Regasiri (47)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Bambo ti-ai luat laptopul dupa tine?

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

bambo felicitari pt bb David.Sa fie un cuminte si un papacios

Mihaela -fericita mamica cu doua printese Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010
cresc fetele

povestea Mirunei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Iar am ajuns in impas cu micul dejun, Anei i s-a luat si de unt si de lapte, crenvusti, oua etc. Asa ca a cerut doar bomboane. Mi-e asa greu dimineata sa ma tin dupa ea, sunt ametita pana pe la 1-2, de-abia apoi imi revin, iar al meu doarme dimineata pt ca noaptea lucreaza, e mai liniste. Eu ma trezesc obosita din cauza caldurii si dimineata ma apuca un somn d-ala dulce rau ca e racoare, dar trage Ana de mine pana ma vede in picioare. Nu stiu cum o sa fac fata si cu bb2, sincer. Fara ajutor extern mi se pare aproape imposibil. O sa fiu de 3 ori mai obosita ca acum daca alaptez, noaptea la 2-3 ore trezirea, apoi dimineata Ana etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

aelita bambo, felicitari pt bebelusi! sa fie sanatosi si mancaciosi

diana

a fost ultima data cand am calcat in romania
am vrut sa schimb biletele sa vin mai repede dar ma costa 500 euro de persoana asa ca am rabdat pana in ultima zi cum am putut, dar gata s.a terminat nu vreau sa mai aud nici in vise

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Citat:
citat din mesajul lui bamboletta

S-a nascut Miguel la 11:42h (ora spaniei), 3230g, totul bine."

Bine ai venit pe lume bebe Miguel

Felicitari aelita..refacere rapida si mult laptic

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dbunny

"S-a nascut bb David 3500 grame,natural cu epidurala,ora 18.05,am scapat fara epiziotomie,totul ok.Pup"

Bine-ai venit bebe David!
Bambo recuperare rapida si laptic mult!

Mergi la inceput

Va las o si fug....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

Ati plecat la Bucuresti?

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Fetele sunteti acasa cu bebeii? da-ti de stire cand puteti

dayanara prietena mea romanca de-aci din Cartagena anul trecut s-au dus pe-o luna in Ro, si dupa 10 zile s-au intors. Romania nu se poarta mai, uite fetele merg la bulgari, la turci, ...paco vrea sa mergem in octombrie, insa...la cat e de ploios si rece in octombrie, cred ca prefer sa-mi caut servici

maya nu bei nimic cu cafeina dimineata sa te dezamorteasca nitel? eu mai nou pe la 10 bag un pahar de pepsi si parca-i alta viata...ca de nu...lenevesc pana la amiaz.

sa va spun(off topic) stresul meu: zilele astea am organizat vreo 2-3 cateringuri, am gatit uscaturi, sandvichuri pt 30-40 de persoane(munca voluntara) nu la mine acasa, din banii lor. Ei bine mi-au iesit asa de bine, incat mi-au cerut sa prepar unul pt 150 de persoane si au buget tare mic, si am zis ca da, o fac ce era sa zic??

acu ce palaria mea gatesc eu pt 150 persoane??

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare fetele
Inca nu suntem acasa abia maine ne da drumul..suntem bine bb suge la san inca nu a venit lapticul doar colostru..e cam somnoros abia reusesc sa-l trezesc..asist ii dau lapte cu seringa..
Sunt un pic suparici i-au iesit niste bubite rosii cu cap alb..un ochisor ii curge abia astept sa mergem acasa

Am telefonul cu internet la mine laptopul nu am avut curaj sa-l iau cu mine sa mai am si grija lui
Antonia l-a vazut pe bb dupa nastere a zis ca are manute mici si trebuie sa-i facem baie ca e murdar

Bamboletta 38+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
AMR 1+ pana vine

Mergi la inceput