Regasiri (47)
Raspunsuri - Pagina 8
Dbunny spune:
La spital nu, nici uscator nici blastoestimulina, ca-i incomod in baia aia mica. Eu acasa operatiunea asta pe pat o faceam...uscator, sprayul, apoi iar uscator, dar(banuiesc ca si la Madrid ii la fel, sunteti 2 in camera) nu-ti vine a te cracana pe-acolo
ank serios? bata-i amaru de porumbei fricosi
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
mayaione spune:
Pai cu uscatorul de par ce faceti voua va mai arde de spalat parul sau e pt altceva? Eu dupa cezariana de-abia ma spalam in zonele care trebuiau neaparat spalate, in rest jale, nici chilotii nu ma puteam apleca sa-i trag pe mine.
Am luat analizele azi, glicemie a iesit ok , 78 bazala, 109 dupa o ora de la bautul glucozei, deci nu a crescut prea mult am scapat. Urina la fel, la hemoleucograma am obs iar hemoglobina mai mica si hematocritul. O usoara anemie zic eu, sa vedem daca zice sa iau fier sau nu.
Dbunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mayaione Pai cu uscatorul de par ce faceti voua va mai arde de spalat parul sau e pt altceva? Eu dupa cezariana de-abia ma spalam in zonele care trebuiau neaparat spalate, in rest jale, nici chilotii nu ma puteam apleca sa-i trag pe mine. |
Dezavantajul cezarienei! in schimb la nastere naturala fugeam cu Dani prin oras sa-l inscriem, si sa-i afcem certificat si 'seguridad social' dupa 3-4 zile de la nastere si-am avut parte de 6 copci(le-am pus pe Paco sa le numere)
Uscatorul de par e pt uscat alte parti, taieturi, cusaturi...cu cat ramane zona mai umeda cu atat exista riscul mai mare de a se infecta vreo copca(singularul de la copci??!!) epiziotomia! na c-am gasit cuvantul!
Dbunny si Daniel
aelita spune:
DBUNNY la Sofia eram doua in camera,ca am nascut in alt spital,dar aveam o draperie intre noi,camera f mare.
aici unde l-am nascut pe Andres sunt camere doar de o singura persoana,f f mari,cu canapea de piele pt insotitor ,iar baia e mare .
dar oricum daca nu e nevoie nu ma apuc sa mai dau si cu crema si cu uscatorul,ma prind asistentele in fapt
MAYA ,Dbunny ma invata sa-mi usuc niste treburi
ca parul nu mi-l usuc vara,din cauza caldurii.acum cu caldurile astea ma spal in fiecare zi pe par,maxim doua zile,cine mai sta si de uscat.
ce bine ca nu ai glicemia crescuta!! ca iti facea iarrr !!
eu dupa nasterea Sofiei am facut dush la cateva ore,si sa imi vina rau acolo ,abia am mai ajuns in pat,ma albisem.dar era ca pierdusem mult sange.
dupa Andres,am facut dush imediat,si pe cap,sapuneala ,mai aveam sa mai cant in baie
sper sa fie si acum la fel de usor dupa.
si tie iti doresc sa zburzi dupa nasterea asta !!!!
depinde de noroc !
39+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)
mayaione spune:
E o caldura de mori afara si eu pana acum am umblat dupa cumparaturi ca maine avem mare petrecere, suntem toti 3 sf Maria. Si nu stiu cum s-au adunat peste 30 invitati, nici nu mai stiu varianta finala cati vin asa ca am cheltuit o gramada de banuti pe mancare, bautura, sucuri, coifuri etc. Mai pe seara vine soacra sa stea cu Ana ca mergem la un alt party, bine, nu o sa putem sta mult dar trebuie sa ajungem cateva ore.
roxana c. spune:
La multi ani tuturor celor care-si sarbatoresc azi numele.
Eu mai am putin si termin bagajul, la noapte plecam.
Daca nasteti pana ma intorc, nasteri usoare, Bambo si Aelita, bebelusi sanatosi sa va dea DD.
mayaione spune:
Aelita iti tin pumnii!!!! Sper sa ai o nastere usoara si te asteptam cu vesti si bb sanatos!
Eu sunt obosita dupa ziua de ieri, a fost f cald, Anei dupa tort i s-a facut rau si a vomitat apoi intrase in panica si arata f rau. Posibil de la caldura, ceilalti nu au avut nimic. Ea in schimb s-a tot plimbat cu capul gol prin soare, ca avea coronita de printesa si i se strica de la palarie. Bine ca si-a revenit cam intr-o ora, i-am pus prosoape cu apa rece, vreo 2 dusuri etc. In rest a fost f frumoasa petrecerea, invitatii s-au simtit bine, era bine daca nu erau totusi 38 grade. O sa pun poze mai tarziu.
Dbunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aelita Plec la spital ! vine! |
Doamne ajuta! nastere usoara si ne gandim la tine!
La multi ani tuturor mariilor!
Roxana drum bun si concediu placut!
Maya a mancat tortul cu multa pofta sau cum? asteptam poze.
Dastefa tu nu mai zici nimic de puiutele tale?
Pe noi ne asteapta o saptamana plina. Azi vreau sa cutreier magazinele sa-i iau puiului haine pt gradi/toamna.
Pup
Dbunny si Daniel