe perna ca mi s-au inflamat urechile. Azi am fost la nenea dr si mi-a explicat ca nu se moare din atat dar e una din cele mai dureroase afectiuni ale urechilor.
Radu vad ca da semne de raceala. Nu stiu ce sa inteleg ca parca a inceput sa-i curga apa din nas si parca stranuta. Inca nu s-a declansat nebunia dar nici mult nu mai are.
Sotul meu, de cand cu caldurile astea este potcovit cu o raceala pe fond alergic.
Deci suntem ultra-extra in forma cu totii

Hai va

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

vaaai, Elle, mi=ai facut ziua Am vazut-o pe preferata mea Eva, o frumusete de fata! si sa n-o mai faci pe Ana ratusca cea urata, ca este adorabila, mai ales cu clamute si palarioara este ea mai bufli asa, dar eu sunt sigura ca atunci cand i se vor mai defini trasaturile va fi la fel de frumoasa

voi ce cadou v-ati gandit sa le luati dovleceilor?? eu sunt in dilema, pt ca avem sacosi intregi de jucarii de la nasi, cam tot ce i-ar trebui, inclusiv din acelea educative, cu forme, cerculete and stuff...v-am mai zis ca alea care merg singure sau scot zgomote ciudate o sperie...plusuri avem si desi imi plac, inca nu le vad rostul la varsta asta....cu muzicutze avem....
m-am gandit initial la tricicleta, dar s-o iau de acum si s-o folosim tocmai la primavara....ocupa loc degeaba prin casa cateva luni....
nici bani prea multi nu vreau sa cheltuim, ca nu suntem in cea mai buna perioada....si mai ales ca ea habar n-are ce se intampla cu ea acum, deci un cadou scump ar fi doar asa, pt noi, ca ea nu apreciaza inca....

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Dana sa va fie de bine marea!
Plecam si noi intr-o scurta vizita la nasi joi,la Eforie Nord,asa ca o sa-l balacim si noi putin pe Mihnea (de joi pana duminica).O sa stam o saptamana dupa nunta,adica dupa 28 august,poate pana atunci trece canicula si e o vreme mai normala...

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Selen noi ne gandeam tot la o tricicleta si ma gandeam sa mai cotizeze si lumea la ea(mai ales ca mi s-a pus pata pe aia scumpa) ca si asa de multe ori primim lucruri care nu ne sunt de folos....urat din partea mea, nu?

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Liliacule un sa treaca! uf, si-asa e aiurea cu un copilas bolnavior, dar sa nu fii nici tu in cea mai buna forma deja e chin....ti-a dat ceva nenea dr pt urechi?

nici eu nu mai zic nimic legat de subiect, se stie parerea mea, am spus-o de atatea ori (poate prea mult...)...cred ca eu am fostr printre cele care am nominalizat atunci, dar tot vedeam ca ne invartim in jurul cozii vorbind la modul general si am zis ce mi s-a parut MIE in neregula, tocmai ca sa se inteleaga ca nu vorbim de glume in totalitatea lor, ci de mistorui....whatever, iar am zis desi am zis sa nu zic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

la cererea publicului, am mai pus ceva pozute (si mai vechiute si mai noi) .. nu las mult albumul public ..

http://picasaweb.google.ca/Ellenuta/TheGirls#5501172727038516242

luci multi!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe

sunt absolut superbe, mami! sa-ti traiasca, sa fie sanatoase si vesele toata viata!

ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Liliacule un sa treaca! uf, si-asa e aiurea cu un copilas bolnavior, dar sa nu fii nici tu in cea mai buna forma deja e chin....ti-a dat ceva nenea dr pt urechi?

nici eu nu mai zic nimic legat de subiect, se stie parerea mea, am spus-o de atatea ori (poate prea mult...)...cred ca eu am fostr printre cele care am nominalizat atunci, dar tot vedeam ca ne invartim in jurul cozii vorbind la modul general si am zis ce mi s-a parut MIE in neregula, tocmai ca sa se inteleaga ca nu vorbim de glume in totalitatea lor, ci de mistorui....whatever, iar am zis desi am zis sa nu zic

Si eu am zis ca nu mai zic si tot am zis

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Liliac inteleg ca ai facut otita?
Nasol...ai grija....eu am avut probleme mari din cauza unei otite!
Cumva ati folosit aerul conditionat?

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

saru-mana de aprecieri, dragele mele!

liliaco uf imi pare tare rau ca ai tras-o asa urat cu andrusca .. pupam printesuca frumoasa. vad ca sunteti toti atinsi .. sanatate multa, sper sa treaca repede problemele astea. mami si pe radulescu cel dragut!

selenico si eu sunt in pana de idei .. chiar nu stiu ce i-as putea lua annei .. haine are, jucarii are, tricicleta are, masini are vreo 3, balansoar are .. bine toate de la eva .. voi vedea ce-i voi lua ca trebuie sa-i iau .. poate o sa mai iau niste jucarele educationale ..

alex ce ma distrezi .. si eu la fel ca tine, numa' ca ne racim gura degeaba ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

si ca sa mai destind un pic atmosfera, lui Andrei ia spart dintisorul de sus, opus celui deja iesit de jos ; sincer n-am mai intalnit o asa ordine in iesirea dintilor; si perechea celui de jos se vede in gingie, dar nu inca nu a spart; si azi mi-a ras Andrei din nou in hohote; m-am topit toata ; asa dor imi era de copilul meu vesel

ANDREI

Mergi la inceput