Regasiri (47)
Raspunsuri - Pagina 9
bamboletta spune:
Hai Aelita nastere usoara
mesaj de la odisee:
ora 11: dilatare 6
ora 11.30: e cu epidurala, incepe sa scape de dureri
ora 12: dilatare 9
acus urmez eu azi noapte am cam avut dureri de spate si intariri de burta cu durere ...acum vad ca sta cuminte delfinasul
Bamboletta 38+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
AMR 1+ pana vine
bamboletta spune:
S-a nascut Miguel la 11:42h (ora spaniei), 3230g, totul bine."
Felicitari Aelita..refacere rapida si mult laptic...bine ai venit pe lume bb Miguel
Bamboletta 38+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
AMR 1+ pana vine
mayaione spune:
Woaaauuu..bravo Aelita, ce repede a decurs totul! Sa fi sanatos, iubit si fericit bb Miguel! Mi-au dat lacrimile de emotie, vreau si eu sa tin bb 2 in brate si mi se pare o vesnicie sa astept 2 luni.
angi_m spune:
Felicitari, Aelita!! O viata frumoasa si lipsita de griji micutului Miguel! Refacere rapida, Aelita! Sa va bucurati de noul membru al familiei!
Bamboletta, tu urmezi? Iti tin pumnii!
Maya, rabdare ca nu mai sunt decat 2 luni... sa vezi ce repede trec
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.iuliaghita.blogspot.com/" target="_blank">Jurnal
Dbunny spune:
Scuze de intarziere, dar eram departe de casa cand m-a sunat aelita. S-a nascut bb Miguel, asa cum scriati mai sus. Totul e bine, acu' 4 ore cand am vb cu ea sugea deja la tz.
Bine ai venit bb miguel!
tinem pumnii si la bambo sa scape repede
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
mayaione spune:
Am pus poze de la tara de la petrecere aici.
Ce tragic cu incendiul de la maternitatea giulesti! Mie incepe sa-mi sune a conspiratii, cum naiba le iau la rand toate spitalele de stat. Posibil sa fie interese mari si mai sacrifica din cand in cand cateva vieti nevinovate. Am ajuns sa-mi fie frica sa nasc, vad ca se poate intampla orice. Oricum asistentele le-as bate rau de tot in locul mamicilor care si-au pierdut copilasii sau sunt in stare grava. Daca i-ar fi supravegheat ar fi simtit miros de fum ceva si i-ar fi scos la timp, dar ele stau la barfe si cafele.
dastefa spune:
am nimerit la un moment mare
felicitari Aelita ,sa ai un bb sanatos si sa va aduca doar bucurii
n-am mai dat demult nici un semn de viata
dar acum ca mai incape sa iasa soarele si pe strada noastra mi-a mai revenit cheful de viata si de forum
daca va era dor de noi am mai pus ceva poze cu fetele la semnatura
Mihaela -fericita mamica cu doua printese Daria-Stefania -16.11.2006 si Miruna-Elena -18.01.2010
cresc fetele
povestea Mirunei
Dbunny spune:
vai, m-am ingrozit cand am citit stirile cu explozia de la maternitate, saracii parinti Maya despre ce interese vb? s-a mai intamplat? cine sa aibe asa o minte morbida sa ucida nou nascuti??
Faina patrecere, dar mai pune poze, am vazut doar aperitivul
dastefa printesele sunt de admirat, mai spune de 'soarele de pe strada ta'
bambooooo??
La multi ani Dayanara, sa fii fericita alaturi de puiutii tai si Leo!!
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bamboletta S-a nascut Miguel la 11:42h (ora spaniei), 3230g, totul bine." Felicitari Aelita..refacere rapida si mult laptic...bine ai venit pe lume bb Miguel |
Felicitari bun venit Miguel
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
mayaione spune:
Dbunny nu stiu sigur, imi dau si eu cu parerea, prea se intampla multe la spitalele de stat in ultimul timp. Si cum filmul meu preferat e 'Teoria conspiratiei", ma tot gandesc la fel de fel de legaturi. M-am uitat putin la stiri mi-au dat lacrimile, e f dureros. Asistentele ar trebui inchise pe viata daca a fost vina lor. Spunea un tatic ca 20 de minute stateau si se uitau la fum in loc sa intre sa scoata bebelusii, iar raportul medico legal a evidentiat ca au murit cu zile saracutii, de la fum.
Ziceai sa pun mai multe poze, de unde ca eu nu am putut face, al meu a jucat tenis si a pescuit iar cine a luat aparatul si-a pozat nevasta si copilul, fii-mea pauza. In poze e tortul doar cu personajele ei preferate, unde ai vz tu aperitive.