Dovlecei in sarbatoare*176*
Raspunsuri - Pagina 5
Ellenuta spune:
ola gagici
greu nene cu caldurile astea ... am iesit pe la 10.30 .. nu mai fac greseala asta maine.
mamideandrei noi tot la faza de blenduit suntem .. pepenele galben il amestec cu mar copt, banana, piersica, cereale si iese o crema super buna. inainte de enterocolita, ii faceam cu furculita si manca, insa, de atunci ne-am intors la blender ca s-a mofturosit ..
alex, selen vin si eu in club .. si anna tot sshita adoarme .. asta e. daca puteam, o lasam sa tipe in patut, insa, o trezeste pe eva si nu am chef de doua maraicioase pe cap ..
monikus imi pare tare rau ca va chinuiti .. repet, lichidele sunt importante .. pup
lali have fun la soacra ..
emy anna mananca acum aprox 200g de fructe si aprox 160g legume .. sunt super multumita.
xggg parizer la 5 luni? s mestecat in gura .. vai mor aici .. pai si nu i-ai spus nimic?? Doamne ce lumeeeee ..
alex sar-mana de parola! si mie mi-e dor de fete, dar, asta e alegerea lor .. inseamna ca se simt mult mai bine in formula restransa ..
raluk scuze-ma dar eu nu le inteleg deloc!!! cine a interzis gluma???? hai ca si ele exagereaza de nu au aer .. pe bune, chiar m-am enervat acum, de ce sa fie crispate? una e sa faci glume, bascalie, si alta e sa ajungi sa-ti bati joc si sa iei la misto persoane ptr anumite lucruri pe care le fac sau care le plac .. este foarte clar ca la mijloc e numai orgoliu si mandrie .. ATAT! in fine, am chestii mult mai importante pe cap si nu am chef sa reluam discutia ..
o zi super sa aveti!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe
selen80 spune:
la noi o sa fie mai aiurea cu ziua ei...ca pica in post..si sotz il va tine, si probabil si soacra-mea, deci fara mancare si bautura pana la apusul soarelui (adik ora 20 si ceva )...asa ca mi se pare un pic aiurea sa invit lume care sa manance si ei sa se uite la noi....probabil vom fi doar noi si nasii, copiilor le vom da sa pape mai devreme, si noi astia mari o sa mancam atunci, la 20.30, desi e destul e tarzior...asta este...la noi nu-i cu motz, deci nu trebuie mare tambalau....
tort....eu vreau ceva cu URSI, clar!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
lutoniana spune:
Ellenuta nu te enerva mami ca asa cum bine ai spus sunt lucruri mai importante decat un forum.
Pt mine nu e prima data cand scriu pe un forum ci e prima data cand am devenit asa dependenta
Eu am spus si mai spun odata ca imi sunt dragi toate fetele si ma enerveaza cand va vad cum va parpaliti aici.
M-am simtit vinovata de dimineata cand am postat acolo intrebarile mele si filosofiile pentru ca stiam sigur ca si aici voi primi raspunsuri si pareri. Am facut-o acolo pt ca postase Ralukuta si de fapt cu ea aveam treaba.
Am vrut sa dau "paste" si aici dar am zis sa nu par cretina satului.
Insa recunosc ca acum la ceas de sarbatoare ar fi fost fain sa fim toate aici sa facem planuri pt petrecerile de 1 an.
In caz ca va ingrijorati ...eu raman activa, nu mai plangeti, ca nu plec
Dar in acelasi timp le si iubesc pe Uka si pe Hepi si le respect decizia.
Eu am copilasi de varsta lu David in orasele vecine dar inca nu m-am apucat de planuri
Hai va pup ca merg sa fac mancare.
PC - l-am lasat pe David la gradi si s-a intors cu spatele si s-a repezit la papusici ....nu a zis si el saru mana ca m-ai adus sau te pup mami pa pa ...nimic.
Cred ca trebuie sa incep sa ma obisnuiesc ca ii place acolo
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra
raluk16 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui kawaichan
Ralu,eu cred ca pui gresit problema Daca era asa ar fi fost nu stiu cate subiecte deschise separat de catre toate cele care am fost previously in conflicte si nu ne-am simtit comfortabil dupa...si nu e asa.Mie mi se pare o dovada de mandrie din partea lor si atat.Din cauza cui sa fie crispate,ca toate fetele de aici s-au declarat fani si Uka si Hepi.Din cauza lui Lali..? hai sa fim seriosi,s-au spus uratenii de ambele parti iar ele sunt mult mai mature si pot trece peste.Mie chiar imi sunt tare dragi,dar nu le inteleg decizia.Ma rog,asta e parerea mea Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09 "The moment a child is born, the mother is also born." |
am mai zis ca eu cred ca Lali nu e cauza. Ci faptul ca foarte multe fete au zis ca DE OBICEI ele glumeau prea mult si ca asta ar trebui sa fie un topic mai serios.
Am spus mai mult aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=154701&REPLY_ID=6153788
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
alex25 spune:
Mai Raluk tare imi esti tu draga cum iei tu apararea la toata lumea si vrei sa nu se supere nimeni, DAR daca imi arati tu mie unde s-a scris ca ELE in mod explicit faceau prea multe glume si de aia nu mai scrie nu stiu cine aici, eu tac si nu mai zic niciodata nimic. S-a spus ca la un moment dat erau prea multe mistouri si prea putine discutii serioase si ca asta a deranjat, din cate imi amintesc eu nu a fost nominalizat nimeni.... asa ca....
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
raluk16 spune:
Am vazut acuma ca se enerveaza lumea si mi-am dat seama ca eu vorbesc in numele lor fara sa le intreb si fara sa cunosc situatia asa ca ma voi opri aici. Pana acum doar am incercat sa ma pun in locul lor si asa am simtit, deci ce am spus pana acum au fost pareri personale, ce as fi facut daca as fi fost in locul lor.
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
Ellenuta spune:
la cererea publicului, am mai pus ceva pozute (si mai vechiute si mai noi) .. nu las mult albumul public ..
http://picasaweb.google.ca/Ellenuta/TheGirls#5501172727038516242
luci multi!
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe
Danuta1979 spune:
Buna fetelor
Ne-am intors si acum cateva zile de la mare, dupa mai bine de 2 sapt. petrecute acolo (mult soare si multa balaceala facuta fetitei direct in mare cu colacelul). O sa pun poze dupa ce le descarc.
Ce s-a intamplat aici? Imi poate face cineva un resume? Cine a plecat si unde? Exista 2 forumuri acum? Ca nu mai inteleg nimic.
La multi ani cu intarziere tuturor sarbatoritilor!!!!!!!!!!1
Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent
alex25 spune:
Elle pupam dragutzele cele frumoase.
Danutza bine ati revenit. Ceva sfaturi ptr o mamica disperata care pleaca pentru prima oara cu mandra o saptamana la mare si nu stie de capul ei? Cum ati facut cu mancarica, ce hainutze v-au fost cele mai de folos, chestii din astea practice. Sar'mana.
Kawa eu tortul il voi face sub forma de printesa, am vazut undeva si mi-a placut tare mult. Petrecerea de ziua ei va fi chiar in ziua in care ii vom rupe si turta, va fi ceva destul de restrans, fara copii sau ceva de genul asta. Vom fi doar noi si familia cu nasii la un restaurant, probabil de la anul vom serba si cu copilasi.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
Emy10 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ellenuta la cererea publicului, am mai pus ceva pozute (si mai vechiute si mai noi) .. nu las mult albumul public .. http://picasaweb.google.ca/Ellenuta/TheGirls#5501172727038516242 luci multi! Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009) papa bun bio bebe |
Sunt doua frumoase! Taaare scumpe si dulci!!!