Regasiri (47)
Raspunsuri - Pagina 10
bamboletta spune:
Fetele pregatiti motzatele maine la 8 ma prezint pt inducere
Am fost la eco..bb 3500 grame...circulara de cordon...si colul dilatat de 2 degete
Doctorita pleaca sambata pt 10 zile si de asta ma cheama maine pt inducere
Maine am 38 sapt si 5 zile...sper sa fie totul ok..mi-a lipit si plasture..poate totusi se hotaraste bb sa vina pana maine..nu prea imi place treaba cu inducerea dar nici pe mana altui medic nu vreau sa raman
Bamboletta 38+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
AMR 1+ pana vine
mayaione spune:
Si tu Bambo...! Deja esti la dr la ora asta, iti doresc nastere usoara si sa fie totul bine!
Ieri povestea o tipa de pe forum, aflata la a 2-a nastere, 5 ani diferenta intre ele, ca la 37 saptamani i s-a rupt cicatricea de pe uter, norocul ei ca se afla la control si au operat-o de urgenta, le-au salvat pe amandoua. Mi s-au aprins beculetele de alerta, o sa ma duc mai des la dr pana nasc. Bine ca si acum merg la 3 sapt, am fost si la 2 sapt, o sa ma duc la saptamana.
mayaione spune:
Dastefa m-am uitat la poze, Miruna e frumoasa rau si zambareata. Sa inteleg ca ai si niste raspunsuri de la medici pozitive?
Dbunny spune:
Bambo iti dorim nastere usoara si delfinas sanatos si papacios!!
maya ziceam de aperitiv ca de ceva de inceput, adica prea putine poze, nu la mancare ma refeream
aelita mami azi tre' sa vii acasa cu printisorul Miguel...
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
mayaione spune:
Nicio veste de la Bambo?
Dbunny am inteles acum, dar cum spuneam nu am decat cu adultii prezenti, s-au pozat intre ei. Nu am niciuna cu Ana cand si-a primit invitatii, avea o rochita f draguta si parea o printesa. Asta e, eu nu m-am putut ocupa de aspectul asta.
Am iar de facut ordine dar nu mai am putere, am facut mancarica, am dat copilului sa pape, acu se spala, ma simt epuizata.
dastefa spune:
daca nu e deja prea tarziu scot si eu niste hai Bambo
am scris cate ceva despre Miru la povestea de la semnatura
fata de ce am scris acolo in ultimul mesaj as vrea sa va zic ca in sfarsit a inceput sa gangureasca-deci sunmtem cam la 3,5-4 luni.Nu e excesiv de "vorbareata" dar e ceva in comparatie cu tacerea carte a caracterizat-o pana de curand
de zambete nu face risipa dar asta e poate asa e firea ei
din punct de vedere cognitiv e la nivelul varstei ei biologice
pana de curand eram tare ingrijorata pt ca era extrem de imobila.Se putea intoarce de pe spate pe burta dar o facea mai mult cu titlul de exemplu.Cel mai mult statea pe spate si isi misca f putin si mainile sau picioarele.asta in conditiile in care tonusul ei muscular e bun,ea sta in fundulet dinainte de a implini 6 luni
de vreo 2-3 saptamani am inceput niste sedinte de kinetoterapie +masaj si nu stiu daca datorita lor sau nu dar a devenit mult mai miscareata
DAR....din pacate inca mai exista lucruri care ma ingrijoreaza
sper sa se rezolve si astea in timp.Acum parca mi-e greu sa mai vorbesc despre ele.Cand vor deveni trecut sau ,doamne fereste cand voi pierde speranta ca se vor rezolva tot la voi vin sa ma plang
maya te inteleg ca nu mai ai rabdare
dar perioada asta isi are totusi farmecul ei
Mihaela -fericita mamica cu doua printese Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010
cresc fetele
povestea Mirunei
Dbunny spune:
"S-a nascut bb David 3500 grame,natural cu epidurala,ora 18.05,am scapat fara epiziotomie,totul ok.Pup"
Bine-ai venit bb David!
Bambo recuperare rapida si laptic mult!!
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
mayaione spune:
Bravo Bambo, sa fie sanatos si mancacios!!!!Ce bine ca ai nascut fara epiziotomie, esti ca noua acum.
Dodo-pui spune:
bun venit pe lume DAVID ,felicitari Bamboo,refacere rapida
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
bamboletta spune:
Salutare...multumim de galerie
Bb David s-a nascut ieri la 19.05...3600 gr...54 cm...apgar 9
E un scump...doar ca e cam lenes la supt ca si surioara lui...inca nu i-am vazut ochisorii...e mai dulce somnul...dupa ce alaptam noi le da cate o seringa cu laptic
Eu sunt ok...f fericita ca am scapat fara epiziotomie...am nascut destul de repede multumesc lui D-zeu
Bamboletta 38+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
AMR 1+ pana vine