Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (169)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Ylari, sper sa nu fie nimic grav!
Nu cred ca e de la umblatul pe gresie -- te potriveai cu bunica lui RObert (Simonix)
Nasoala noapte! Succes cu analizele!

Frumoase pozele Belleane, sunt tare dragute printesele tale.

Am trecut si noi pe langa complex cand am fost la mare, se vedeau piscinele din strada - noi nu suntem insa fani -- ne place ceva micut si simplu, d-aia si mergem mereu in Grecia, in satuce grecesti cu taverne tipice, cu golfulete albastre.
Zilele astea m-am tot gandit la mare -- la piscina in Buc. mi se pare asa scump, plus ca nu se compara piscina cu marea -- mi-ar fi placut o casuta pe malul marii

Si mie imi place la Ursi in Herastrau - acum au facut cam peste tot locuri de joaca noi si frumoase
Si ala galben cu verde chiar de langa Roata Mare, e f. fain pt. copii mai mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Mi-am adus aminte de ceva legat de olita; am observat la noi ca tinutul in chilotei nu are niciun efect, schimbat si cate 5 perechi pe ora. Aseara dupa ce-a facut pishu in chiloti, a ramas in fundul gol. Si la un moment dat il vad ca face pipi langa fotoliu, nu zic nimic, apoi se duce repede la olita (am adus-o pe Oli in sufra, intr-un colt, ca am obs ca uraste sa fie dus la baie cand e in toiul distractie si se joaca). Se duce repede la olita, face iar un strop langa ea, apoi se chinuie si se pune astefel incat sa cada pipi in ea. El face pipi numai dinpicioare, ca barbatii Ideea care m-a veselit f. tare a fost ca stie exact pt ce e olita, stie cum sa stea sa nu faca pe langa, sper ca asta insemana ca suntem pe drumul cel bun.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Mi-am adus aminte de ceva legat de olita; am observat la noi ca tinutul in chilotei nu are niciun efect, schimbat si cate 5 perechi pe ora. Aseara dupa ce-a facut pishu in chiloti, a ramas in fundul gol. Si la un moment dat il vad ca face pipi langa fotoliu, nu zic nimic, apoi se duce repede la olita (am adus-o pe Oli in sufra, intr-un colt, ca am obs ca uraste sa fie dus la baie cand e in toiul distractie si se joaca). Se duce repede la olita, face iar un strop langa ea, apoi se chinuie si se pune astefel incat sa cada pipi in ea. El face pipi numai dinpicioare, ca barbatii Ideea care m-a veselit f. tare a fost ca stie exact pt ce e olita, stie cum sa stea sa nu faca pe langa, sper ca asta insemana ca suntem pe drumul cel bun.

Deci ieri, Eva in chilotei, zbang trage un pipi mic si in timp ce facea, ma atentioneaza, mami-mami, a-a-a-a... I-am explicat ca numai pisicile fac pishu pe covor si nu e frumos, fetitele fac la olita, bla-bla (o aiureala, aia mi-a venit in cap)Ei bine, mai tarziu s-a repetat istoria , dar a facut doar putin pe covor, bla-bla-ul de rigoare cu pisicile care fac pishu pe covor si s-a dus singurica de a facut restul de pishu in olita. Sunt tare mandra de ea, draga mamii...
Eu am dus pishul meu la doctor, cica in 2 zile iese, pana atunci mi-a zis sa beau lichide multeeee vit C ca sa schimbe PH-ul urinei si sa nu mai fie mediu favorabil de dezvoltare a bau-bau-urilor de acolo. In fine, mi s-a raspuns din nou ca ei nu stiu ce e ala Hot line My God, ce mentalitate...... no comment.
Pup fetele

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

raducu meu fuge cat colo cand ii zic de olita, doar bona reuseste sa-l domoleasca si sa-l faca sa stea. Dar nu si face de fiecare data, de multe ori face la pampers cum il ia de pe oala.
Ar vrea sa faca pishu la WC ca Andrei, dar nu-i ajunge putzi pina sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

puiule, sunt la Ikea inaltatoarele alea de plastic, sunt super!!! Robert il manevreaza dupa bunul plac-la chiuveta sa se spele pe maini, la "budu" adica wc (mai de ce o fi zicand budu??? Jur ca-n viata mea n-am zis vreodata "buda"). Robert face pipi asa in wc.dar nu cere, doar daca ii zici si daca are chef.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

tare haioase povestile cu olite :).
odo a facut aseara si azi dimienatza la olitza. mi-a spus ea ca face. iar ieri la gradi cica a facut de doua ori la wc. sa zic doamne ajuta?

ylari, ai grija cu infectia asta. nu cred ca e de la picioarele goale. eu si odo umblam toata iarna fara sosete prin casa. cel putin odo, nu suporta sosetele in picoare. si avem parchet, nu covor. dar pana acum, slava domnului, suntem ok. la tine mai degraba organismul slabit.

gabitzam, am vazut pozele de la "ursi". tare frumosi baietii tai. cand venim data viitoare in romania, poate mergem si noi pe acolo, desi e cam departe de unde sta soacra, la lujerului. dar luam 41 si sper sa sa ne lase pe aproape.

belleane, ce frumoase sunt fetele tale. cea mare are asa nsite trasaturi fine.... iar cea mica.... toata numa carliontzi.

cleo, simona, doloress, voi credeti ca cu sotz sociabil e bine? uitati-va la mine, e la noi in casa ca in gara. in fiecare weekend facem gratare, fiecare meci mare se vede la noi. saud ac anu e la noi, nu se poate sa fie weekend sa nu mergem intr-o vizita. cat despre petreceri de noapte, le-am lua pe toate la rand, numa ca nu are cine sa stea cu copiii.
vineri seara am fost la o nunta. abia de l-am rupt pe sotz de acolo la ora 1:30, in conditiile in care el la 3:30 trebuia sa plece catre scotia si nu avea nici bagajul facut (ca nu am vrut eu sa il ajut, na!). se imprietenise cu toata lumea, desi nu ii mai vazuse pana atunci. a dansat-o pe matusha mirelui, o baba italianca, de am crezut ca se rupe baba pe ringul de dans. el nu are nicio problema sa intre in vorba cu lumea. eu sunt aia salbatica. dar ma tratez :))

simonix, weekend-ul asta nu, ca imi vine sotzul sambata noaptea iar duminica avem petrecere la fini, iar weekend-ul viitor, cel cu 21, vine baiatul unui prof din norvegia, prieten cu sotzul, sa stea la noi vreo cateva zile. dupa sunteti bine veniti oricand. dar cred ca vine vacantza voastra, nu? hai ca gasim noi pana la urma un weekend.

altceva... despre maimutzele mele, iar am avut o dimineatza cu scantei. dar am ajuns la munca si m-am calmat.

pupici si va mai vizitez.

Poze
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui DanaH

tare haioase povestile cu olite :).
odo a facut aseara si azi dimienatza la olitza. mi-a spus ea ca face. iar ieri la gradi cica a facut de doua ori la wc. sa zic doamne ajuta?

ylari, ai grija cu infectia asta. nu cred ca e de la picioarele goale. eu si odo umblam toata iarna fara sosete prin casa. cel putin odo, nu suporta sosetele in picoare. si avem parchet, nu covor. dar pana acum, slava domnului, suntem ok. la tine mai degraba organismul slabit.

gabitzam, am vazut pozele de la "ursi". tare frumosi baietii tai. cand venim data viitoare in romania, poate mergem si noi pe acolo, desi e cam departe de unde sta soacra, la lujerului. dar luam 41 si sper sa sa ne lase pe aproape.

belleane, ce frumoase sunt fetele tale. cea mare are asa nsite trasaturi fine.... iar cea mica.... toata numa carliontzi.

cleo, simona, doloress, voi credeti ca cu sotz sociabil e bine? uitati-va la mine, e la noi in casa ca in gara. in fiecare weekend facem gratare, fiecare meci mare se vede la noi. saud ac anu e la noi, nu se poate sa fie weekend sa nu mergem intr-o vizita. cat despre petreceri de noapte, le-am lua pe toate la rand, numa ca nu are cine sa stea cu copiii.
vineri seara am fost la o nunta. abia de l-am rupt pe sotz de acolo la ora 1:30, in conditiile in care el la 3:30 trebuia sa plece catre scotia si nu avea nici bagajul facut (ca nu am vrut eu sa il ajut, na!). se imprietenise cu toata lumea, desi nu ii mai vazuse pana atunci. a dansat-o pe matusha mirelui, o baba italianca, de am crezut ca se rupe baba pe ringul de dans. el nu are nicio problema sa intre in vorba cu lumea. eu sunt aia salbatica. dar ma tratez :))

simonix, weekend-ul asta nu, ca imi vine sotzul sambata noaptea iar duminica avem petrecere la fini, iar weekend-ul viitor, cel cu 21, vine baiatul unui prof din norvegia, prieten cu sotzul, sa stea la noi vreo cateva zile. dupa sunteti bine veniti oricand. dar cred ca vine vacantza voastra, nu? hai ca gasim noi pana la urma un weekend.

altceva... despre maimutzele mele, iar am avut o dimineatza cu scantei. dar am ajuns la munca si m-am calmat.

pupici si va mai vizitez.

Dana - mami de Alexandru (15.03.2004) si Teodora (24.04.2008)
Poze
Poze noi

pai cred ca e ok cu 41, va lasa langa herastrau, luati si vaporasul pt o traversare pana la roata, sau mergeti 3-4km pe jos in juru lacului

cat despre socializare, io am ritmul meu, sotul al lui, de ex. miine merg la film fara el. Daca nu vrea, nu ma rog de el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

fetelor, vroiam sa va intreb ceva: voi mai folositi biberoane? si dac anu, cum ati scapat de ele?

eu trebuie sa recunosc ca il folosim doar dimienatza. numai in vacanza ne-am mai prostit si la pranz sau seara. dar dimienatza.... ala e momentul nostru. ea bea lapticul in bratzele mele, iar eu imi beau cafeaua. este un inlocuitor al suptului.

totushi, m-am gandit ca la aproape 2,5 ani ar fi cazul sa renuntam la biberon. asa ca aseara am vrobit cu ea si de comun acord, am laut biberoanele si le-am pus intr-o punga, pt un bebe mic. ea singura le-a pus in punga. si a baut din laptele din canutza. grseala mea: am uitat sa ascund punga aseara. azi dimineatza nu a mai vrut din canutza. a vrut biberon.
sper ca pana la ora de culcare, diseara, sa apuc sa ascund punga cu biberoane.

Poze
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonix spune:

Dana - pot sa zic ca il ador pe sotzul tau ? Deci io visez la un sotz din asta mai petrecaretz si cu prieteni de-ai lui Al meu ... urs nene, sta in barlog, noroc ca sunt io sociabila cat pt 10, ca altfel cred ca nu vedea pe nimeni. Cand era tanar mai avea si el prieteni din copilarie, imi placea tare mult sa ii vad impreuna, era cercul lui, se vedea ca se simte bine. Insa se pare ca asa e firea lui, isi face greu prieteni, de fapt nu simte nevoia de a avea prieteni, altfel nu imi explic. Face tot ce vreau eu, merge unde vreau eu, ne vedem cu cine vreau eu, cu ce prieteni imi fac eu - dar el, sa iasa din proprie initiativa, sa cheme pe careva pe la noi ... nema. Cu greu il dau afara din casa. Uf, barbatii astia ! Mie statul in casa imi accentueaza depresiile si de aceea am nevoie de ceilalti, de iesit, de vazut lume. In fine :)

Ieri in parc aproape am adormit 5 copii ne-am catzarat cu totii intr-un avion din ala de lemn, sus in coada (mama nebuna) si acolo le-am spus Alba ca Zapada. Copilashii, intre 2 ani si 3 luni si 6 ani. 4 romani si un turculetz. stateau toti aliniati frumos si intinsi pe avion si io in fatza lor povestem cu patima (recunosc ca ma prinde povestea si efectiv joc teatru - parintii cupiiilor se uitau la noi de jos, era spectacol ) La un moment dat li se inchideau chii piticilor Pana si turculetzul era asa de prins in poveste, o traia la maxim hihi. Cel mai haios a fost un pitic de doi ani jumate care, cand a auzit ca Alba ca Zapada luase primise un mar maaare si roshu si muscase din el si il mancase, a facut ochii mari si ma tot intreba: "PE TOT ?? PE TOOOT?" sa aflu mai apou ca saracului cupil ii era foame, ca nu mancase acasa Nu am apucat sa povestesc pana la final, am ajuns la scena cand piticii veneau acasa si o gaseau pe Alba adormita pe jos si atunci ei au chemat Salvarea Moment in care Obet s-a activat (cred ca gasise niste baterii pe acolo ) si a inceput: "Obet acum Salvaieee Ninonino" si toti s-au pus in 4 labe si ninoiau de zor Super haios :)

Ylari - sanatate multa cu statul pe gresie si eu cred ca nu asta da infectii, dar asta te poate sensibiliza - eu cam tot la fel, daca stau pe rece cu piciorii goi simt o jena undeva Nu am avut niciodata probleme cum ai descris tu, dar nici bine nu ma simt daca e rece (pana si in pat imi pun uneori sosete hmmm - si acum, am plapuma si dorm cu pijama din aia trei sferturi, cu piciori goi, dar cred ca trec deja la sosete ca mi-i frig si ma deranjeaza cevahsilea pe acolo)...

Simona cu Robertzel baietzel frumos

Cum a venit Robertzel in viata noastra

Poze cu noi toti si Poze cu bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui DanaH

fetelor, vroiam sa va intreb ceva: voi mai folositi biberoane? si dac anu, cum ati scapat de ele?

eu trebuie sa recunosc ca il folosim doar dimienatza. numai in vacanza ne-am mai prostit si la pranz sau seara. dar dimienatza.... ala e momentul nostru. ea bea lapticul in bratzele mele, iar eu imi beau cafeaua. este un inlocuitor al suptului.

totushi, m-am gandit ca la aproape 2,5 ani ar fi cazul sa renuntam la biberon. asa ca aseara am vrobit cu ea si de comun acord, am laut biberoanele si le-am pus intr-o punga, pt un bebe mic. ea singura le-a pus in punga. si a baut din laptele din canutza. grseala mea: am uitat sa ascund punga aseara. azi dimineatza nu a mai vrut din canutza. a vrut biberon.
sper ca pana la ora de culcare, diseara, sa apuc sa ascund punga cu biberoane.

Dana - mami de Alexandru (15.03.2004) si Teodora (24.04.2008)
Poze
Poze noi

io inca ii dau biberon. La nani il bea. Asa bea garantat 150ml-200ml lapte. Ideea ca la culcare, in pat, o linisteste fantastic... asa ca nu l-as scoate. De ce ataat graba?

Adriana, ma chinui sa te intreb pe tine si fetele cu 2 copii:cum faceti cand cupilu mare vrea la un loc de joaca mai riscant pt copilu mic? ca ma gandesc ca asta micu fuge numai lalocurile unde vrea ala mare.. dificile adicalea.

Mergi la inceput