Regasiri (47)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Bambo pai poate sunt bubitele alea care le fac mai toti, se umplu de ele dar dispar apoi. Intreaba si tu neonatologul ce sunt.
Eu de ceva timp am colostru, imi tot curge, ma oftic ca pierd aiurea din el. Asa a fost si la prima sarcina de prin luna a 7-a a inceput sa curga, ma patam mereu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Am intrebat de bubite au zis ca trec singurele sa nu le dau cu nimic..dar eu sunt stresata cu stafilococul
Nu am somn astept sa merg la bb la 12
Mi-am pregatit si bagajul maine pe la 1-2 plecam acasa

Bamboletta 38+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
AMR 1+ pana vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

buna dimineata

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

Ati plecat la Bucuresti?

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

nu ,dar nu am renuntat inca la ideea de a merge

dbunny idei nu am da stiu ca ai curaj
tu de obicei esti inventiva la cap asta asa ca o s-o scoti si acu la capat

ieri m-am vazut cu Lacramioara si Stefi.Noi am stat la un pahar de vorba fetele cu jucareala-a fost frumos
sa va zic ca Daria,desi era pe terenul ei, a fost mult mai timida decat Stefi

Mihaela -fericita mamica cu doua printese Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010
cresc fetele

povestea Mirunei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui bamboletta

Am intrebat de bubite au zis ca trec singurele sa nu le dau cu nimic..dar eu sunt stresata cu stafilococul
Nu am somn astept sa merg la bb la 12
Mi-am pregatit si bagajul maine pe la 1-2 plecam acasa

Da trec singure...dar poti sa le dai si cu CALAMINE o solutie slab camforata,o idee roz(se gaseste in farmacii si ffffff buna)eu am folosit-o la Isabella.

Mihaela Doamne ajuta!Sa dea DD sa fie bine ...

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Si noi folosim calamina sub forma de pudra(chit ca nu se recomanda prafuri de nici un fel la copii mici), data viitoare cumpar sub forma lichida. Lui Dani ii apar cosulete mici rosii, pe ceafa,(cred ca sudamina se numeste) de la caldura, si cateodata se scarpina...

Bambo acusica ajungeti acasa abia astept sa vad delfinasul, tot asa ochisori frumosi are ca si caprita?

aelitaaaa...?? as suna, dar mi-e frica ca dormiti...sau alaptati...ma incumet eu zilele astea oricum

dayanara poze din ro?(nu ca vreau sa rasucesc cutitul in rana) dar vreau sa vad cat ii de faina silvana c-am vazut una la avatar si-i tare scumpa

dastefa si iuliacare va sa zica asa, mergeti la un suc si pe noi nu ne invitati...sa va fie de bine!

maya lasa macar stii ca ai laptic si n-o sa urle bebe de foame cum urla al meu 2 zile cat am stat in spital

dodo
ank si roxana in concediu da?

dolores si angi?

V-am spus ca intre timp am mai dat de afectati de apa marii? daaa, de inca 2...au iesit bubite dupa scaldat in mare(eu isi asum vina, ca cred ca odata cand am venit tarziu, a adormit Dani in masina si nu l-am mai dusat...dormit a fost pana a 2-a zi, d'aia la Dani au fost asa violente bubitele). Acum au mai ramas ceva semne, insa este muuuult mai bine. Se mai scarpina la ele doar cand transpira. da' greu a fost...

Pup, si weekend frumos si linistit va dorim

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Am ajuns acasa suntem bine...Antonia se tot uita la bb si zice ce mic e ii zice David al meu sau bb meu..cred ca e un pic geloasa..tot vine la mine si la tati sa ne iubesca

Bb suge la san..e mare fomist..acasa nu primeste lapte praf..a supt 1 ora si a dormit 3 sper sa ne tina
Bubitele au trecut..se mai vad f putin..pt ochisor am primit netacin..are o conjunctivita
nu prea ma descurc cu..cuculetul eu eram obisnuita cu pasarica

ma duc sa pap..sper sa ne auzim cat de curand..sa nu ma acapareze de tot David si Antonia

Bamboletta 38+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
AMR 1+ pana vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

mulumesc de sustinere si urari,fetelor !
am venit miercuri acasa,suntem bine,nasterea a fost usoara si scurta(am ajuns la 8 si ceva la spital si am nascut la 11:42),cu epidurala e o minune,au pus-o la dilatare 6-7 cand deja ma urcam pe pereti,nu am avut epiziotomie insa s-a rupt f putin,2-3 copci,pe care nu le-am simtit deloc,nici nu stiu unde sunt,nu am avut nici o durere dupa ,doua zile am tot crezut ca sunt anesteziata inca si asteptam sa ma doara.

a,am cazut langa pat ,la 3 ore de la nastere eu sa ma duc la baie ca ma scarma undeva ca prea eram bine !!! si am cazut mototol langa pat,nu de rau,dar aveam picioarele amortite si mi-au luat-o gennchii inainte.
acum problema mea era cum ma urc in pat,ca nu aveam forta in maini asa fara piciioare deloc..abia abia am reusit,de frica sa nu ma prinda asistentele care imi spusesera sa le sun daca ma duc la pishu.
tocmai plecase tati acasa sa manance si el,si eu imi faceam de cap,balerina !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

BAMBOLEtA asa mult ma bucur ca ai nascut imediat dupa mine,si ca ai avut si tu noroc de nastere buna ,am tras dupa mine cu noroc !!!
Bine ai venit acasa cu bebe David !!

si ai mei sunt disperati dupa Miguel,e bebe al lor,Sofia il vrea pe perna sa il culce,se reped cu suzeta,alearga la mine doar daca face "oa" odata ,"pange Miguel".
Sofia e disperata,ii zice "mira,Miguel como bailo"si danseaza o tura,"mira Migule como canto"si incepe sa cante."mira Miguel como salto" si sare din pat ."yo soy tu hermanita mayor." ea e sora cea mare.se poarta ca si cand el ar fi un musafir si ea isi arata talentele,si are asa o licarire in ochi,sa o admire Miguel.si eu ii zic ca da,Miguel o vede,o aude,e mandru de ea,o cunoaste dupa voce de cand era in burta ,se uita la ea cum danseaza,doar ca nu stie sa vorbeasca inca.
si ea zice ca da,e prea mic ,ea e MARE.
sau vorbesc eu in locul lui,vai ce surioara am,ce mare e,ce danseaza e...etc,si ea nu mai judeca:ia uite Miguel cate fac eu !!!
Andres-ii piere glasul si casca ochii aia daca se poate mai mari decat ii are,cand plange bebe.parca ii e si frica sa mai respire,ii da suzeta,nu mai stie ce sa faca.
acum ,ca tot le place asa mult de bebe,ii mai santajez cu el.spre exemplu,ei nu vor sa iasa din baie dupa o juma de ora de balacit,eu strig:ii fac baie lui Miguel !!!!!! Si ei sar imediat ,ca trebuie sa fie prezenti.
sau urlau dupa ta-su si trageau de usa ,eu cu bebe in camera strig :plange Miguel ca va aude la usa si crede ca plecati fara el.Nu,Miguel,uite e Sofia aici,nu pleaca fara tine!(si Sofia vine repede :sunt aici,Miguel!).Nu plange,Miguel,ca Andres e aici,nu a plecat fara tine !(si vine repede Andres si se prezinta la apel in fata lui bebe).
si tot asa,dupa caz...
sar pe langa mine,sa duca pampersul la gunoi,sa ajute,il iau de mana sau il mangaie cand plange...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

buna dragelor,
Aelita asa a facut si Bogdi ... a "studiat"problema(a se citi Isabella) si s-a convins ca pe el il iubim la fel de mult ca inainte...cam dupa o luna .A fost gelos ..dar criza de gelozie a facut-o atunci la o luna....Pana atunci era "calare" pe mine sa vada ce-i fac cum si de unde mananca...cum o schimb....si-i spunea la fel"Nu mai plange Bella,Dodo e aici"...Partea cu scutecul deja s-a schimbat "se cearta"ambii care sa-l duca sau....imi spune direct il duci tu

Bambo

Refacere rapida si acomodare la fel

Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Ieri mi-a fost extrem de rau, nu stiu de la ce, stare de voma continua, frisoane, nu am mancat nimic doar apa am baut, in rest ma tavaleam pe jos de rau si am plans. Iar bb se rasucea mai rau k mine, parca imi rupea burta. Asa ca azi m-am trezit sleita de puteri, probabil unde nu am mancat nimic ieri, sunt ametita, de-abia ma tarasc, sa vad azi daca pot manca ceva.Maine ajung la control, sper sa fie ok totul.
Aelita ma bucur ca ai ajutoare, sunt super dulci Sofia si Andres. Si eu sunt curioasa cum va fi Ana ca acum pupa burtica mereu, ii e draga.
Bambo e bine daca doarme 3 ore dupa supt, e lapticul bun, sper sa te tina asa.

Mergi la inceput