Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (169)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Dana ba da, eu iti duc dorul! Imi pare bine cand mai povestesti de Odo, scumpetea ochioasa!

De altfel duc dorul mai multor fete care nu mai scriu pe aici, da' ce sa-i faci...

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Salutare,

DanaH: la fel si la mine:soarecele si pisica. Culmea e ca uneori chiar se joaca frumos si mult dar le consider exceptii. Cea mare tot asa pe NV actioneaza, ai putea crede ca e un biet ingeras terorizat.

Imi pare rau de vestile despre Victoria, poate o fi ceva legat de tratament, Doamne ajuta.

Bretafel: Multa bafta, sa ai un bebe minunat si mancacios si o nastere usoara!!!!

Doloress: felicitari pentru bebe-bleu.

Alysh: bine te-ai intors cu forte proaspete!

O sa incerc sa pun ceva poze mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

DanaH, poa si starea de conflict te oboseste... ca daca s-ar intelege MI NU NAT - te-ai baga si la nr 3
Sau cel putin, iio asa imi imaginez parintii care fac mai multi copii: ca le e simplu cu primii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Servus, fete dragi.

Am intrat sa impartasesc cu voi bucuria : fata mea a spus clar si raspicat MAMA. Ma uimeste copilul asta, in afara faptului ca se misca in toate partile, gangureste minute in sir, se deplaseaza in pat, se joaca frumos cu zornaitorile, isi baga singurica suzeta in gurita, acum m-a dat gata cu acest "mama".

Ai mei deocamdata se joaca frumos, Vladuc ii arata Andrei jucarelele, ii canta la pianul-vacuta, o pupaceste tot timpul ... iar ea ii studiaza fata cu manutele spre incantarea lui, il apuca de manute, sunt minunati cum se "gandacesc" acolo amandoi, mor de dragul lor. Inca nu sar scantei, probabil mai tarziu se va intampla si intre ei, deocamdata ne bucuram de liniste.

Alysh, ma bucur ca te-ai intors relaxata, ca v-ati simtit bine si pe copii i-ati gasit ok. Te imbratisez.

Belleane, abia astept sa vad fetele frumoase.

Simonita, te imbratisez.

Lori, cumplit incidentul de la piscina, cred ca as fi reactionat la fel. Ma bucur ca v-ati distrat, pupic la burtic si la cozonacel dragalas.

Imi pare rau de vestile despre Victoria dar sper ca si voi sa fie doar efectul ultimei runde de citostatice.

Va imbratisez cu drag pe toate, papaaaaaaaaaaaaa ...

Dani, mami de

Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Minunat Dani! Minunat!!! Sa scrii mereu si sa povestesti, esti sursa de inspiratie pt mine; cand te citesc am si eu speranta ca nu or sa ma ucida puradeii in "luptele de guerila" , vb lui gabi
Te

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Gabitzam ufff ce m-am intristat cu vestea asta legat de Victoria. Doamne ajuta sa fie bine!

Danicris felicitari pt cuvintelul frumos!!!!!!

Ylari vreau reteta, moama ce pofta mi-ai facut. Carnea de vita e preferata mea!

Dollores felicitari pt baietzel! ce scump e Patrick si ce tractoare interesante pe acolo!!!!!! e un dulce!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Ce bine imi pare ca am avut mult de citit! S-au mai animat lucurile pe aici... Desi va inteleg fetelor ca nu prea e timp si cu copii si cu servici, eu una daca n-as lucra de-acasa as intra odata-n Paste.
Imi pare rau de vestile despre Victoria Din pacate cred ca intr-adevar la boala asta nu poti rasufla usurat decat in 2 ani, cum ziceau doctorii... Am sa sun si eu sa vad ce mai fac...

Multumesc fetelor de felicitari! Suntem tare bucurosi ca e baiatel, sper sa nu se schimbe acuma, vad numai avantaje.

Ca-Eric felicitari pentru fetita! Cand e morfofetala la voi, la cate saptamani? Ca la noi e la 20.

Lorich of, ce indcident oribil, cred ca ti-a stat inima! Si noi, cum mai ziceam, cautam o cabana pentru septembrie si din pacate majoritatea au lac si piscina, noi vrem fara apa ca ne e groaza de pitic.

Luminel sanatate zulufinei!

Simona deci se mai si joaca baietii impreuna? Ca am o prietena care m-a amenintat ca numai se bat In fine, ai ei copii mereu au fost mai agresivi asa, pe Patrick nu-l vad sa se bata. Ieri s-a enervat tare de tot si mi-a dat o palma si s-a rusinat apoi tare a venit si m-a pupat de o mie de ori, si tot intreba Mami, est-tu correct? I-am zis ca nu sunt corect ca ma doare si sa ma lase in pace o perioada, a fost tare suparat pe gestul lui.

Cleo si barbatul meu e antisocial! E ziua mea acusi, vreau sa invit si eu un prieten, doi la mine si a intors ochii pe dos, of, ca-mi vine cateodata sa-l Eu sunt tare sociabila si chiar sufar dupa prieteni. La piscina e imposibil sa-l duc, au dat astia un studiu cate bacterii din materii fecale se gasesc in apa piscinelor si l-am pierdut de client. Am acusi 2 saptamani de vacanta si sunt hotarata sa merg cu Patrick si cu o colega a mea, cea cu feita autista. Ne-am intalnit ieri in parc si s-a jucat tare fain Patrick cu ea, chiar a pomenit-o toata ziua, Zoe -n sus, si Zoe-n jos.

Alysh sa va fie de bine iesirea, porumbeilor! Si eu observ ca se domolesc crizele din ce in ce cand noi avem disponibilitatea si calmul necesar sa vorbim cu el, sa negociem, sa-i explicam, din pacate, eu sunt cea cu calmul ca Gabi.... mai putin. SI cum eu am tot fost cu hormonii dati peste cap lately, iata ca au mai aparut si crizute.
Ieri insa am stat toata ziua impreuna singurei (ca al meu sot a muncit) si a fost super. Am facut totul impreuna : omleta (el amesteca oul cu telul, turna smantana, faina) eu taiam, am spalat vase (noroc ca am 2 chiuvete, ne certam insa pe robinetul de apa), am aranjat jucarii, am spalat rufe (am masina de uscat sus si se amuza aruncand cate o rufa in masina, pana o nimerea, am aranjat clamele si elasticele mele de par pe categorii, am facut ordine, a fost super. NU mai trebuia sa fac eu totul nervoasa ca Patrick imi sta in cale si face crizute. I-am dat si lui cate una sau alta de facut si ne-am inteles perfect. A durat totul cam dublu, insa am avut liniste si ne-am amuzat.

Dana si mie mi-e dor de tine si de multe alte fete! Te mai asteptam oricand ai timp, si mie imi place tare sa aud despre Odo!Despre 3 copii, si eu voiam odata cand nu aveam. Acuma in nici un caz. Daca mi-as permite numai un part-time, sau chiar sa stau acasa, daca as avea si vreo bunica ceva sa ma mai ajute, poate, insa asa... Mi se pare peste puterile mele. Eu de Patrick trebuie sa ma ocup minut de minut, si chiar ma simt aiurea daca il neglijez si un minutel. Ma gandesc ca timpul asta se va injumatati in curand, dar apoi sa se imparta la trei... Nu stiu, poate mult mai tarziu, cand vor fi astia doi marisori si o sa fie mai usor. Insa deocamdata mi se pare imposibil. De aceea tot respectul pentru mamicile cu 3 sau mai multi puiuti!

Danicris wow, deja zice mama! Bravo pentru asa fetita precoce!

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -13+ cu posibil
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

ei, fetelor, acum sa nuc redetzi ca sunt numai asha, se mai shi pupa, se mai shi managaie, se mai shi joaca frumos. cele mai distractive jocuri pt ei sunt cand alearga unul dupa altul princ asa. ei rad, iar eu ma iau cu mainile de cap. nu stiu ce fac vecinii, dar sunt sigura ca nu se bucura.
dar pe ei asta ii distreaza, pana ce o dau in plans. fie unul cade, fie se loveste de ceva, fie intrec masura (care si asha este foarte foarte mare) si ma supar eu pe ei. deci pana la urma tot se lasa cu suparare.
cat despre cum erau cand erau mai mici, sau cel putin cand era odo mai mica, numai paine si miere. alex se maimutzrea, odo era toata un hohot de ras. se utia numai dupa el prin casa. nicodata nu radea sau se utia la noi cum se uita dupa el.
treaba s-a stricat cand a inceptu si ea sa aiba pretentzii. acum evident ca vor amandoi aceeashi jucarie in acelashi moment, daca deseneaza amandoi, fiecare pe hartia lui, le un moment dat se trezeste odo ca trage o linie pe hartia lui alex si pe el il apuca plansul.
iar de ce povestesti tu acolo, doloress, de facut treaba impreuna, si noi facem, dar cu fiecare seaparat. adica pot sa gatesc foarte frumos cu alex, pot sa calc foarte frumos cu odo, dar daca sunt amandoi acasa... dezastru: daca ma duc sus cu odo sa calc, plange ca vrea jos la alex. daca ma duc la bucatarie sa gatesc cu amandoi, sigur nu mai am si eu loc acolo, sau, si mai bine, incep sa se certe pe acelashi lcuru.
de exemplu, ieri: ne intoarcem de la cumapraturi la supermarket si trebuie sa luam liftul. le zic sa apese fiecare la unul dintre cele doua lifturi, fiecare cate unul. ce face alex? se repede repede la liftul langa care era soru-sa sa apese, dupa care se duce si la celalalt, care era langa el.
azi dimienatza: se jucau amandoi cu o mashinutza. o dadeau de la unul la altul. pana cand, odo se gandeste sa o ia si sa o puna la spate, sa nu o mai dea lui alex. asta se supara, evident, incepe sa tipe la ea, iar chestia cu tipatul la ea nu rezolva absolut nimic. si uite asa, o mica problemutza.

dar asa cum spuneam, sa nuc redeti ca sunt numai lupte intre ei. sunt momente cand se iau in brate, se pupa, odo il mangaie pe alex, alex are grija de ea sa nu cada. ti se umple sufletuld e bucurie sa ii vezi. pacat ca nu dureaza mult.

poate ca sunt eu acum ceva mai obosita si imi vin in minte mai mult luptele dintre ei decat momentele de tandretze. dar imi trece cand ma duc sa ii iau acasa si o vad pe odo strigand "aec" (=alex, care a evoluat de la "aia" la "aec) de cum iese pe usa gradinitzei indreptandu-se catre mashina, unde o asteapta aec si ii zice "ce faci, odutza?"

na, ca abia asteptam sa se faca luni sa ma duc la munca, ca acum mi s-a facut dor de ei, abia astept sa ma duc sa ii iau. cine sa ma mai inteleaga si pe mine.

Poze
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Salutare,

telegrama...stop...

Io:
- bine;
- de maine intr-o saptamana concediu;
- ultima saptamana inainte de concediu x! sedinte si retusuri, bleah;
- chef de munca zero;

Lorelei:
- foarte bine;
- olitza 98% doar in timpul somnului mai trebuie rezolvat - defapt are pampers uscat la somn dar mi-e mie inca "frica" sa o las fara;
- mancare - orice ...in fiecare zi fructe, legume, carne, lactate, cereale...pretentiile mele la acest capitol si in acest moment 0;
- jocuri favorite - facut de prajituri, baloane de sapun, chestii din plastelina, scris cu creta pe "trotuar", topogan, leagan, casuta, piscina si Bumba;
- exprimare - in propozitii si fraze ...maxima a avut 8 cuvinte;
- intrebari unde-i? ce-i? cum? cat? si...de ce?
- intelegere cu bunica (mama) perfecta, crize...zero;
- gimnastica la greu, cu tumbe cu tot;
- cantecele si poezii in romana, maghiara si olandeza...evident ca nu toate cuvintele, asa pe sarite;
- somn la amiaz doua ore, noaptea 11-12 ore;
- in septembrie merge pentru prima data neinsotita de parintii ei la petrecere - a fost invitata de nepoata vecinei...si e doar pentru copii si parintii ei vor fi gardieni pentru toti.

stop...stop...

Sanatate maxima Victoria! Sanatate maxima tuturor!

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Dana, tu descrii in foarte mare parte atmosfera de la noi, cu baietii astia doi ai mei. Se pare ca mai toti fratiorii trec prin fazele astea.

Am fost in weekend in parc in Herastrau, "La ursi", si am luat si aparatul cu mine. Uitati si voi niste poze aici.

Mergi la inceput