Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (169)
Raspunsuri - Pagina 5
Danicris spune:
Gabitza, ma bucur ca este ok Raducu.
Lori, , saru'mana. Ai grija de burtica, te rog. Stiu ca e greu sa-l tii departe pe Robert mai ales in momentele cand se vrea consolat insa tre' sa ai grija si de fetita scumpa. Nici Vladuc nu se odihneste bine de ceva timp, eu cred ca viseaza urat. Legat de copiii cu probleme, sa stii ca eu, dupa TT-ul prost si amnio ok, am inceput sa vad numai copii cu sindrom Down : pe strada, la tv ... intrasem la pareri, ma gandeam ca-i vreun semn. Si a culminat cu ziua in care am intalnit o fetita pe strada care a venit la Vladuc si i-a oferit un covrig, iar el a fost asa fericit ... Ce-am mai plans ! Da' nu v-am zis nimic ca iar ma certa Gabitza. Te inteleg ca eviti sa citesti asemenea lucruri, si eu faceam la fel.
Andrada, asa si Vladuc are o masina in casa, da zeci de ture cu ea pe zi. Iar cu trici e jale acum, nu mai iese din casa fara ea. Noi am luat asta : http://www.amazon.co.uk/Mookie-Scuttlebug-Beetle-Trike-Black/dp/B002KKC6BE/ref=sr_1_2?ie=UTF8&s=kids&qid=1280637949&sr=1-2 numai ca este putin cam joasa, daca era putin mai inaltuta era mai bine. Dar si asa este foarte ok, eu sunt foarte multumita pentru ca Vladuc este foarte fericit cand merge cu ea. Daca iti place si vrei, te pun in legatura cu tipa care mi-a cumparat-o mie, nu am luat-o direct ca nu am cont pe amazon si nu mi-am facut numai pt. asta.
Astazi a cazut pe spate cu capul pe marmura din fata prefecturii si si-a facut o rana mica. Eu zic ca e superficiala rana, i-am dat cu tinctura de propolis care dezinfecteaza si cicatrizeaza, sper sa-i treaca, sa nu fie nevoie sa mergem la medic. In ciuda acestui lucru am iesit iar afara, am stat vreo 3 ore azi, ca am iesit foarte devreme. La noi a adiat putin vantul, a fost execlenta vremea pana la 10.30 cand am intrat noi in casa.
Va imbratisez, papaaaaaaaaaaaaa ...
Dani, mami de
Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010
gabitzam spune:
Andrada, am vazut biciclete fara pedale pe mai multe site-uri de jucarii online, pe toyz, pe crazytoys, poti sa dai si cautare pe google.
Andrada79 spune:
Gabitzam da le-am vazut, mercic!
Va pun si voua linkul asta cu desene animate. Vedeti mai jos in pagina, in partea dreapta toate desenele de pe site.
http://desene-animate.rascuplans.ro/clubul-lui-mickey-mouse-mickey-merge-la-pescuit/
socrate spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cleo78 doloress, si cu mara am luptat cu siropurile dulci. Poti sa icnerci sa ii dai limonada, fara miere, si sa adaugi cate putin.. eu ii dadeam limonada cu apa calda, si fresh de portocale. Si acolo ii tot picuram miere, siropeluri.. Acu la tuse am descoperit prospan. Are gust naspa dar lupt mai putin decat cu septilinu care mie mi se pare dulce de ma dor dintii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim! |
Salutare, revin cu un mesaj, dar citeam si uit. Sora mea a descoperit sa ii dea Septilinul in mere rase cu miere si scortisoara. Merge.
socrate spune:
Hello, hello
Suntem si noi pe aici. Nu mai stiu daca v-am mai scris cu operatia de polipi. Deci a durat 10 minute. L-a luat anestezista (mai aveam un pic si ma apuca plansul va dati seama, nu mi-au dat voie sa intru cu el pana adoarme), peste 5 minute, ca cica dna Iancu va rog sa veniti. Eu m-am speriat ca dracu, am crezut ca e ceva in neregula. Amortisem de teama, m-am dus, era doctorul cu polipii sa mi-i arate. Puteam trai fara imaginea asta. Peste inca 5 minute mi-l-au adus lesinat asa, l-au pus pe pat, si a inceput calvarul. Era speriat, se zbatea, se inneca...deci groaznic. Sora mea l-a plimbat in brate, dupa aia l-am tinut eu. In fine a adormit pe mine, jumatate stand, jumatate culcat. Cu spatele meu a fost o ora de cosmar. Dupa care s-a trezit pentru ca celalalt baietel se trezise si urla dupa maica-sa, dupa care urla ca plangea copilul meu si maica-sa il ruga sa nu mai tzipe ca plange bb si el zicea ca nu ii pasa. In fine, a trecut. 2 nopti a dormit cu noi ca nu vroia singur. Am revenit la normal dupa aceea. Dupa parerea mea inca sforaie. Azi mergem la control. Operatia fiind laparoscopica nu am avut nici cea mai mica problema. Un strop de sange nu i-a curs din nas, nu a facut febra nimic.
Atat despre polipi.Acu copilul care era cu noi in salon. Deci au venit 4 adulti cu el. Nu l-au operat cand era mic, adica de varsta lui Sebastian, iar acum aveau mari probleme cu el, lua in fiecare luna antibiotice, avea probleme cu auzul la o ureche. Cand a iesit mama lui s-a crizat, a iesit, a intrat in fine, s-a calmat. Au iesit toti dupa care copilul a adormit si a iesit si maica-sa. Repet 4 adulti. Putea sa stea cineva cu el. Evident s-a trezit speriat si a inceput sa urle. M-au apucat toti dracii.
Io tot ma chinui cu spatele meu, am facut insa RMN-ul si e bun. Asta conteaza. Vedem ce aduce viitorul. Momentan incerc sa ma obisnuiesc cu durerea.
Plecam in concediu la Bulgari la Nisipurile de aur un hotel dragut, la oferta de last minute. Va povestesc pe urma. Bine, poate mai apuc sa intru, ca plecam abia pe 21, dar inainte vrea al meu sot sa facem Transfagarasanul.
Pupici tuturor, si mamicilor si copilasilor si bb-ilor nou nascuti si inca nenascuti.
Doloress spune:
Socrate merci de pont, insa el nu mananca nici picat cu ceara mere, mai ales rase. Mai musca cate o gura de la noi cand mancam, dar daca le rad e kk, kk. NU mananca nici o fructa decat portocale stoarse, adica sucul si atata.
Inca ne chinuim tare cu mancarea, in afara de carne, oua (ochiuri prajite, nu oricum) , peste si alune nu prea mananca nimic. Din legume cu chiu cu vai ciorba de fasole, insa numai fasolele, abia reusesc sa-i mai strecor si altceva. La gradi cica mananca mai mult, eu cred ca da, ca altfel totusi cred ca ar slabi, dar arata binisor.
Am incetat demult sa ma dau cu capul de pereti, asta este, astept sa vina vremuri mai bune.
Oricum la al doilea copil nu mai fac greseala sa-i dau pasat. Direct bucatele, finuta mea asa mananca de la 6 luni, sa vedeti cum roade banana, marul, portocala, asa intregi mie nu-mi venea sa cred. Baga felia de portocala in gura si scotea pielita. Nu se ineaca deloc. Au foarte bine dezvoltat simtul asta, de a scoate tot ce-i innecacios afara si sug numai sucul cum ar veni si molfaie acolo cu gingiutele.
Eu zic ca de asta avem asa probleme cu mancarea, el nu stie care e gustul, de la atatea chestii fierte si pasate. M-am documentat bine despre BLW (Baby Led Weaning) si la al doilea direct la bucatele trecem.
Magnetism felicitari pentru baietel! Si eu parca tot baietel as vrea.
Simonix am vazut pozele si normal ca sunt verde acuma de invidie! Ati avut o vara superba, dupa poze.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
Doloress spune:
Socrate ma bucur ca mai treci pe la noi cu vesti! Si eu ma gandesc serios sa-i scot polipii pentru ca sfoarie de ne termina. Al meu sot nici nu poate dormi noaptea. Multa sanatate!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
Victoria_mami spune:
Doloress, sforaitul hai ca e ok dar problema e ca ii poate distruge auzul. Parerea mea e ca cu cat mai repede actionezi cu atat mai bine.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Victoria_mami spune:
Am fost la control azi. Sistemul imunitar e la 2.4 si analizele super! Hemoglobina e aproape la normal (94 din 115) si restul sunt intre limite.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!