Dovlecei in sarbatoare*176*
Raspunsuri - Pagina 9
madalina84 spune:
Buna seara
Mai eu am muncit toata ziua de m-au gasit dracusori,de la 12 pana la 3 am stat in bucatarie,am facut o mancarica de vita cu mazare lui Iri si pentru noi creier pane si piure de cartofi apoi am facut curat,noroc ca cat am facut curat a plecat sora-mea cu Iri pe afara ca altfel nu aveam nici o sansa.Am obosit,ma dor toate ales si acum de stat cu Iri inca vreo 2 ore si ceva,vad ca deocamdata isi face de lucru singur
ELLE fetele tale sunt superbe,Anna e o grasunica si imi place cum se stramba ea din cauza soarelui iar Eva e o finuta care vad ca aee colac
Eu nu ma mai bag in discutie caci pana la urma tot ce vor fac,li s-a zis deja ca sunt asteptate aici si dorite asa ca faca ce-or vrea.
MONICA vai ce baiat mare ai tu,auzi sa imite el pe mami a lui,nu vi sa-l inveti si pe al meu sa zica macar "da" cand ii spun ca nu e voie sa se urce pe imprimanta,sa traga de plasma,sa linga carutu
RALUK super torturile alea,pe toate le-am vazut dar bineneteles ca cel mai mult mi-a facut cu ochiu donald duck(oare v-am zis ca sunt inebunita dupa el) si cum D-zeu ajunge de la BM la Pitesti si cat o costa transportul?
MARY lasa mama toamna sa vina cand o vrea ca o sa murim in casa cu picii toata iarna,acu tot mai avem cateva ore sa ii scoatem dar pe ploi si geruri nici o sansa
MONIKUS cum mai e Rares,ati scapat de diaree£?
LILIAC imi pare rau ca esti bolnava,de fapt vad ca toti sunteti asa ca multa multa sanatate
Deja s-a dus pe apa sambetii curatenia mea caci lui fii-mio nu ii place nimic pe masa si le arunca jos si nici e sub masa adica pe al doilea nivel asa ca sunt mai faine pe parchet.Acu s-a dus la dvd si le ia pe toate le analizeaza si arunca cu ele
Va las revin mai tarziu
laura78nico spune:
Buna fetele!
Am trimis copii afara si am venit la voi!
In primul rand La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi si de ieri ca nu am intrat!
Iar am mult de recuperat!
Selencand am vb vineri spuneai ceva de pus pozele in alta parte ... poti sa-mi mai spui o data? Nu mai este sigur in albumul nostru de pe webshot?
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
laura78nico spune:
Am incercat sa citesc ceva din urma ... normal ca nu am reusit asa ca fug sa calc haine o placere pe caldura asta
In caz ca nu mai intru noapte buna! si
la toate fetele!
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
lutoniana spune:
Mai, eu deja ma indispun, in loc sa discutam ceva frumos si constructiv noi facem aici "Procesul etapei" .
Am si un stil tampit ca ma jenez la fiecare vorba mai dura sau mi-e rusine mie in canapea , acasa, de ce va scrie nu stiu cine si ce va zice.
Toata lumea e vaccinata si majora si scrie unde vrea si glumeste asa cum considera si cum ii dicteaza simtul umorului.
Eu am sa continui sa scriu pt fetele la care tin si pentru prietenii fiului meu. Si o fac in ambele parti.
Am zis ...am zis.
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra
selen80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laura78nico Buna fetele! Am trimis copii afara si am venit la voi! In primul rand La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi si de ieri ca nu am intrat! Iar am mult de recuperat! Selencand am vb vineri spuneai ceva de pus pozele in alta parte ... poti sa-mi mai spui o data? Nu mai este sigur in albumul nostru de pe webshot? Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007 |
Laura, noi mai toate aveam deja albume separate, nu mai puneam pe contul comun...si stii ca le aveam la semnatura, multe dintre ele publice....la contul comun cred ca a " lucrat" Kawaichan si a facut albumele private, deci n-ar trebui sa fie problema...doar daca n-a schimbat cumva si parola, si atunci sa i-o ceri, ca sa poti pune poze...sper ca ai inteles ceva
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
doris_79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui selen80 Bia, hai ca te-am zarit si mi-am adus aminte: super dulce faza cu Mosorel te miri cate stiu deja, asa de mititei Monica, cred ca e asa dulce Dragos, nu ai reusit sa-l filmezi, sa ne clatim si noi ochii (si urechile)? cand imi aduc aminte cati pitic aveai tu si uite ca acum Atomix e printre cei mai avansati dovlecei Doris, CE a filmat Alexandra cu sotzul tau???? glumesc, da?? Irina felicitari pt dintoc! Lili stii ca imi spusese si mie o colega ca a fost la orl-ist cu nu's ce problema, si la fel i-a zis ala, ca nu e bine sa te stergi asa des cu betigase...dar eu nu l-am luat in seama, chiar mi se pare aiurea de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA! |
A fost unul dintre mesteri dar poate in particular au filmat si altceva.Nu stiu ca eu eram gravi in perioada aia.Si andu a fost protagonist intr-un episod.
mami de theodora ioana 01.09.2009
si andrei gabriel 23.07.2003
Poze Theo
Poze noi
alex25 spune:
Eu va doresc noapte buna.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
monikus spune:
Buna fetele,
Am mai intrat un pic sa zic si eu la multi ani dovleceilor sarbatoriti zilele astea.
Din pacate nu am vesti bune. Mananca foarte putin si bea si mai putin. Abia abia a baut azi cumulat lapte , ceai si apa vreo 600ml. Diaree tot are. Am schimbat pampersul azi de 13 ori. Deja are si basicute la fund de la atata kk. Dr mi-a zis ca daca nici maine nu e ok sa ma duc la spital. Nu stiu ce sa mai fac. Maine incerc toata ziua numai mucilagiu de orez mai mult de atat nu mai stiu ce sa fac.
Stiu ca va ganditi la mine si va multumesc pt asta.
Va doresc o noapte usoara.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei
alex25 spune:
Monikus e foarte bine 600ml de lichid, nu e putin deloc, nu se deshidrateaza, stai linistita. Sa ii dai saruri de rehidratare, sunt foarte importante atunci cand are diaree, daca nu le vrea cu biberonul da-i cu seringa cate putin, sunt VITALE. Fa-i laptele in mucilagiu de orez in loc de apa si sa fie lapte fara lactoza neaparat. Da-i sa pape putin morcov fiert, orez sau mar copt...cateva lingurite, sa ii mai inchege scaunul. Febra mai face?
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
doris_79 spune:
Monikus, ma rog la DD sa treceti si peste asta.Ai incercat si cu ceai de menta?La theo merge bine.Te pup.
mami de theodora ioana 01.09.2009
si andrei gabriel 23.07.2003
Poze Theo
Poze noi