Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (117)
Raspunsuri - Pagina 3
alicredo spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gmilady
Dap, ma ia si pe mine rasul cand imi amintesc, foarte tari si alicredo si constiinta ei |
Bea ma bucur ca te-am facut sa razi mai uiti si tu putin de necazuri.multa sanatate familiei si tie putere multa, si un Ivan cuminte foc ca sa nu-ti mai dea si el batai de cap...legat de partea financiara....si cu lapte de vaca va creste, bine ca s-a putut pana acum. eu am intrebat-o pe bunica ce faceau femeile care nu aveau lapte in sat...si mi-a spus ca se facea o masura (un deget) de lapte si 7-8 de apa,nu mai stiu exact...deci se poate...poate googalesti putin si gasesti variante...poate ceiuc...vezi tu
gmilady esti la noi de o saptamana si deja o sa mii se faca dor de tine. spor la bagaje si te asteptam cu poze .vreme buna sa aveti! pupam familia x
din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
decenuela spune:
imi vine in cap cantecul ala...CINE MA STRIGA....IN NOAPTEEEEEEEE????
Nu am somn...nu din cauza lui jiji( pe care io l-am trezit de atata foiala)..am dormit aiurea pana la 2..si de atunci...ioc...ma ia si fomea...si nu poate sa nu ma duc cu gandul la acei cartofi cu usturoi..pe care mi-i faceam in sarcina..pe la orele astea ce sa zic..inghit in sec.
bea...ai fost si esti o femeie puternica...si nu ai incotro...trebuie sa fii si pt el..care iti dai seama cum se simte acu...apoi nu o lua atat de in tragic..mama ta cu ce lapte te-a crescut? NAN ...APTAMIL...MILUPA???????? sau cumva pasteurizat????
sunt sigura ca n-ai zis nici carrr cand serveai laptele proaspat de vaca....si ete-te mare...si ca tine....muuuulte dintr noi care si-au facut initierea la tzara.....asa ca nu pune prb ca tre sa vinzi din casa sa-i ai de LP...
sa dea DD sa fiti sanatosi cu totii..ca restul...se rezolva ele...
milady...decalotatul.....aoleuuuuuuuuuu...la jiji jaleeeeeeeeee....e ca la inceput ..ia stanciu mi-a zis ..dupa 1 an.
si tare am vrut sa-mi mai dau si io cu parerea intr-o chestie...
cu fiecare minut care trece simt un gol imens in stomac....DA IMENS...ce-as putea io sa mananc fara sa trezesc familionul???
o SHAORMA DE LA DRISTOR????...IN rest le am pe toate ...
cu cine oare sa semene jiji..atat de moldovean????
mda e clar..cu tot riscul...daca am am vreo sperantza de dormit...tre sa manac altfel simt ca mor...
si mai scriu, poate cu stomacul plin imi revine memoria...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
AMR.....NU SE MAI DUC!!!!!...
decenuela spune:
doamne...cat de bine e sa mananci!!!!!!!!!!!
sendvis cu iaurt ( facut de je)...e cazul sa zic ca in momentul in care am muscat prima gura...a inceput alarma????
hm am o prb...si o astept pe cris.d din strainataturi...cere e treaba cu combiantiile astea dintre iaurt..(lactate) si fructe??? de ce retin io ca fructele nu se consuma la masa???? ci intre mese ca baloneaza???
gata..sa-mi fie de bine..buuun a fost
e f f cald...iar jiji vad ca incepe trezirea...se foieshte..de zici ca are de platit rate...
ok..hai ca inchei..dar nu de alta...spun porcarii pana dimi...
ma duc poate vine ene pe la gene..nu MINI...ci BIG ene
pup
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
AMR.....NU SE MAI DUC!!!!!...
xela_07 spune:
Buna dimineata!
Intru putin pe fuga sa spun cate ceva ptr Bea - poate incerci o intrebare la medicul de familie stiu ca exista LP gratuit pentru copii in eventualitatea in care mamele nu-si permit sa-l cumpere. Cel putin asa am auzit eu nu mai stiu pe unde, sper sa nu aberez. In plus exista un LP mai ieftin in comert, poti sa-l cumperi pe cel mai ieftin. In ultima instanta ai lapte de vaca, nu e otrava asa ca nu dramatiza. Uite eu am crescut cu lapte de la alimentara de la 3 zile si am o imunitate de invidiat. Cred ca corpul se adapteaza la conditiile existente. Nu neg ca e mai bun LP, Doamne fereste doar ca daca asta e situatia e mai important sa o accepti si sa mergi inainte. Banii aia putini trebuie pastrati si ptr zile negre, nu uita ca astia mici se imbolnavesc f repede si medicamentele costa o carutza de bani. Poti sa renunci la jucarii de fitze, la nu stiu ce imbracaminte si alte chestii inutile. Tot ce conteaza pentru el este dragostea ta si zambetul de pe chipul tau. In rest se gaseste sa-i faci din ceva mai vechi ceva de imbracat si sa-i dai papa ce ai.
Stii care e jucaria preferata a lui C? Si asta nu ca nu ar avea jucarii, are o carutza de la sora-sa dar ce-l distreaza pe el cel mai mult fara sa caraie e o pensula de cauciuc cu care ung diverse aluaturi si o lingura din aia mare de lemn .
Concluzia: nu dramatiza, accepta situatia si mergi inainte ca doar stii f bine ca esti o luptatoare. Vor veni si vremuri mai "banoase" .
Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010)
lorex spune:
Neatza!
si eu am intrat sa vb cu Bea
in cartea mama si copilul scrie si cum se prepara hrana cu L de vaca...daaa...se dilueaza cu apa, daca vrei ma uit si-ti spun. Deja Ivan e mare, nu cred ca-i problema.
Vaca e a ta, deci L e curat, tu stii ca e si bio, nu?
O alta solutie ar fi zic eu, sa mai vinzi din animale ca si-asa muncesti prea mult!
eu pot sa te ajut financiar cu o cutie doua de LP si sunt sigura ca si alte fete, dar tu ai nevoie de solutii pe termen lung.
si, da, ce spunea Xela e adevarat! Am o prietena care a crescut copilul cu LP gratuit de la primarie!
Eu stiu ca vrei sa-i dai cei mai bun si mai bun lui Ivanel, dar ce conteaza cel mai mult si mai mult e sa fie iubit! Copiii cresc cu dragoste! ...si tu ai din belshug!
Gmilady,
esti vorbareatza rau
recuperezi pt cat ai tacut pana acum? [:P]
DECE,
asa stiu si eu ca fructele se papa pe stom gol si ca amestecarea lor cu alte alim duce la fermentatii/balonari.
acuma nu stiu daca e valabil si pt bblushi
Am pus filmultul promis pe un cont vechi
mi-a fost lene sa fac unul nou...
era gol golut contul
bobitza alergand
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
ana_g spune:
'neata si de la noi cu scuzoaiele de rigoare ca ieri am fost nesi si nu am zis LML nimanui, dar m-am servit din diverse.........n-am zis nici buna ziua, nici buna seara, am intrat brusc cu mesajul ala legat de pasaport...
pana la urma am ajuns de am sunat la vama, si un nene amabil mi-a spus ca-mi trebe certificatul lui, exact cum banuiam, nimic altceva!
chiar si acum am intrat sa dau semne de viata si urari de LML pentru puiul lui Vi4i (multa sanatate tie!) si pentru Lorena de Carmita!
sunt partial la curent cu ce s-a scris pe aici, dar mai proaspat mi-e ce s-a scris la capitolu asta, adica bea mai ales.......hai, fii barbata!!!!!!! ai un pui de crescut si un sot de avut grija!!!!!!! LP se da si gratuit de la stat (sau se dadea.......intereseaza-te), iar daca nu, ai vaca in grajd, ai cu ce!!! deci se poate, nu dispera!!! stiu ca ala de vaca se dilueaza jumi juma cu apa pana la nu stiu cate luni si se adaoga eventual si zahar(?!?!), cerceteaza!
a, am uitat............am avut o noapte...a la jiji...serios....si nu-mi dau seama ce se intampla, ca asta e tendinta, in crestere chiar........adica dupa 2 incolo incep trezirile, maraielile, tzatzielile..........ma doare sanul stang de cat a tras de el, cum credeam ca a adormit si i-l scoteam din gura, cum urla.........iar la 7 bineinteles ca m-a luat de noua!..........ma doare spatele tot mai mult.............oare nu l-o satura LM-ul meu? ca deja imi da tarcoale gandul unui LP seara la culcare, sa stiu ca e satul si doarme linistit!........mai vad..........dar tot la tzatza o sa vrea sa se aline...........dar daca e satul nu se trezeste, nu?...........of.......
alexutzzza, shopping chiar in centrul vienei...pass!.......nababa poate de-oi fi, serios......desi e luna reducerilor si pe langa Louis Vuiton se mai gaseste cate un Humanic, un din asta pentru muritorii de rand......
lorex, frumoase pozele, frumos si modelul...aparat bun, se vede, dar trebuie sa si stii cum sa-l folosesti, deci fotograf priceput! (spuneai la un moment dat ca vrei sa-ti convingi sotul sa dea la arhitectura?....insista, ca nu e tarziu, e greu, dar daca ii place......eu mai am un an si termin arhitectura in buc, 2, pardon, ca repet 5-ul pe motiv de bebe).
lillo, bun venit printre noi!!!!!!!!
mama unui pui...Stefan
lorex spune:
bobi e f f suparata
mi se pare ca vad o liniutza alba pe gingia de jos, dar nu-mi dau seama daca e gingia alba sau iese dintisorul
ca mi s-a ma parut o data si n-a fost
dar am vazut poza de la evyme si cam stiu cum tre sa arate...
oare sa-i dau nurofen?
e f plangacioasa
am dat cu gingigel dar vad ca nu are efect....
_
_
lorex spune:
ESTEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!
am fost la lumina zilei si l-am vazut!!!
_
_
lorex spune:
unde-i toata lumea?
_
_