Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (117)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Buna dimineata si de la noi!
cris m mersi pentru cafea............am nevoie, nu am baut de doua zile......

multumesc pesntru cuvintele frumoase si pentru incurajari..........sunt foarte bine venite......

acum ce sa zic eu, nu vreau sa dramatizez, doamne fereste........nici nu stiu cum sa o iau, pe care cale sa o apuc, pentru ca v-am zis e greu sa te gandesti la toate de una singura..............

jucarii de fitze nu i-am luat niciodata...........defapt nu i-am luat mai nimic, el a primit o groaza si cred ca nu am dat bani pe jucarii mai deloc...................decat o sa trebuiasca sa imi cumpar o alta telecomanda, ca ala ii place la nebunie, si mi l-a stricat.....................in rest....haine ...........iar nu prea ne trebuie ca mai primim si avem slava domnului, in primavara i-am luat 10 body-uri, pt 9-12 luni, alea i-or fi bune mult si bine pana in iarna sau pana la anul, in afara de alea mai avem o gramada, deci nu prea trebuie..............asa ca ramane sa vedem ce va fi............

cu laptele nu stiu ce sa zic..........stiu doar ca nu contine atatea care sa il ajute la buna dezvoltare...pentru ca are prea putin de toate...............si tare as fi vrut, daca nu am putut alapta sa ii dau macar pana la un an lapte praf................sper totusi sa ma ajute doamne doamne sa fie el bine si sa nu ne tina mult impasul asta financiar................

de dragoste ce sa mai vorbim.....no comment...........sigur ca nu o sa il privez de iubirea mea si sper ca pana la urma dupa atata necaz sa iasa soarele si pe strada noastra, sa vina tati acasa si sa incepem o new life together, all the threee of us......si sa ne iubim si sa il iubim si sa stim sa pretuim sanatatea si sa invatam sa multumim in fiecaRE zi pentru painea noastra cea de toate zilele, si sa cerem sa fim sanatosi, ca vorba aia, sanatate, ca e mai buna decat toate..................

si sper inca, sa se insanatoseasca si sa nu fie cazul de internari pe viitor, sa se poata griji si sa aiba grija de sanatatea lui si sa am si eu grija de el................

doamne ajuta si pe noi si pe toata lumea care are probleme.................

maine merg le el, nu mai merg odata la doua zie, ca e scumpa benzina, si a zis si el, ca ajunge asa, ii duc papa mai mult si haine sa ii ajunga pana merg din nou...............

doctorul zice ca se aude foarte bine plamanul, ca avea numai la unul apa, la cel drept, a zis ca i-ar face analize si raze, dar lasa bucuria doctoritei care l-a preluat, ca nu vrea sa ii fure bucuria de a vedea ce bine s-a facut...............

deci avand in vedere treaba asta, tare sper sa il lase acasa, dupa ce se intoarce tanti aia din concediu..........asta fiin exact peste o saptamana.............ooooofffffffffffffffffff
tre sa ma rog in fiecare seara sa il lase...........

oricum va trebui sa se duca inapoi la controale regulate, dar macar va fi acasa, si sper sa ne putem descurca mai bine.........

ca am dat o groaza de bani si acu si la doctori, si pe benzina ca am fost la el.............mno se rezolva..............cu ajutorul lui Dumnezeu.............

incerc sa fiu cat de optimista pot................

de ajutat nu stiu,............a zis mami sa nu ma ingrijorez, ca vor fi bani, dar de unde nu stiu.............

sper sa se faca rosiile in gradina si ardeii sa mai putem vinde din ei.............

si eu m-am gandit sa vindem o vaca, dar na, cum nu pot sa zic ca-s ale mele, nu prea imi permit sa zic nimic....................

asta este................
doamne ajuta-ne sa fie bine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

neata!

felicitari lorex pt dintisor. am vazut poze cu iuria ..ce dragalasa e!

31.12.2009 Roxi de Diana

Poze
Bebe Diana
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

ALEXUTZZA,
de multe ori vad ca suntem pe aceeasi lungime de unda!
Si eu ma gandeam ca mamicile care ne-au parasit ar prefera sa nu mai vb de ele...dar nu eram hotarata.Daca si tu te-ai gandit, ins ca asa e!
cand vb devin si paine cu linguritza vorbeai in numele lui yannis, nu? nu? ca nu pot crede ca nu stii ce-iaia, refuz...cred ca nu am fost atenta la postarea ta!

Miremiei i-am spus eu mima? ok...poate doar o data ca am vazut ca asa spun fetele, dar sincer mi-e nu mi-ar placea sa mi se spuna asa. O sa zica ea cand vine din drumetii!

pozele sunt prelucrate de mine pe calculator, le-am decupat, amumblat la culori...din astea..

LUCIA,
si eu fac asta toata ziua, caut oferte pe litoral...nimic nu ma multumeste! daca gasesti ceva bun, baga si la mine un gong!pls

cum ai facut ratza?

DANYELANA,
mi-am luat NIKON D80, second...a fost al unui prieten de-al nostru.Am dat 1500 pe el! nou nu se mai gaeste.f bun e...

AL3CSA,
era vorba de bucati e morcov crud cu care s-ar putea ineca, nu ca nu ar fi bun morcovul..

DULCINEEA,
ce face "enamoradul" tau?

OANI,
PUPICI! asaa,,,fara motiv...ca esti dragutza!

XELA, DECE, MP, pupici si la voi!

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Acum depinde de buget. Este un hotel in Mamaia nord. Iti dau o oferta de la o agentie.
http://www.infinitytravel.ro/turism/turism_intern/litoral/phoenicia_holiday_resort_5_mamaia_nord.html

mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mergi la inceput

Citat:

Neatza!

si eu am intrat sa vb cu Bea
in cartea mama si copilul scrie si cum se prepara hrana cu L de vaca...daaa...se dilueaza cu apa, daca vrei ma uit si-ti spun. Deja Ivan e mare, nu cred ca-i problema.
Vaca e a ta, deci L e curat, tu stii ca e si bio, nu?
O alta solutie ar fi zic eu, sa mai vinzi din animale ca si-asa muncesti prea mult!
eu pot sa te ajut financiar cu o cutie doua de LP si sunt sigura ca si alte fete, dar tu ai nevoie de solutii pe termen lung.
si, da, ce spunea Xela e adevarat! Am o prietena care a crescut copilul cu LP gratuit de la primarie!
Eu stiu ca vrei sa-i dai cei mai bun si mai bun lui Ivanel, dar ce conteaza cel mai mult si mai mult e sa fie iubit! Copiii cresc cu dragoste! ...si tu ai din belshug!

Subscriu aici Bea. Sigur poti sa primesti lapte praf gratuit. si eu te pot ajuta.

Mergi la inceput

Citat:

ESTEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!

am fost la lumina zilei si l-am vazut!!!

_

_

Bravooo ! Sa-l stapaniti sanatosi. Mami este datoare o canitza de metal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui rox_y

neata!

felicitari lorex pt dintisor. am vazut poze cu iuria ..ce dragalasa e!

31.12.2009 Roxi de Diana

Poze
Bebe Diana
Poze noi

multumesc!!!

_

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:
LUCIA,
si eu fac asta toata ziua, caut oferte pe litoral...nimic nu ma multumeste! daca gasesti ceva bun, baga si la mine un gong!pls

Acum depinde de buget. Este un hotel in Mamaia nord. Iti dau o oferta de la o agentie.
http://www.infinitytravel.ro/turism/turism_intern/litoral/phoenicia_holiday_resort_5_mamaia_nord.html

hotelul e waw
preturile tot waw
dar cred ca te simti ca in afara!
nu stiam ca exista pe litoralul nostru asa ceva!
merci

_

_

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

cum?
ce tre sa fac?

_

_

Mergi la inceput

ALEXUTZZA,
CE FAINA-I PISCINA LUI YANNIS, DE UNDE AI LUAT-O?
CE BINE SEAMANA CU TINE!!! LEIT!

_

_

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

_

_

cum?
ce tre sa fac?

_

_

Sa-i cumperi Bobitzei o cana de metal ca sa-i creasca dintzisorul sanatos sau cam asa ceva (chestii din acestea din popor).

Mergi la inceput