Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (169)
Raspunsuri - Pagina 13
jozsaerika spune:
buna fetelor,
Dana cam asa si pe la noi acasa
...ne bucuram sa citim despre voi
....aaa.... si la fel si cu dorinta de bb3
...doar ca la noi nu sunt finante /apartament mic etc pt bb3 
Esme unde mergeti anul acesta in concediu?
Beatrice cu olita sta bine dar se mai intampla accidente ...cate 1 pe zi.Am fost si eu ingrijorata ca nu va face nr 2 la olita/wc pt ca o perioada a preferat chiloteii...doar ca ma anunta ca face kk, cauta un colt si spune pleaca mami lasa-ma in pace
...apoi venea "sunt gata vreau chiloti curati"
.Trebuie spus ca avem o prietena care s-a chinuit cu fetita cam 1.6 ani (pana la 4 ani) cu fetita ca nu vroia wc/olita pt nr2
...asa ca ma si vedeam spaland 

vre-un an asa
.Din fericire de vreo 2 saptamani face nr2 la wc/ dar s-a intamplat si accident cand era cu sotzul care nu a inteles ce ii spunea 
.
Cleo eu am noroc ca am covoare si pachet iar covoarele le duc la mama si le spal...dar canapelele v-a trebui sa le schimb si eu in vreo 1-2 ani...vreau sa trecem si la somnul de noapte sigur fara pampers si atunci schimb canapelele.Eu le-am mai spalat cu un pic de sapun+balsam de rufe ![]()
Doloress Felicitari pt baietel!!! 
Lorich sarcina este o perioada mai sensibila cred ca de aia ai reactionat asa
.Ai mei copii se simt foarte bine in apa noi mergem cam 1 dat /luna la strand termal...acolo nu prea am probleme cu ei decat sa reusesc sa il urmaresc pe cel mare care se ia cu joaca cu alti copii si se scufunda si iese pe altundeva
...mi-a stat si mie inima de cateva ori ![]()
Va pupam
Erika
belleane spune:
salutare,
Am reusit sa urc si eu niste poze de la mare2: http://family.webshots.com/photo/2110818520104239163cxJOiy
Simonix spune:
Hello fetele 
Esme - pupam mult pe Lolai blonda si cuminte si declaram ca ne e dor de ea - abia astept sa vaz ce conversatii or sa poarte piticaniile intre ele ![]()
Ce mare se face Lorelei, de merge singurica la petreceri :) Noi am fost in weekend la Alina, unde era fix o asemenea petrecere, de copii mai mari insa, de varsta Laurei. Al nostru cavaler era insotit de parinti (halal
) dar deh, la noi mai e si distanta, suntem cam la 1 ora si ceva departare, nu am ce face prin sat
pana se termina petrecerea, asa ca Alina ne-a primit si pe noi ![]()
Dolores - felicitari pentru putzica number 2 
si eu imi doresc tot baietei :) mi se pare ca va fi mai usor.
Dani - ai o super fetitza
si un super baietzel :) sa ne mai povestesti ce mai fac ei impreuna, mi se pare tare dragalash :)
Dana - uite mai ca trece vara si nu mai ajung pe acolo hmmm. Poate poate imi mobilizez familionul sa mai facem o vizita la Olanda inainte de toamna. Noi asteptam concediul care nu mai e asa departe, AMR cam 3 saptamani 

Nadia - sanatate multa
Sa auz numai vesti bune!!
Bratafel - Nastere usoara 

si bebe sanatos 
Lori - si eu cred ca tu ai reactionat asa din cauza sarcinii, esti mult mai sensibila. oricum, nu e usor sa asisti la o asemenea scena brrr ... Si eu vreau sa il duc pe pitic la piscina, ca in cada e mare inotator ![]()
In rest la noi toate bune, i-am vazut in weekend si pe gemeni scumpi de Mihaela - Sara este superbaaa iar Cristian un domnishor in toata firea. S-au jucat tare frumos toata ziua cei trei muschetari, sa ii fi vazut cum stateau la masa toti trei, cum mancau gratarel si cartofi, imi crestea inima cand ii vedeam asa mari si frulosi. Vorbeau toti trei impreuna, s-au jucat cu tractorul, cu toboganul, cu furtunul (Cristian e mare gradinar), au hranit gainile vecinului
, ce sa mai, o zi perfecta in curte
Mihaela este o dragutza, ne-a asteptat cu masa pusa, nu va mai zic ce era pe masa
m-am simtit asa cocoloshita
Am facut schimb de bunici si acum o avem pe mamaia - mama mea. Eeeeh, la mine e invers decat la Esme
Acush e mare stres pe mine
De cand a venit mama copilul meu doarme in body cu maneca lunga si in sac
, nu mai are voie in piciorii goi prin casa, nu mai are voie sa alerge dupa baie dezbracat pe acolo uf. ieri gemenii stateau cu picioarele goale prin curte - ce sa zic, cam 20 si un pic de grade afara, destul de rece, dar ei nu ziceau nici pas, deci le era bine. Robert nu a fost lasat
pana la urma am ajuns la compromis: i-am scos ghetutzele si a stat in sosete. desi tot mi-am atras niste comentarii neplacute de la mama gen: "esti neglijenta, o sa raceasca , de-aia e bolnav mereu, nu ai grija de el
" (toata vara a stat asa si nu o racit si a fost si mai frig ca acum). Uf - relaaax, ca trece
Hmm ca sa mai fiu carcotasa, mai zic una si ma duc
A venit mama cu faze de genum: pe cine iubesti tu ? 
pe mamaie? Cu cine vrei tu sa dormi? Cu mamaie, nu-i asa ?
Mda ... relaaax ...
In rest domnishorul meu vorbeste si perluieste :) Ultimele perle:
Discutie la baitza:
- Robert, puiul lu' mami ...
El ma intrerupe:
- Da, obet pui, mami ou.
Cu alte cuvinte, sunt un OU din care ies pui :D (stie ca sunt animale care fac oo din care ies pui :D) Si pe ta-su il face OU... Cred ca tre sa ii mai esplicam nitel ce si cum - deja i-am spus ca mami nu e OU ci tati a pus un ou la mami in burta si acolo s-a facut un Robert care dadea din picioare si intr-o zi a iesit de la mami din burta
Alta:
Mamaia Rodica face conversatie cu nepotul.
- Uite, Robert, mamaia Doina sta la Mangalia. Mamaia Rodica unde sta??
Robert, serios:
- Scaun (pe scaun) :D
Mami se joaca cu copilul, spune poveste etc. La un moment dat se tranteste ca balena pe canapea. Robert vine langa ea si spune:
- Mami naie (nu are) baterii, mami nu bobete (vorbeste) ... Da Obet batei.
Se ia una bucata baterie imaginara si apoi se introduce cu delicatetze de copil de doi ani in burta mamei. Care acum e plina de baterii, deci gata sa reinceapa joaca...
- Mami aie baterii, mami vorbeste :D
Eh, si mai adunam perle ... o sa fim bogati ![]()
![]()
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
simonacip spune:
Lorich, brr ce patanie cu strandul! Eu nici macar nu stiu sa innot, cred ca ma aruncam dupa el si nu mai stia tati pe care sa salveze mai intii
Cosmar..
Gabitzam, super loc de joaca..unde e?
DanaH si eu ma bucur sa te citesc...
Dani, felicitari...mai stiam eu ca ai tai copilasi sunt mai precoci....mi se par exemplari pe aici pe la clubul nostru..sincer
Simonix, mor de perlele lui fiu-tu..sar si tu povestesti asa frumos...
Doloress, nu se poate cit seamana barbate-tu cu al meu. Incredibil...ma refer la comportament...ANtisocial, fara pic de rabdare, obsedat de igiena, curatenie, etc(numai el da cu aspiratorul si cu mopul si ii curata dupa baie pe astia mici in urechi, le taie unghiile, ii usuca cu foenul
Numai el.....
Mda, doar la ferchezuiala dinainte de a iesi undeva nu seamana deloc, al meu nu se bibileste si trebuie sa-i cumpar eu haine, el nu-si cumpara aproape niciodata
Belleane, minunat loc, frumoase fete!!!!
Simona, mami de baieti
David si Matei si
8+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
gabitzam spune:
Simona, locul este in Herastrau, undeva in zona Roata mare. Sunt de fapt f.multe locuri de joaca in zona Roata, care de care mai frumos, dar asta de la ursi imi place cel mai mult.
Danicris spune:
Servus, fete dragi.
Lori, saru’mana, esti o draguta. Stai linistita, o sa fie minunat cu amandoi. 
Dana, imi place mult cum povestesti de copiii tai, sunt doi scumpi. 
Andrada, te imbratisez. 
Doloress, baietii tai sigur se vor juca frumos impreuna, mai ales ca tu esti rabdatoare si iti place sa te implici, iar Patrick este genul pacifist, nu-l vad batandu-si fratiorul. Ce frumos va petreceti timpul, imi place cum povestesti. 
Esme, va pup si va imbratisez de o mie de ori. Sa treaca repede saptamana si sa aveti un concediu de vis. 
Gabitza, au crescut baietii vostri de la ultimele poze vizionate, amandoi s-au mai inaltat, sunt minunati si se distreaza bine impreuna. 
Jozsaerika, ce haioasa Beatrice cu “lasa-ma in pace” si “vreau chiloti curati”. Al meu pune manutele la ochi cand face kk in pampers, iar daca este in chiloti se invarte in fuga in jurul olitei, pana aproape sa faca pe jos, in ultima clipa se aseaza, dar da vreo 5-6 ture inainte. 
Belleane, ai doua fete minunate, pozele sunt foarte frumoase. Cea mica m-a omorat cu carliontii ei si ochisorii aia frumosi, iar cea mare este o domnisoara cu trasaturi fine, sunt superbe amandoua, sa va traiasca. 
Simonix, saru’mana. Tu vrei baietel, insa important este ce vrea Obet, asa ca … Ce perle draguteeeee … uite iar ma apuca sa jeluiesc pe-aici ca Vladuc al meu nu vorbeste. Bine ca o striga pe sora-sa “Adaaaaaaaaa”. Deci m-ai dat pe spate cu “mami n-are bateii”, ai un copil foarte creativ si inteligent, bravo Robert. 
Simonita, esti tu draguta, insa nu e asa, Vladuc nici acum nu vorbeste. Eu ma mir asa de Andra pentru ca la aceasta varsta, frate-su nu facea mare lucru, e diferenta mare intre ei. 
Am sunat sa vad ce scrie pe rezultatul la urocultura Andrei (il ia maine sotul dar nu mai aveam rabdare) si cica nu au identificat e-coli insa exista ceva flora bacteriana sub nu stiu cate unitati, adica putin. Lumi, la voi cum a fost ? Ai facut tratament pana a iesit analiza curata-curata sau cum ? A iesit si la Cristiana “flora bacteriana” insa fara a fi definit exact ce ? La a cata ura de tratament a cedat ? Doctoreasa noastra e in concediu, abia peste 2 saptamani revine si pot vorbi cu ea, pana atunci intreb si eu in stanga si in dreapta pe cine stiu ca a mai patit-o cu e-coli. Laboranta cica se cunoaste ca i-am facut antibiotic dar se repeta analiza, oricum o repetam insa as repeta-o mai devreme, peste vreo 2 sapt, nu o luna cum a zis ea. Multumesc de raspuns. 
Va imbratisez cu drag, papaaaaaaaaaaaaaaaaa …
Dani, mami
de
Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010
YLARI spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui BELLEANE salutare, Am reusit sa urc si eu niste poze de la mare2: http://family.webshots.com/photo/2110818520104239163cxJOiy Te iubim, printesa Victoria!!! |
Belleane, foarte frumoase pozele!!!!

DanaH, haide mai, cum sa spui ca nu iti duce nimeni dorul???? Bataitza, na-na! Te pupic si pe Odo !!!
Lorich cred ca as fi reactionat la fel, Doamne!!!!!
si pe tine, si pe Robert si pe burtika scumpa.Cleo ce povestesti tu de kk.... Nota 10 ptr atitudine, eu cred ca eram demult la balamuc...............
Simonix, ce simpatic Robertel cu perlele lui!!!

Victoria scumpa noastra, sunt cu gandul mereu la tine, sper sa te simti bine in curand draga noastra! Nadia, multa putere scumpa noastra!
Nu stiu ce sa va mai spun, eu sunt praf, m-a pocnit o cistita/infectie urinara, asa, din neant, eu pot sa spun cu mana pe inima ca probleme de genul acesta nu am mai avut de vreo 12-13 ani. Si m-a luat aseara cu o sete cred ca am baut un litru de apa. Evident ca dupa ce am adormit m-a luat pipi. M-am dus prima data, m-a usturat destul de tare... Mi-am pus o pereche de sosete (ptr ca recunosc, am umblat desculta pe gresie ca tembela) si am adormit la loc. Acum o ora m-am trezit in niste latraturi de caini, zic, hai sa merg la baie daca tot m-am trezit, cand m-am sters, paf, sa imi cada fata, sange!!!!! De obicei luam niste albastru de metilen pe putin zahar, un ceai cald si asta era, imi trecea imediat, acum n-as prea vrea sa iau, as recolta urina sa dau o fuga de dimineata cu ea la clinica unde avem abonament ptr medicina muncii. Apropo de clinica asta, avem inclus in abonament si hot line. Caut cardul, il gasesc, nu era mentionat niciun nr de hot line. Am dat drumul la net (ca de aia bantui pe forum la ora asta) intru pe site-ul lor, ei bine, niciun nr de tel de la hot line. Zic, hai sa sun la ambulanta, astia sigur raspund si ma pot auta cu nr de tel. Ei bine, mi-a raspuns un adormit care mi-a zis plictisit ca nu stie nr de la hot line. Imi vine sa ma dau cu capul de pereti, Dumnezeule cata indiferenta, i-am explicat ca sunt abonata lor prin firma, a ridicat din umeri (am simtit asta prin telefon) si atat. nu stie, nu ma poate auta. sunt super-mega revoltata. In alta ordine de idei, maine ma duc peste ei sa le fac balamuc, cu pipi-ul in borcan. Daca gasesc un borcan prin casa. Sotul meu doarme linistit, desi l-am informat ce si cum. Nu ca ar fi putut face el ceva efectiv ptr mine, dar asa, ca chestie. Nu stiu, sa ma intrebe daca am nevoie de ceva, sa il vad preocupat... nu nenica, a facut tz-tz-tz si s-a intors pe partea ailalta. Of............................
Va pup pe toate, hai sa vad ce fac, ca de culcat imi e si frica sa ma culc la loc. De facut pipi, nici nu va spun, super-mega frica. Oare oi putea sa fac pipi de acum in recipient? Ooooooooof, si cand am ajuns acum 6 ani in operatie de mi-au scos ovarul, tot asa, la 4 dimineata m-a apucat. Cand m-au durut maselele acum 2 saptamani, tot asa, seara pe la 10 m-a apucat de la 12 imi venea sa mor, de ce se intampla astea numai noaptea???????
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Edit: deci n-am dormit deloc. I-am calcat sotului camasile, i-am facut pachetelul Evei, m-am chinuit sa beau ceai (n-am decat de musetel in casa, nu stiu cat e de bun) si mi-am facut mii de ganduri. Sa vad ce oi face azi, am plans o gramada, cu gandul daca aung sa ma interneze, ce face Iuby de unul singur cu Eva, scumpa lu' mama

Va pup.
Danicris spune:
Buna dimineata, fete dragi.

Ylari, multa sanatate, sa ne spui cum te mai simti si ce ai facut la medic, te asteptam cu vesti. 
Sa aveti o zi minunata ! Papaaaaaaaaaaaaaa ...
Dani, mami
de
Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010
gabitzam spune:
Neatza buna, fetele! iau si eu repede o cafea ![]()
Am primit o oferta de babysitter de la o mamica de pe DC pe care o cunosc de mai multa vreme. Daca e cineva interesat, o sa dau mai departe detalii pe privat, adica sa va spun cine e persoana si sa purtati dialogul mai departe cu ea. Are si ea o fetita de aproape 5 ani cred.
Lorich spune:
Neata 
Belelane ce frumos, mi-a placut la nebunie locul, arata chiar ca pe site!
Gabi si noua ne plac tare Ursii, noii Ursi. ![]()
Ylari lasa sosetele, ca ai prins vreun microbel, sangele e semn de infectie, eu am patit, stiu ce rau e. Fa analiza, eu din pacate nu rezistam sa astept 1000 de zile rezulatul +antibiograma si luam antibiotic. E de groaza, stiu cum e!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 17+