Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (169)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

fetelor, incepui sa citesc de aici - mi se pare MINUNAT de potrivit pt situatiunea noastra cu cupiii.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=154658&whichpage=2

f. multe chestii de aici mi se par aplicabile in situatia cu Mara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Simonix imi pare rau de portofel.. Ce sa zic, Romania noastra draga. Nu ca aici nu s-ar fura niciodata, insa oricum, nu e incidenta chiar asa de mare. Eram odata in autobuz in tara si o ceata de tiganusi ma inconjoara, eu in gandul meu, lasa ca oricum n-au ce fura, am numai un pix in buzunar, aveam un amarat de pix de 2 lei. Din ala asa transparent. Ei bine cand m-am dat jos nu mai aveam pixul in buzunar.
Si eu am oarecare jena asa cand sunt in prezenta fetitei cu autism, nu prea stiu cum sa reactionez. DAr oricum copilul l-as lasa sa se joace cum vrea el, Problema e ca Patrick fuge de ea, se uita asa fix si intoarce spatele. Bine, nici ea nu prea e dornica se socializare, al meu e tare fizic, pune mana, mangaie, pupa, si fetita, mi-a zis mama ei, face o criza foarte urata daca o atinge altcineva in afara de cei apropiati.
Ei, asta e, trebuie sa invatam ca exista si alte realitati pe lumea asta, cine stie daca normalitatea majoritatii e cea corecta? Poate lumea lor e cea corecta, eu mereu ma gandesc asa la copii mai speciali. Lumea noastra intr-adevar e de neinteles pentru ei, asta nu inseamna ca lumea noastra e perfecta.

Cleo si eu citesc mereu la cabinetul psi, am invatat multe de la subiectele de tipul asta. Eu oricum sunt convinsa ca mare parte din vina in criza o am si eu. Cum sunt obosita, nervoasa, fara chef, exact atunci copilul face criza. Prea mare coincidenta. Pe de alta parte, vreau sa-l invat ca sunt un individ diferit de el, ca am si eu momentele mele, si ca trebuie sa invete sa se descurce singur si sa-si rezolve frustrarile singur si constructiv. Normal, asta cere timp, o sa le invatam noi incet incet. Deocamdata tot accesoriul lui ma considera. Ii zic Nu te mai juca cu tzatza mea ca ma doare. El zice : Nu, e tzatza mea. Ii zic, nu, e tzatza mea, uite a ta e aici.. El : Eu ma joc cu tzatza ta care e a mea. Poftim logica.

Da, la noi asa e dublul test. Ecografia e 150$ si testul de sange e 300$. Pot face ecografia la spital si e gratis, si testul numai la particulari (testul nu se face la spital, in sistemul public). Dar nu-mi convine ca la spital stau 4 ore in sala de asteptare si 5 minute in cabinet, nu au 3D sau 4D, dupa 5 minute ti se zice sec e bine sau e rau si nimic altceva.
La particulari, de 150$ ai tratament nu gluma, stai si cate 45 de minute, iti da poze, iti da filme, iti explica tot, etc. Asa ca... prefer sa platesc.
Oricum 80% sunt acoperiti mai apoi de asigurarea privata, deci in final scot numai cam 100$ din buzunar.

Amnio la particulari e in jur de 600-750$, dar daca iti iese ceva rau la ecografie, amnio e gratuita in spital.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -12+
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magnetism79 spune:

Dragele mele,
M-am intors din vacanta un pic mai repede pt ca trebuia sa fac eco, doct meu pleac in concediu 2 sapt si ne mai vedem de-abia la sf lui August.
Vacanta a fost minunata!!!!!!!! Am fost la Amsterdam de ziua mea, am sarbatorit cu 2 buni prieteni de-ai nostri un el si o ea ambii medici acolo, a fost minunat! In Amsterdam am stat 4 zile apoi am plecat la Rotterdam la niste amici si acolo am stationat inca 3 zile.
De la al meu sot am primit un ceas si un set de bijuterii, plus o mie de maruntisuri si haine pe care mi le-am luat din excursie. Itinerariul trebuia sa fie mai lung , adica pe langa Belgia, olanda si Luxembourg ne propusesem sa ajungem si la Viena dar nu s-a putut .Am venit direct la doct de pe drum si am aflat o veste minunata!!!! Voi mai avea un baietel!!!!!!!!!! Desi al meu sot vroia o fetita, eu sincer imi doream un baiat.
I-am ales si numele deja, am stabilit si rest si botezul, desi bietul el inca nici nu s-a nascut...........mama nebuna.
Pe 20 August am un examen f. imp si pe 21 plec din nou de data asta la Praga.........ah de-abia astept sa colind niste mag cu bijuuri pe acolo, am auzit ca au niste bij f. frumoase.
Ma bucur din suflet pt noile mamici de aici: MsBB si simonacip( cred ca de tine stiam deja)

Mami de Bogdanici Pogonici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Lavinia, felicitari pentru baietel! Faina vacanta ai avut. Cred ca te-ai intersectat cu Simonix pe la Luxemburg

Raducu meu a facut un cucui cat un ou in frunte. Ca e capos si nu vrea sa mearga tinut de mana de nimeni, vrea "eu ingul" (adica "eu singur"). Si s-a impiedicat si a cazut drept in freza pe gresie la Mall.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Lavinia, felicitari pentru baietel! Faina vacanta ai avut. Cred ca te-ai intersectat cu Simonix pe la Luxemburg

Raducu meu a facut un cucui cat un ou in frunte. Ca e capos si nu vrea sa mearga tinut de mana de nimeni, vrea "eu ingul" (adica "eu singur"). Si s-a impiedicat si a cazut drept in freza pe gresie la Mall.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008)

Oooof pupam cucuiatul! Si tauroaica mea la fel. Azi il intreb pe Iuby de dimineata "ai dus fata la gradi? a fost ok?" Si el imi raspunde "da, e ok, a cazut pe scari dar e ok" Bine, era vorba doar de 2 trepte, dupa aia mi-a explicat dar eu sa lesin in prima faza......... Si tot de aia, vrea sa coboare/urce/mearga ea singura

Iar azi noapte cand am intrat in dormitor sa ma culc, sa cad pe os, nu alta, fata mea nu era nici la ea in pat, nici la noi. Dormea pe parchet fara nicio treaba, isi pusese si perna Saracutza, i-o fi fost cald.... Am murit de ras, imi pare rau ca nu aveam aparatul incarcat...

Magne, felicitari ptr baietel, mooaaama nene cat colinzi! Spor la shopping, bafta la examen, o imbratisare calda de la noi!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Buna dimineata, fete dragi.

Un pe capusorul frumos al lui Raducu de Gabitza.

Magnetism, felicitari pentru baietel, sa va dea Dumnezeu sanatate, sa ai sarcina usoara in continuare si nastere fara probleme.

Ylari, si eu am o spaima de scaaaaaaari ... stau tot timpul langa el cand urca/coboara. Eva scumpa.

Sa aveti o zi frumoasa ! Papaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ...

Dani, mami de

Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Dimineata se retrasese de tot cucuiul, mai era doar o urma rosie. Cred ca arata mult mai ingrozitor decat era in realitate. Cred ca e chiar bun gelul de arnica, l-am dat aseara de vreo doua ori pina s-a culcat.
Ce ma fac cu zvapaiatul asta al meu, ca ma fce cu nervii capului...E mult mai precoce decat Andrei cu toate, inclusiv cu accesele de independenta. Ca sa nu zic ce obraznicut s-a facut si ce-mi raspunde "nu viau" si tipa la mine si comenteaza orice ii zic, el trebuie sa fie ultimul care bombane ceva acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

neata...
mai la noi au revenit colicile... nu pot sa-l consolez, plange ca pre vremuri si nu e night terrors ala, ca se trezeste de tot, eu cred ca de la afurisita de caldura, desi doarme in pampers. Diseara il "varsam" in patut, poate nu-i va mai fi super cald, plus ca acolo are si salteluta anti-incingere cu cocos. Doloress Robert nu mai baga mana la tzitzi decat rar, insa il calmeaza noaptea sa ma tina de mana, cuma sa zic, eu am o cicatrice oribila, m-am oparit cu apa fiarta la un an, a ramas ceva infiorator acolo... ei bine tocmai acel lucru il calmeaza pe Robert, imi cauta cicatricea, o mangaie, si stie ca-s eu.
Azi noapte isa nu l-a ajutat decat - dupa un plans infiorator - sa stea catarat pe burta mea... si nu mai poooot sa-l tin, ca o stricam pe fifi.

Mai fetelor, nu va suparati, dar eu sar posturile cu copiii altfel, nu ma intelegeti, sutn extrasensibila si mor numai la gandul asta; si nu stiu de ce parca numai copii cu probleme vad in jur, simt ca mor.

of, Gabi bine ca s-a dus cucuiul, deci la Mall se duceau aseara, ca ne-am intalnit, eu luasem pere si plecam cu Robert la Ursi, la noii Ursi.

Ylari am si eu o frica cu scarilee.... si Robert tot singur urca si coboara, in mare viteza... stresul stresului

Dani esti o scumpa, stii?

Ahhhh ..uitam magnetism felicitari pt baietel!!! sa fie sanatos! O sa aiba BG un partener de joaca minunat! Si sa va fie de bine plimbarea, concediul bine ca v-ati intors cu bine

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

lorich, si mara a avut o perioada cu coshmaruri noaptea si urlete 1 ora.... sper sa nu mai revina, de 4-5 zile doarme tun. Eu mai putin... ca ma trezesc in virtutea inertiei si imi vine za de ciuda

edit: pupam cucuiul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Ylari ufff si eu am groaza cu scarile!pt printesica
Gabitzam bine ca s-a dezumflat. Pupici sa treaca cat mai repede buba!

Simonix ce imi place cum descrii tu tot ce face Robert! E un scump si un frumos! Am vazut si eu pozele cu bicicleta fara pedale. FFFFF interesanta. Am inteles de la Lorich ca e si la noi in Metro, am sa incerc astazi sa ma duc! Tiberiu e mare amator, are o masinutza pe care merge prin casa de zor, baga o vitezaaaa. O are de la 7 luni si cu masinutza asta a inceput sa mearga http://good-times.webshots.com/video/3089390260104143825QCfyGG Cred ca e jucaria care o folosit-o cel mai mult.
A mai vazut cineva bicicleta fara pedale in afara de Metro????

Magnetism felicitari pt vestea cea mare!

Mergi la inceput