Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (169)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La multi ani fericiti, Andreea-Doloress !
Sa fii fericita, dragutza noastra, si sa duci usor sarcina mai departe si sa ai un bebelus perfect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Doloress sa fii fericita, sa ti se implineasca toate dorintele, sa ai 2 copii asa cum visezi.

Mergi la inceput

Dati-mi si mie o idee ce as putea oferi unui copil (care are de toate) pentru botez???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui BELLEANE

Dati-mi si mie o idee ce as putea oferi unui copil (care are de toate) pentru botez???

Te iubim, printesa Victoria!!!

Eu fix la faza asta am intrebat-o pe mamica. Acuma depinde cat de apropiate sunteti. (la noi... verisoare , plus ca a facut fix la fel la botezul lui Robert). Altfel... e f greu!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Dolores La multi ani!!!!! Multa sanatate si sa ai parte de tot ceea ce e mai frumos in lume! For you: http://www.trilulilu.ro/sor_23/f99d94afa0406c

Pupici multi pt Victoria !!!!!
Ylari multumesc pt reteta, o voi face in week-end si ai grija de tine si bea ceaiuri multe!
Belleane un costumas popular????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Adriana buun, merci, deci nu sunt intarziata cu urarile!
SImonix, Lorich si la noi agresivitate mare. a inceput sa dea si in noi. Are o energie dene termina, suntem cu limba scoasa in cateva ore, amandoi. Bietul Bogdan dupa atata serviciu si stres si etc...nu-l inteleg uneori cum poate, mai ales ca ne culcam la 12, la 6 in picioare toata lumea, trezirile de peste noapte nu mai zic...
La noi merge faza cu suparatul, ne suparam si nu mai vorbim cu el, nu suporta, vine repede la pupici. Acum are si el zile si zile. Uneori vrea sa-si ceara iertarem alteori nu-i chip sa-l facem sa-si ceara scuze, desi eu cred ca asta e f important. dar eu stiu...

Mergi la inceput

As intreba dar probabil ca mi-ar spune ce vrei tu...si atunci...oricum cred ca vor fi un pic suparati ca nu vom ajunge personal ...ufff E vorba de singura nepotica. Chiar nu am cum sa ajung anul asta la ei. Si asa trebuie sa iasa autorizatia de construire si nu avem timp sa ne ocupam cu 2 pitici pe creier+munca.

Mergi la inceput

Belle...pai eu zic ca daca e nepotica, iti poti permite sa intrebi; eu am zis cam asa: mai cam ce sa va iau de botez, ca oricum de luat va luam ceva si n-as vrea sa aveti cevaul deja. Si desi la inceput a zic ca har, ca mar, apoi mi-a zis ca nu stiu cine s-a "inscris" la bouncer (ca nu aveau), ca are cam de toate...nu avea patut de voiaj si uite-asa ne-am inscris pe lista. Daca nu scoti nimci iei si tu un set ceva dragut salopete ceva, iei de 6 luni asa, oricum va avea nevoie de ele pe la iarna eventual si o jucarie draguta. Si gata, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

doloress la multi ani! Felicitari pt bb2 baietel.

desiree ma gandesc la Victoria si sper sa-si revina repede.

cleo si noi plecam sambata la mare, dar ajungem duminica, ca din cluj e druuum lung Distractie placuta si sa aveti parte de vreme frumoasa.

simonix imi place enorm cum detaliezi ce mai face Robert.Din pacate nu am timp sa citesc tot, si citesc doar pe diagonala.

Inapoi la lucru si nu spuneti nimanui ca am intrat aici in loc sa lucrez, da?

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Adriana (desi nu cred ca-mi mai trebuie piscina) dezvolta un pic cu Clubul Diplomatului, cred ca e cel care e fix langa noi. Cat costa, ce program, daca e pt tot romanul sau nu.

Lily , hai mai chiuleste si tu cate un pic!

Mergi la inceput