Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (169)
Raspunsuri - Pagina 16
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Doloress Andrada uite ca nu stiu nimic de Victoria, am zis ac sun ieri insa n-am mai apucat, am avut o zi infernala la servici, toate programele mi se stricau pe-aici. Apoi a venit piticania... Am sa sun azi, mai incolo, ca acum e abia 8 dimineata la noi Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -13+ cu posibil ![]() www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim! |
sa ne tii al curent. Si nu in tensiune.
Si io zic ca el e ghiftuit cu lapte.... si de aia nu mai e cazu de mancare. Dar cum sa i le scoti? sa il lasi sa urle si sa nu ii dai sa manance?
Eu ii mai las Marei un bibe cu apa cu tetina de bnou nascut in pat cu ea. Noaptea o mai bea.... nu mult, rar, plus ca tre sa traga cu fortza - dar macar nu ma trimite la bucatarie dupa apa.
pt Bratafel!!
Doloress spune:
Simonacip intr-adevar seamana bine barbatii nostri! Asa e si al meu , numai el e cu unghiile, urechile si baita lui Patrick. Cateodata imi place ca e mai retinut asa, nici eu nu sunt chiar tare petrecareata, insa din cand in cand mi-ar place sa primesc musafiri. El iese, nu-i problema, insa nu-i place sa primeasca omuleti la el. Pentru ca inainte de asta se pregateste ca si cum ar veni vreun print ceva, Lustruieste fiecare coltsor, totul trebuie sa fie luna, daca vii la noi in vizita te intrebi cu stupoare daca traiesc oameni la noi in casa, si mai ales copii. Nu stiu unde dispar toate jucariile, hainele, papucii, etc. Inainte de a veni cineva la noi trebuie sa iesim, eu cu Patrick sa-si faca el damblaua. Cand venim parca suntem la farmacie. Nu stiu, asa e el. Si de aceea cam evita sa cheme pe cineva la el, ca il vad cum se stresseaza. Daca are oglinda vreo pata face soc, oamenii sunt la noi la masa si el se se duce cu hartia si spirtul sa stearga oglinda!
Are asa niste apucaturi de mamaie, ca ma si amuza cateodata. Cand nu avem musafiri, nu e chiar asa, face odata curatenie pe saptamana, intr-adevar temeinic, insa nu exagerat.
Simonix pai am remarcat ca ai talent la povestit, normal ca au adormit piticii!
Nu vii si la mine acasa putin? Al meu nu sta la povesti nici mort. NU sta nici la desene animate macar, noi n-avem post de desene. Are o singura carte preferata, Cartea junglei si de acolo numai cateva pasaje. Dar asta numai pentru ca i-am pus pe youtube melodiile. El e cu muzica. Seara incerc sa-i spun o poveste si zice, Nu, mama, te rog canta. Si trebuie sa-i cant.
-13+ cu posibil 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
Doloress spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cleo78
sa ne tii al curent. Si nu in tensiune. Si io zic ca el e ghiftuit cu lapte.... si de aia nu mai e cazu de mancare. Dar cum sa i le scoti? sa il lasi sa urle si sa nu ii dai sa manance? Eu ii mai las Marei un bibe cu apa cu tetina de bnou nascut in pat cu ea. Noaptea o mai bea.... nu mult, rar, plus ca tre sa traga cu fortza - dar macar nu ma trimite la bucatarie dupa apa. pt Bratafel!! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim! |
Cleo pai doctorul mi-a zis ca cica daca ii bag canita sigur nu mai vrea sa bea asa mult. Il indop si seara inainte de culcare, si el tot bea cate 2 biberoane de 300ml fiecare, unul dupa altul inainte de culcare. Dar mi-e inca frica de crizute. As ceda repede si nu vreau sa i le iau, sa i le dau, tot il intreb daca vrea sa dam biberoanele la bebei mai mici si zice ca NU, foarte hotarat.
-13+ cu posibil 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
DanaH spune:
Bun, am inteles cum sta treaba cu biberonul.
acum,d e ce v-am intrebat? la controluld e 2 ani, cand i-am spus ca foloseste biberonul numai dimineatza, a zis sa il scoatem de tot.
si am tot incercat sa gasesc un moment favorabil, dar uite ca nu l-am gasit.
si noi am experimentat treaba cu lapte mai mult si mancare mai putzina. in vacantza, cand era foarte obosita de la soare, de la apa, de la cuclat seara foarte tarziu, vroia biberon si la pranz si seara. deci ajungea cam la 700-800 ml pe zi. evident ca in perioada aceea si putzin dupa a mancat mai putzin. acum incercam sa ne revenim, nu ca ar manca ea mai mult :))
celo, distractie placuta la mare. chiar acum m-au sunat finii nostri de pe plaja de la 2 mai. cica nu venim si noi? stai putin sa ii iau pe copii de la gradi....eee... as vrea eu....
gata, bratafel? ufff, si nu am zis si eu ceva inainte... dar lasa ca zic acum: bine ai venit bebe de bratafel! sa fii sanatos si mancacios!
cu chestiile periculoase din parcuri, si noi incercam sa gasim cale de mijloc. de obicei, odo este destul de baietoasa, vrea peste tot unde e si alex. evident ca are nevoie de ajutor de cele mai multe ori. acum, norocul nostru este ca alex se descurca singur, deci nu trebuie sa stai langa el. asa ca ramanem numa cu odo sa o ajutam sa urce pe chestiile de copii mari.
simonix, acum nu vezi pericole pt ca oricum esti langa robert. dar daca e sa stai la jumatatea distantei dintre cei doi, amandoi avand nevoie de ajutor, e dificil. evident, nevoia de invatza!
Poze
Poze noi
cleo78 spune:
doloress, da-i o tetina cu gaura mai mica
.
danaH, ce au zis finii, au alge ori ba?
. Am ce pashte? ca o sa iau si cortul daca nu imi place ce cazaer a gasit tati...
DanaH spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cleo78 danaH, ce au zis finii, au alge ori ba? |
nu i-am intrebat de alge. ei au zis ca e frumos, dar asa, in general.
o luati si pe mara?
Poze
Poze noi
Alysh spune:
Doloress scoti sotul la licitatie?
sau imprumut, inchiriat, doar pt putin ajutor in casa, nimic altceva
....al meu n-ar pune tatica mana pe aspirator, il pisca cred![]()
Cleoooooooooooo, nu va duceti maica cu cortul la mare pe vremea asta ca fierbeti. Sincer, noi acum am fost en amoureux si eu oricum m-am relaxat dar am FIERT la propriu printre corturi. N-aveai unde sa te ascunzi. Si noaptea te perpeleai , era oribil. Si mai ales cu copchil, n-as indrazni....
belleane spune:
Doloress: ce spui tu de sotul tau? Parca m-as vedea pe mine in oglinda, cel putin la faza cu curatenia si musafirii... O fi zodia?
Nu-i asa ca atunci cand plecati undeva isi ia ditamai garderoba cu el?
Bretafel 

Cleo: dixtractie!!! Mai de alge nu vei scapa, deci ai masa asigurata asezonata cu ceva pestisori daca esti rapida de mana. Acolo unde am fost noi era raiul pestilor. Ma bucur ca nu ne-am vazut cu dragonul ala de mare dar erau pesti de toate dimensiunile si soiurile. Am un fel de fobie de pesti si am preferat piscina. La anul ne dotam cu galosi de baie. Si algele ieseau dupaamiaza cand apa clocotea.
gabitzam spune:
Si eu i-am bagat tetina cu gaura mica lui Raducu
In momentul ala s-a redus la jumatate consumul de lapte peste noapte.