permanent....da sau nu
Raspunsuri - Pagina 3
dennissa spune:
Burtocika- as pune o poza, dar ma crezi ca nu stiu cum.. cu toata rusinea, nu stiu sa incarc o poza sa se vada aici pe site...
da...si eu am ramas socata cand am auzit chestia cu "stoparea caderii parului". Acum ce sa zic, eu va spun ce mi s-a spus si mie...adevarul...il voi afla
Deocamdata, dupa cateva spalari e OK, nu se rupe, nu e aspru, nu e parlit...cel putin nu arata asa...
hannen spune:
Daca`i vorba de permanent drept,atunci DAcum nu e,atunci nu ma bag.
Eu am foarte mult par care e si ondulat pe deasupra,asa ca mi`l fac permanent drept.Este o nebunie!!Exact ca parul care`l vezi in reclame la sampoane!E a doua oara cind il fac,prima data acum vreo 10 ani,a doua oara prin aprilie anul acesta.Coafeza mi-a zis ca au primit tratament nou-nout si vad ca desi au trecut 4 luni si il prind sus cu o clama(il rasucesc) chiar daca face putin "waves" dupa ce il spal arata ca "nou".Sunt iremediabil indragostita de permanentul drept.
Tot de la coafeza am primit cadou un ser de par (made in U.S) si care se gaseste numai pt. profesionisti(deci numai la coafor,in magazine nu`i sansa) care miroase bestial!E plin de collagen si vitamine si merge dat si pe parul ud si pe uscat.
Asta e singura varianta in care imi iubesc parul.Daca`i ondulat ma dispera de viata.
Whatever happens don`t let go of my hand!
Val_ spune:
Dennissa si eu am parul subtire si des asa ca imi sta mereu turtit indiferent ce i-as face.
Si pe mine ma tenteaza ideea de permanent dar de curand am facut cateva suvite si din cate spui nu este recomandat in aceasta situatie.
Stii cumva trebuie ca parul sa fie complet nesuvitat sau doar sa nu fi fost suvitat prin decolorare?
Sunt tare curioasa cum arata parul tau, poate pana la urma reusesti sa pui o poza.
Nu prea suport spuma de par, am senzatia de par nespalat asa ca eram curioasa cum ti-l aranjezi dupa baie?
Poti sa imi dai si mie datele de contact ale coafezei?
marutzu spune:
eu mi am facut permanent pe par suvitat. mi a facut o tipa cu o solutie de la wella speciala pt par vopsit nu s a ars deloc . mie imi place numai ondulat parul drept nu ma aranjeza
marutzu spune:
am o prbl cu pus de poze... nu reusesc deloc desi am mai incercat . il aranjez cu spuma pt volum si il usuc numai cu feon si difuzor.il mai tratez din cand in cand cu ulei de masline . aproape un an tine..
dennissa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Val_ Dennissa si eu am parul subtire si des asa ca imi sta mereu turtit indiferent ce i-as face. Si pe mine ma tenteaza ideea de permanent dar de curand am facut cateva suvite si din cate spui nu este recomandat in aceasta situatie. Stii cumva trebuie ca parul sa fie complet nesuvitat sau doar sa nu fi fost suvitat prin decolorare? Sunt tare curioasa cum arata parul tau, poate pana la urma reusesti sa pui o poza. Nu prea suport spuma de par, am senzatia de par nespalat asa ca eram curioasa cum ti-l aranjezi dupa baie? Poti sa imi dai si mie datele de contact ale coafezei? Poze cu Mariuca Valentina cu bebe Mariuca (25.04.2007) "Am invatat ca un om are dreptul sa-l priveasca pe altul de sus doar cind trebuie sa-l ajute sa se ridice" - Johnny Welch - ''Marioneta'' Mariuca in prima luna www.sonia.as.ro" target="_blank">Pentru inima Soniei Sa il ajutam pe Marian |
Nu e tare recomandat permanentul pe par decolorat. Pe mine m-a intrebat si de oxidant 12%- deci parul sa nu fi fost supus unui oxidant mai mare de 9% ca atunci exista riscul de "parleala" al parului. Deci daca as fii fost decolorata mai recent zicea ca mi l-ar fii ars putin, dar se putea trata cu un balsam profesional (avea ea ceva de vanzare acolo ) pt ca tratatamentele de par indreapta parul .... putin
Eu iti dau datele daca vrei, dar eu sunt din Baia Mare, tu vad ca esti din Bucuresti...si coafeza tot in Baia Mare profeseaza
Dupa baie mi-l sterg cu un prosop (fara sa-l frec) si apoi pun spuma de par - mi-am luat una profesionala, f buna, nu da deloc senzatia de par nespalat- apoi il usuc cu feonul cu difuzor maare. La sfarsit aplic pe maini putin gel lichid si "strang" parul in pumni fara sa-l incarc de gel, doar o idee, ca se se "detalieze" buclele (bine..buclele mele sunt ff mici, arata ca si cum ar fi fost impletit parul in codite subtiri si apoi desfacute...nu stiu daca ai inteles ceva )). Pe langa asta, mi-am pus intr-un recipient cu pompita (gen sticlele cu solutiile de spalat geamuri) apa si dimineata imi "stropesc" parul si repet operatiunea cu stransul parului in pumni....arata foarte bine dupa'
P.S. Mai incerc cu poza
dennissa spune:
Exact asa arata parul meu numai ca al meu e doar pana la umeri de lung, dar EXACT asa arata permanentul meu
http://www.google.ro/images?q=par+cret+shakira&um=1&hl=ro&sa=N&rlz=1R2GFRE_roRO380&tbs=isch:1,simg:CAISEgmC_1qh1P3nRGyHWv9u_1ya3H4g,sit:o&iact=hc&vpx=880&vpy=39&dur=2844&hovh=260&hovw=194&tx=165&ty=348&ei=RZJ7TMW3C9GKswbi_eSyDQ&oei=RZJ7TMW3C9GKswbi_eSyDQ&esq=1&page=1&tbnh=123&tbnw=95&ved=1t:722,r:6,s:0&biw=1259&bih=532
Burtocika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dennissa Exact asa arata parul meu numai ca al meu e doar pana la umeri de lung, dar EXACT asa arata permanentul meu http://www.google.ro/images?q=par+cret+shakira&um=1&hl=ro&sa=N&rlz=1R2GFRE_roRO380&tbs=isch:1,simg:CAISEgmC_1qh1P3nRGyHWv9u_1ya3H4g,sit:o&iact=hc&vpx=880&vpy=39&dur=2844&hovh=260&hovw=194&tx=165&ty=348&ei=RZJ7TMW3C9GKswbi_eSyDQ&oei=RZJ7TMW3C9GKswbi_eSyDQ&esq=1&page=1&tbnh=123&tbnw=95&ved=1t:722,r:6,s:0&biw=1259&bih=532 |
Asta nu e mare scofala, orice coafeza ti-l face asa ... Asa mi-a iesit mie permanentul cand l-am considerat nereusit
Pana la urma m-am facut si eu la o coafeza mai in varsta, de la un coafor din ala vechi, tip Igiena (jalnic coaforul, exact ca acum 30 de ani, nimic schimbat, nu m-as duce acolo in ruptul capului pentrui alte tratamente).
Uite cam asa arata la mine acum:
http://www.hji.co.uk/image/2006-short-curls-qhs496.html
doar ca e brunet si nu chiar asa infoiat, mai degraba are un look wet; cam asa http://www.marieclaire.com/hair-beauty/trends/articles/brunette-hairstyles
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele