Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (169)
Raspunsuri - Pagina 17
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alysh Doloress scoti sotul la licitatie? Cleoooooooooooo, nu va duceti maica cu cortul la mare pe vremea asta ca fierbeti. Sincer, noi acum am fost en amoureux si eu oricum m-am relaxat dar am FIERT la propriu printre corturi. N-aveai unde sa te ascunzi. Si noaptea te perpeleai , era oribil. Si mai ales cu copchil, n-as indrazni.... ALI, mami fericita de Vlady si Luca- doua minuni de la Dumnezeu |
il iau in porbagaj, daca nu imi place cazarea aleasa de tati
edit:multzam de tips, uitai de spray anti tzantzari. Iau un autan... si niste maneci lungi.
Doloress spune:
Am vorbit cu Desiree, sunt in spital de vineri cu febra insa nu stiu de ce. I-au luat o gramada de analize, i-au facut raze, inca rezultatul la analize n-a venit, nu stiu inca daca e bacterie, e virus sau ce-o mai fi. Ii dau 3 antibiotice, insa uite ca tot nu scade, si dimineata avea cica 39. In rest, sistemul imunitar e bun, la 5.5, toate analizele bune, Victoria e vesela, papa, doarme, doar cand creste febra e putin mai maraici, in rest e exact cum e de obicei. Insa nu stiu de ce inca face febra asta. Joi aveau inca o doza de metro.... nu mai stiu cum ii zice, insa vor sa vada inainte cum evolueaza cu febra, si apoi hotaras daca ii dau sau nu.
Le-am zis ca ne gandim la ele!
Cleo, Gabita multumesc mult de idee, gata, trec la tetina mica! 
Cleo dixtractie placuta!
Alysh pai il imprumut putin, poate asa ii mai scade energia pentru casa noastra!
Ca pe mine ma enerveaza obsesia asta a lui pentru curatenie.
Bellanne o, da, isi ia o gramada de chestii cu el. Daca si-a facut si trusa de prim-ajutor, cand iesim cu Patrick mereu o ia cu el (cu polysporin, plasturi, dezinfectant) la padure cand mergem el e cel salvator, cu o mie de feluri de sprayuri de tantari, si pentru oameni mari si pentru copii, etc.
In geanta de servici are un creion din ala cu clor, in caz ca se muradareste pe haine de mancare, unghiera, pila, crema de maini etc.
Nu-ti mai zic de cosmetice, ca am numarat dimineata 7 feluri diferite de strugurei.
Noroc ca barbatii nu se machiaza, cred ca ar purta o trusa din aia ca divele dupa el. ![]()
-13+ cu posibil 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
YLARI spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andrada79 Belleane ce printese frumoase ai! Imi plac carliontii celei mici iar cea mare este finutza foc, o delicata! Gabitzam ff frumos locul de joaca, mi-au placut toate pozele, mai ales cea de final cu Raducu! Ylari ufff sanatate multa si sa iasa bine rezultatul la analiza!Pleaseeee da-mi si mie reteta de carne de vita cu sos de vin!!!!!!!!!!! Mai stie cineva ceva de Victoria?????? |
Andrada, in primul rand eu feliez carnea, nu gatesc bucata intreaga (chiar se gasesc acele caserole cu snitel de vitel de lapte, asa se numeste produsul. Si n-am probleme ca fierbe fooooaaaarte bine! Si reteta e foarteee simpla, o piperez (eu de regula sarez la sfarsit - am inteles ca daca sarezi inainte carnea, se intareste) Ii pun diversa, cimbru, usturoi feliat, chiar si o ceapa rondele, dafin, un pic ulei un pic de apa (ca sa aiba in ce fierbe si o bag la cuptor spre in timpul gatirii pui cate putin vin (rosu) din cand in cand dar spre sfarsit nu mai pui ca sa se fiarba calumea vinul ala, sa se faca sosul gustos, sa n-aiba gust de vin crud. Gata. Pofta buna. Eu faceam aproape in fiecare weekend inainte, e preferata sotului. Chiar, poate-i fac. Merci de idee, pupi!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Edit: nu stiu ce sa fac, peste zi am fost ok, am baut ceaiuri de codite si matase de porumb ca la balamuc, chiar de cateva ori am urinat fara durere, acum iar am facut cu sange + dureri......... Sun doctora de familie, sper sa imi raspunda..........
POZE
Adriana_78 spune:
Doloress, m-ai bine-dispus cu povestile depsre sotul tau
- f fain ai povestit -
- tare faza cu strugureii; eu zic ca mai bine asa ordonat, decat invers si sa trebuiasca sa le faci tu pe toate si sa strangi toata dezordinea facuta.
Cleo, distractie placuta la mare!
Si noi cand am fost erau o gramada de pesti pe la mal -- deci nu te vei plictisi
Alysh, ati fost cu cortul???
A fost ideea sotului, nu? ai mai povestit tu ca ati fost si cu Vlady odata cu cortul
La cort se incinge tare, asa e -- am si uitat cum mai e; mergeam si eu des in tineretile mele
Acum insa sunt dependenta AC, racoresc bine in camere inainte de culcare - altfel somnul ar fi chin
Noi am fost azi la piscina/strand la Clubul Diplomatic. F frumos e acolo, cu copaci si umbra, piscina si pt. copii, loc de joaca.
Totul fain pana la final cand un baiat mai mare a impins-o pe Annika de pe tobogan
Am avut o reactie groaznica (l-am bumbacit ei eu pe ala) m-am certat apoi cu mama lui -- in fine, mi-a stricat toata frumusete de dupa-amiza-pacat!
Nici acum nu m-am linistit -- am reactionat prea impulsiv si gresit, imi pare rau acum
Ma gandeam la Lorich si la intamplarea lor cu urlete de la strand
O fi ceva in aer?
Adriana
YLARI spune:
Of Adriana, imi pare rau de dupa amiaza ruinata...
Si eu sunt la fel de impulsiva, dupa aia imi pare rau, de aia te inteleg perfect. Of... Pe de alta parte era normal sa aperi puiuta, si eu le fac morala celor mari care o busculeaza pe la locurile de oaca. O singura data mi-am pierdut cumpatul si l-am amenintat pe un pusti ca urc la el sa il imping cum a impins-o el pe Eva. E aiurea ca unii copii sunt extraordinar de activi, chiar violenti in stilul lor de oaca, poate fara sa doreasca asta, ma gandesc ca totusi parintii/mama ar trebui sa stea pe cat posibil pe langa ei sa-i mai tempereze un pic... Parerea mea...
Si subscriu la ce i-ai zis lui Doloress, mai bine ordonat decat sa robotesti toata ziua. Eu nu mai pot, am discutii in fiecare zi, sper ca cea de azi sa fie ultima, ca m-a vazut cazuta si fizic si psihic, i-am expus toate motivele ptr care e normal sa se implice in treburile casei si toate astea cu calm, vad ca e marcat. Sper sa si dureze ca sapt trecuta la fel, o zi a durat minunea in care si-a spalat farfuria. Of... hai ca iar o iau pe aratura...........
Asa, doctora de fam mi-a zis sa nu ma ingriorez din cauza sangelui, probabil elimin nisip si e normal (eu fac o cura de detoxifiere
) Bon, mi-a recomandat pana ies analizele, la fel ca doctora de dimineata, ceaiuri multe si in plus no-spa si ketonal in fund. Ma simt mai bine momentan.Of.......
Eu nu am fost niciodata cu cortul.
POZE
Doloress spune:
Adriana imi pare rau de asa intamplare... Eu nu prea reactionez si-mi vine sa-mi dau pumni in cap, nici acum cu copil, sunt cam muta de felul meu. Si cica mai sunt si-n zodia leului, yeah right, matza mai blanda ca mine n-ati vazut.
Un copil marisor zilele trecute i-a cazut pur si simplu in cap lui Patrick, l-a lovit saracul tare. N-am reusit sa-i zic decat Fii mai atent, in conditiile in care nu era spatiul lor, era un tobogan mic, pentru copii pana in 4-5 ani, el avea la 5 metri mai incolo un ditamai toboganul din ala pentru copii de peste 6 ani. Insa n-a vrut nici el, pur si simpul a sarit cu spatele si n-a vazut ca era Patrick in spatele lui, si-a cerut scuze saracul, era tot timorat, il mangaia pe Patrick, ce sa zic, m-a imbunat totusi.
Dar tot mi-ar fi placut sa-i mai zic cateva si sa-l trimit in partea celalta. Dar nu prea pot.
Ylari multa sanatate! Adevarul e ca mai bine ordonat, cred si eu, mai scapi de o corvoada. De cand am plecat de la mama de-acasa nu mai stiu ce e aia curatenie. Nu ma plang deloc ca face, ma plang ca eu sunt mai dezordonata si sta mereu cu gura pe mine si cel mai tare ma deranjeaza ca si pe Patrick. I-am zis de nu stiu cate ori, mai lasa-l ca e copil saracul, si asa e destul de ordonat pentru 2 ani, atent, curat, niciodata nu varsa pe jos, daca varsa merge imediat si sterge ca asa l-a invatat taica-su. Si parca ma doare inima asa, parca nu e copil.
-13+ cu posibil 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
cleo78 spune:
doloress, sa faca curat, dar sa nu iti reprosheze ca nu te ridicila standardele lui![]()
Ylari, baga ceaiurisi bafta.
ce cura de dezintoxicare tii? adicalea ce consumi?
si pt ca miine dimineatza sigur se da cu praf de uitat, 

DOOOLOOORESSS
LAAAA MUUULTI ANIII

stefany_p spune:
Ylari, multa sanatate, ai grija de tine.intreb si eu ca Cleo, cu ce te dezintoxici?
Si eu fac parte din categoria celor care nu au fost cu cortul, nu e genul meu sa stau fara apa calda si pat confortabil.La capitolul barbat in casa, eu nu stiu nici macar cum functineaza aspiratorul
, da sotul saptamanal, ma rog e foarte chisat, da tot la o parte, inclusiv canapeaua, aspira fiecare colt, fiecare cuta, scutura, aeriseste, sterge prafu..si e foarte ordonat, mereu zice ca el pune lucruile pentru ca noaptea, daca se trezeste sa stie de unde sa le ia...pai ce treaba ai sa le cauti noaptea?///intreb eu///el...in caz de, nu se sti eniciodata..e cam maniac la capitolul asta, dar nu se baga la bucatarie si in baie, acolo e treaba mea, ma rog, momentan e a mamei![]()
in rest noi suntem ok, Iustin s-a acomodat cu gradinita, nu mai plange dimineata, recunosc ca nu e foarte incantat cand il las acolo dar e ok, poate o va iubi mai tarziu. are 90 cm si 12 kg si un picut, e cam slabut desi mananca tare bine si de toate. la gradinita cere a doua portie si acasa asteapta ca un pisoi sa fie mancarea gata. ii place mancarea gatita dar sa fie proaspata, facuta pe loc, cartofii prajiti si inghetata![]()
eu mi-am terminat cursul de franceza, si am o saptamana de vacanta inainte de inceperea cursurilor de asistente medicale, timp in care ma odihnesc si iesim cat putem...cam asta-i pe la noi..
seara buna tuturor!
YLARI spune:
Of, Doloress ce intamplare pacatoasa... Imi pare rau, pup Patricutzul. Bietul copil si celalalt... saracii, asa cum ziceam ei nu vor sa faca rele doar ca sunt tare tare agitati nene, stiti cum ziceam noi "din cauza vitezei" cand faceam cate o boacana din repezeala.
Cleo, Stefany, momentan incerc cu green smoothie-uri, dati un search si veti gasi diverse retete. Tind sa cred ca si de la asta e, am zgandarit acolo treburile... nu stiu, caut si eu raspunsuri... Mda, si la retetele astea de sucuri verzi se baga si patrunel care asta am inteles ca, curata puternic rinichii. Deci posibil de la asta, oricum eu perseverez! ![]()
Maiculita nene de la cate ceaiuri am baut am o senzatie permanenta de foame 
Va pup, fug in pat ca sunt praf, azi noapte nu am dormit de la 3, noroc ca am venit mai devreme, am plecat pe la 1 de la munca si am dormit de la 3 pana la 5.30 lata.
POZE
Danicris spune:
Buna dimineata.
Multi ani traiasca
Multi ani traiasca
Laaaaaa muuuuuuuulti aaaaaaani
Multi ani traiasca
Multi ani traiasca
Cine sa traiasca
Cine sa traiasca
Doloress sa traiasca
Doloress sa traiasca
Laaaaaaaaaaaaaa muuuuuuuuuuuuuuuuulti aaaaaaaaaaaaaaaani

Sa fii sanatoasa, fericita, implinita si sa te bucuri de fiecare clipa alaturi de familia ta. La multi ani !
Dani, mami
de
Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010

Vlady si
Luca- doua minuni de la Dumnezeu