Regasiri (47)
Raspunsuri - Pagina 13
dayanara spune:
dbunny uite aici
http://picasaweb.google.com/roxana1777/SilvanaLunaAugust#
din romania sunt alea 3-4 cu silvana alea.s toate, restul sunt facute ieri aici si cele dinainte in aeroport, in barajas ca otopeni mai are pana poate fi numit aeroport, si pista e cu denivelari:))
nu rasucesti cutitul in rana, m.a mancat pe mine undeva si mi.a fost invatare de minte, faza e ca nu am fost in vacanta, am fost sa.mi vad parintii, vacanta acum urmeaza
cu cateringul esti perfecta pt asa ceva! o sa ai mare succes ma bucur
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
roxana c. spune:
Bambo, Aelita, sa va traiasca bebelusii!
Ati asteptat sa plec eu si gata, v-ati pus pe nascut, da?
N-am citit in urma, am si treaba...revin
mayaione spune:
Ieri am fost la control, totul e bine, au facut si cardiotocograma pt bb, a iesit ok. Nici eu nu stiu cum a iesit ok, ,20 de minute cat am stat cu alea pe burtica a dat numai cu piciorele in ele si bruia tot semnalul. Ramane fetita pana la urma, dr asa zice ca vede. L-am pus sa se uite la cicatrice era ok, fibromul aproape a disparut, totul e in regula, ne pregatim de marele moment, mai avem ceva dar oricum.
Bambo, Aelita cum sunteti cu bebeii?
Dbunny zici ca Danny tot cu bubitele e?
Dastefa pupam frumusetile!
Angi eu stiu ca aveti blog, dar mai treci si pe aici.
Roxana vad ca nu ai revenit, te asteptam.
dastefa spune:
maya ma bucur ca vestile sunt bine.V-ati gandit la nume?
Mihaela -fericita mamica cu doua printese Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010
cresc fetele
povestea Mirunei
ank999 spune:
pe toata lumea cxa mo-a fost tare dor.
Aelita, Bambo felicitari mamicilor. ma bucur nespus ca ati nascut usor. Sa aveti bb sanatosi si papaciosi, fara colici
Dastefa felicitari pt progrese. Frumoase pozici.
Dayanara cu multa intarziere iti urez LA MULTI ANI cu sanatate, noroc si bucurii. Frumoasa fata ai.
Maya LA MULTI ANI tuturor, mare petrecere ati avut si frumoasa. da fata e cea mai frumoasa, da. De asemenea felicitari pt evolurtia buna a sarcinii si pt pasarica. Hai ca o sa vezi ce repede trece timpul si o sa ti bb in brate.
Dbunny are de la mine medalia pt curaj si rabdare. Pt 150 de persoane zici?
Dodo voi ce mai faceti?
Roxana cred ca e la mare...
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
ank999 spune:
MAYA A FOST FRUMOS, DAR PREA PUTIN
Ce sa va spun mare, soare, capra numai in apa, care a fost super, plimbari multe , cheltuit o groaza de bani cu copchilu care cerea tot timpul cate ceva, s-a dat cu tati in roata de 20 m in satul e vacanta din mamaia+masinute, trenulete, avioane, nu mai vroia sa vina acasa si, cilmea, a mancat bine.
Am stat la sora mea, plaja in mamaia in zona mai putin aglomnerata pe unde era si un loc de joaca, terase - unde stateam mai mult cu gura si ochii pe Eri, ca de, discutii cu toti claunii din drum si tot asa.
As fi vrut vreo 2 zile la munte, dar nu mai e loc de libere...
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
Dbunny spune:
Neatza buna
Ce-am mai zambit cand mi-am inchipuit trio-ul aelitei!! abia astept sa-i vad in poze!!
Dayanara cum sa fac sa am o fetita asa? direct de 4-5 luni daca se poate? e cuminte? se trezeste noaptea?
ank ma bucur c-ati petrecut la mamaia si caprita s-a bucurat din plin, sa nu uiti de pozeee. Ma incumet sa fac pt 150 de persoane, insa un singur platou. din lipsa de buget. habar n-am ce si cum, probabil salata de paste, ca altceva...imposibil!
maya grija mare cu voma la gravide ca se poate deshidrata bebelusul. totusi de la ce-a fost?
Nu mai avem bubite, doar ca au durat in total cap-coada cam 15 zile, si culmea, au inceput sa se vindece cand am renuntat la creme si picaturi...
acu ii vad pe ceafa ceva, d'alea de la transpiratie...iar e arsita la noi, ceva de groaza.
pup
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
dayanara spune:
diana frumoase pozele din vacanta, nu mai stiu unde ati fost, dani e un urias frumusel, paco are o voce de mi.a lipsit cand am fost in romania, unde toti zbierau :))) si tu arati bine, hai zi cat ai slabit
silvana de cand s.a nascut a dormit noaptea, cu mici exceptii de cateva zile pe care le numar pe degete, apoi se culca la 11 ii dateam bibe dormita pe la 4 si dormea pana la 11 a doua zi :))
a avut alta perioada de dormea de la 1 noaptea la 11 dimineata, la 11 bea bibe apoi se culca pana la 3-4 dupa amiaza
acum doarme de la 10-11 pana la 9, daca ma trezesc din greseala si-i dau bibe doarme pana la 11
v.am zis cat poate fi de rezistenta? in avion si in romania a venit in contact cu copii cu bronsiolita si varicela, leo si parintii mei plus alti prieteni au avut gastroenterita virala, vomau si faceau pe ei, silvana nu a fost ferita, era plina de par de caine...ivan punea mana pe ea murdar din parc din praf....n.a avut nimic, manca dublu fata de aici. ma rog vb vine...
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE