Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (169)
Raspunsuri - Pagina 15
Adriana_78 spune:
Mai Cleo, da de unde gandurile astea?
AI ceva sa ne spui? ![]()
Pot fi mai multe situatii
- daca copilasul mic e intelegator si ascultator, poti merge si la locuri de joaca pt. copii mari si il ajuti sa se catare; acolo unde nu e posibil, ca-i prea periculos, ii explici, si el cuminte intelege
si nu merge acolo
- daca copilasul e argint viu, vrea sa faca numai cum vrea el, face crize, cand i se refuza ceva, atunci ocolesc locurile periculoase si sacrific copilul mare, caruia ii explic de ce mergem la un loc pt. bebei.
Noi mergem si la locuri pt. bebelusi si la cele pt. copilasi mari -- Annika e umbra Larei, da e totusi intelegatoare (desi mai sunt si exceptii, cand face crize) si accepta sa stea uneori deoparte si doar sa priveasca la cei mai mari
Simonix, pai daca mama ta e cu Robert super protectoare, probabil si pe tine te-a tinut bine infofolita si de aici si sensibilitatea asta
Edit
Am uitat sa zic de biberoane
DanaH -- eu zic ca tine mult de tine
Eu am vazut/cunosc mamici care le dau la 5 ANI!!! copiilor lor sa bea lapte din biberon, ca cica altfel nu beau mult lapte
Mie mi se pare super exagerat - de unde atata frica? doar nu mai sunt bebelusi sa se bazeze alimentatia lor doar pe lapte?
In fine, eu una nu voi scoate acum biberonul, cred ca in jur de 3 ani, asta daca nu cumva renunta Annika mai repede la el
Adriana
Simonix spune:
Si io ii mai dau beberon la Robert. Pe la 3 ani probabil ca ma voi hotari sa il scot, atunci probabil ca va renunta si la lapte. Am incercat sa ii dau lapte de vaca si mi-a zis ca "face buba la gat" si e "bleah" si nu il vrea. Asa ca suntem inca pe lapte de crestere. Dar nici eu de la 2 ani nu am mai baut lapte o picatura (nici acum nu imi place, decat in cofi). Si nu am nimic. As putea sa ii scot de pe acum biberonul, nu este super atasat, poate adormi si fara, dar nu vad motive sa il scot, deci nah ...
Cu locuri de joaca noi am mers cu Robert prin chestii combinate si nu prea am avut probleme, el s-a dat numai in ce se putea da - adica nu inteleg cum pot fi chestii periculoase ? si acum sunt chestii pe care nu le poate face - structuri pe care nu se poate urca sau tobogane - si pur si simplu nu se poate si gata... Nu stiu insa cum ar fi cu un frate mai mare hmmm cand l-ar vedea pe el dansu-se in diverse magaoaie ...
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
Lorich spune:
Simonix se poate sa stii, chestii periculaose, chiar si in locuri, super safe; de ex. la locul de joaca (fosta groapa de nisip Gabita) are niste schele pt carata copii mai mari-ei uite ca Robert se poate catara...si nu e bine deloc, ca in momentul cand ajunge sus ar treb 2 adulti sa pazeasca diverse gauri, goluri..deh..facute pt cei mari... e nebunie locul ala!!!!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 17+
gabitzam spune:
Lori, noi ne-am ferit de locurile de joaca de copii mai mari, din cauza de Raducu catarator. Ca si el e cum zice Adriana, umbra lui Andrei.
La biberon inca nu renunt, numai daca renunta el inainte, desi nu's prea mari sanse, ca e indragostit de biberonul lui.
cleo78 spune:
bun, deci suntem deja decisi si cu rezervare: sambata dim plecam la 2 mai, pana marti.
Ce i-am propus io dim. lui Vic. si cu ce a ajuns la ora 14... ![]()
aaa, adriana, citii din urma. Nu spun nik. Mi-a prelungit pneumologul corticosteroizi si la toamna... si io speram macar sa imi scaza doza.
Lorich spune:
Era sa uit, desi cred ca bebe de Bratafel e deja ajuns la tzitzica mamei

Nastere usoara Bratafel!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 17+
Andrada79 spune:
Belleane ce printese frumoase ai! Imi plac carliontii celei mici iar cea mare este finutza foc, o delicata!
Gabitzam ff frumos locul de joaca, mi-au placut toate pozele, mai ales cea de final cu Raducu!
Ylari ufff sanatate multa si sa iasa bine rezultatul la analiza!Pleaseeee da-mi si mie reteta de carne de vita cu sos de vin!!!!!!!!!!!
Mai stie cineva ceva de Victoria??????
Doloress spune:
Bratafel nastere usoara! 
Ylari multa sanatate.... eu nu stiu ce sa-ti zic, n-am avut niciodata probleme. Si merg mereu cu picioarele goale pe gresie dar de mica am crescut in vacanate la munte unde mergeam mai mult in picioarele goale toata ziua. Ma spalam cu apa gheata de la izvor pe picioare... deci sunt invatata.
Bellanne superbe pozele! Mi-ai facut mare pofta de balaceala.
Intr-adevar, haioase tare povestile cu olitele!
Al nostru face numai la wc, acuma face ca baietii din picioare. Are un taburet si-l pune singur. A inceput sa faca si pipi din cand in cand. Nu face niciodata pe el sau pe jos, il mai las in fundul gol (ca v-am zis ca nu-i plac chilotii de nici o culare) si il vad cum fuge prin casa cu mana la putza si incepe: Valeu, valeu, iese pipi! (moldovean get-beget!) Niciodata nu s-a scapat pe jos pana acuma.
Si la noi biberonul e mare problema. Nu atata obiectul in sine, cat cantitatea de lapte pe care o bea. Se trezeste de cateva ori pe noapte si bea cam 1 litru de lapte pe noapte.
Daca nu-si gaseste APO lui, incepe scandal. Doctorul ne-a zis sa scoatem biberoanele ca nu sunt bune pentru dinti, in primul rand, si apoi daca il scoatem o sa bea si mai putin lapte. A zis ca e sigur ca mananca asa putin din cauza ca bea prea mult lapte. Inca adoarme cateodata numai cu biberonul in gura.
-13+ cu posibil 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
Doloress spune:
Andrada uite ca nu stiu nimic de Victoria, am zis ac sun ieri insa n-am mai apucat, am avut o zi infernala la servici, toate programele mi se stricau pe-aici. Apoi a venit piticania... Am sa sun azi, mai incolo, ca acum e abia 8 dimineata la noi
-13+ cu posibil 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
Alysh spune:
Hello fetelor,
Hai ca nu-i chiar asa greu cu doi, ma descurc. E strabunica cu mine, dar eu le cam fac pe toate. sunt practic cateva momente din zi cand am nevoie de cineva: cand cobor spre parc, nu avem lift si tre sa cobor carutul greu, copilul mic si copilul mare....la somnul de pranz cand e posibil ca Luca sa nu doarma si plange si nu-l lasa nici pe Vlad sa adoarma si mai e cate un moment cand intervin mai multe la un loc ( ex: Vlad vrea caca, Luca vrea mancare si urla, Stef nu-si gaseste actele si suna si telefonul...atunci ma pierd
) Dar 90% merge fara pb.
Si noi suntem fara pampers de cateva zile si merge minunat. LA pranz doarme 2 ore si 30 min si nu face pishu deloc. Noaptea insa pastram pampers.
Ylari, stiu ca pt infectiile urinare f bun e ciprinolul. In rest, e oribila, cunosc si ma rog mereu sa nu ma mai trezesc cu vreuna.
Dana si noi suntem biberonisti
...pt bibe de seara , am incercat sa-l inlocuim cu canutza dar nu merge, nu ma stresez deloc la capitolul asta. Il mai las pana la 3 anisori daca nu e el pregatit sa renunte pana atunci.