permanent....da sau nu
Raspunsuri - Pagina 2
ralucis spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Burtocika Ralucis, chiar nu se mai vedea nici o urma din permanent ? Era chiar lins ca la inceput ? Dar nu te-a dat cu spuma sau ceva ??? |
Ba da, dar...mister total, n-as putea sa spun de ce s-a facut asa, nici coafeza nu avea raspuns...
dennissa spune:
citat din mesajul lui Burtocika Revin cu amanunte, am citit mai atent ce-ai scris tu ... "Spiralat" inseamna ca se pune pe bigudiuri verticale (nu orizontale cum se face permanentul clasic) si se infasoara ca pe o spirala. Cat de cret iese depinde de lungimea parului si de "taria" solutiei. Eu zic sa nu-ti faci probleme ca va iesi prea cret, coafezele astea tinere nu mai stiu sa faca un permanent tare, asa ca sansele mari sunt sa-ti iasa slabut. Ar fi indicat sa gasesti o coafeza mai in varsta, macar la vreo 40 de ani, care sa stie si "scoala veche" si substantele si tehnicile noi. Pune si tu aici linkurile pe care le-ai gasit despre permanent, ma intereseaza si pe mine ! ***************************** www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ? www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele |
Poate ca despre spirale e vorba...la ce as vrea eu...nu ma pot exprima concretpt ca sincer nu stiu pe nimeni care sa-si fii pus spirale, dar cred ca stiu la ce te referi si poate ca asa mi-ar iesi cum vreau eu
Spre rusinea mea, nu stiu sa pun o poza aici pe forum sa-ti arat exact ce as vrea eu
Coafeza mai in varsta stiu, ca mami merge la ea decand era fata dar ideea e ca daca ea nu s-a actualizat cu solutiile noi?! si imi face un permanent din ala de pe vremea bunicii si o sa arat ca o oaie si pe langa asta sa-mi arda si parul....
mai fetelor, e grea decizia asta cu permanentul, dar sa stiti ca tare bine e ca ma cu cine dicuta pe tema asta
dennissa spune:
citat din mesajul lui ralucis Eu m-am facut permanent (cica) acum a luna la un salon normal, fara fite sau pretentii. Am stat 30 de minute cu solutia in cap, de la Subrina era solutia, m-a pus coafeza pe niste bigudiuri mici. Dupa ce m-a aranjat era putin umflat, arata ok, nu buclele pe care mi le imaginam, ( as fi vrut ceva cam asa http://www.hrhairstyles.com/maggie-grace-curly-medium-hair.jpg ) dar ok. Am plecat de la coafor prin oras, iar dupa 2 ore cand am ajuns acasa parul era la fel de fin si lins ca atunci cand m-am dus la coafor. Deci...esec total. Nu mi s-a ars sau ceva, dar imi pare rau ca n-a mers. Parul meu tot asa de fin este, se pleosteste una doua si speram sa ii mai dau putin forma si volum asa. |
asa ceva as vrea si eu, ca in poza pusa de tine, numai ca eu am parul mai lung, cam pana la jumatea spatelui, poate un pic mai sus si atunci nu ar arata chiar ca-n poza, ci un pic mai slabut, deci...ceea ce vreau eu
Sa stii ca si eu am patit asta la primul meu permanent din viata si singurul, acum vreo 10 ani. M-a facut acolo la salon, era ceea ce vroiam, am ajuns acasa si dupa prima spalare...adio permanent, eram EXACT ca inainte sa merg la coafor. Bineinteles ca m-am intors la coafeza si i-am aratat....dadusem o caruta de bani pe permanentul ala si s-a cam mirat...nu tare a avut explicatii sa-mi dea si a zis ca mi-l reface, gratis, numai ca imi era frica de saracul par sa nu cada cu tot cu bigudiuri. E..n-a cazut si a iesit foarte OK, ceea ce mi-am dorit. Parul a fost OK, nu l-am simtit ars, nu am avut probleme cu el, de cadere/rupere/etc.
Explicati finala a coafezei a fost ca a folosit cea mai slaba solutie si a pus bigudiurile prea mari (si acum tin minte) si de aia n-a iesit. La urmatorul a pus aceeasi solutie (sa nu-mi arda parul ca era tare fin..ca si acum de altfel) dar a pus bigudiuri mai mici si din alt material (lemn cred)
Saptamana asta ma hotarasc daca imi fac sau nu, numai ca trebuie sa mai sap dupa o coafeza OK...preturile sunt cam aceleasi in general la toate, diferenta de 10-20 lei de la una la alta
Si mai am o intrebare: am gasit pe net o solutie din plante pt permanent, cica nu disruge parul, ca are tot felul de extracte din plante care-l protejeaza. Ii zice "solutie permanent Herbal Wave" de la Delia Cosmentics. Ma batea gandul sa-mi comand una si sa o duc la coafor sa ma faca cu ea in locul solutiilor de acolo. Dar...vor accepta coafezele asa ceva..? a mai folosit-o cineva aceasta solutie, e buna de ceva?
Yvon spune:
dennissa,
nu stiu daca ai auzit de flaviu sau lorand, ei profeseaza in centrul vechi pe langa marghila. Eu as da o fuga pana la ei si cu siguranta in functie de cum ti-e parul iti vor da cea mai buna solutie. Sunt foarte buni profesionisti si sunt genul care nu incarca parul, n-ai sa vezi un aranjat din mana lor cu tapare si fixative; cu siguranta vei f multumita.
Decizia iti apartine , succes !
---------------------------------------------------
''Daca poti, fii mai intelept decat altii, dar nu le spune''.
dennissa spune:
am auzit de ei, dar nu stiam unde au "sediul" de profesare
merci de informatie, o sa merg pana acolo sa vad ce parere au, dar sunt sigura ca Lorand va fii "dezamagit" de ideea mea de permanent si va incerca sa ma convinga sa nu-mi fac....dar merita sa incerc
Merci inca o data
Yvon spune:
dennissa
---------------------------------------------------
''Daca poti, fii mai intelept decat altii, dar nu le spune''.
ladymina77 spune:
Denissa,acum 3 saptamani mi-am pus si eu permanent,avand aceeasi problema ca si tine cu un par ff subtire si rar.N-am vrut nici eu sa fie cret ca la oite si i-am spus coafezei de acest lucru.Mi-a recomandat permanent pe bigudiuri mari doar pt volum.A iesit super dar dupa vreo 2 saptamani s-a lasat destul mult si deja imi imaginam ca dupa inca 2 spalari va iesi cu totul in ciuda faptului ca doamna mi-a precizat ca va tine intre 3 si 4 luni.Acum e ok ,il spal ,il dau cu spuma si sta f bine.Pana cand vom vedea.
Am discutat cu o alta coafeza mai in varsta si mi-a zis ca am firul destul de subtire si slab si din cauza asta s-a lasat asa repede si data viitoare cand vreau sa mai pun sa-i cer pe biguriuri mai mici ca o sa tina mai mult.
Mai este ceva vreme pana atunci si ramane sa vad cum fac.
Succes si tie si sa ne zici ce decizie ai luat.
dennissa spune:
Da, decizia e cam luata deja
O sa-mi fac permanent la o coafeza la care a fost cumnata mea de vreo 9 luni si i-a facut un super permanent, cam ce-mi doresc eu. Numai ca e in concediu pana-n 15 august . Deci dupa data de 15 voi merge la ea.
Am luat hotararea asta pt ca am mai mare incredere intr-o coafeza la care a mai fost cineva pe care cunosc si stiu cum s-a comportat permanentul pus de ea (adevarul e ca numai acum mi-a picat fisa ca si cumnata mea are permanent...deh..neironu' lucra cam greu )
ladymina77- sa stii ca a avut dreptate coafeza care ti-a recomandat bigudiuri mai mici, ai vazut ce-am patit si eu cu bigudiuri mai mari...se las asau chiar nu se vede cum a fost cazul meu..
Poate pana atunci reusesc sa invat sa pun o poza aici sa vedeti ce-am facut din parul meu fin...care va deveni ondulat, nu cret sper!
Am citit ca dupa permanent parul nu tare are voie sa fie vopsit timp de 4-6 saptamani, asa-i?
Eu as vrea sa ma si vopsesc..dar cred ca voi folosi un sampon colorant pana se "stabilizeaza" permanentul
Vai..abia astept sa vad ce-mi iese
Ca si proba, aseara mi-am pus moate (stiti, bucati de material pe care infasori parul), dar le-am pus pe suvite groase groase de par si azi dimi a aratat suuuper parul meu. Onduleuri super definite si super natuarale. Am facut asta ca sa vad cu cat mi se va scurta parul dupa permanent. O sa-l am pana la umeri....dar OK ca si aspect, asta daca-mi iese permanentul cum mi-au iesit mie moatele.
Dar la ora asta vreau sa va spun ca nu tare se mai vad onduleurile din parul meu. Mi se duce asa repede ...ca e greu parul si cum v-am spus e tare fin...Tocmai de aceea si vreau un permanent pt ca oricat as incerca sa mi-l fac cu moate/bigudiuri/ondulator nu imi tine mai mult de cateva ore
dennissa spune:
fetelor, mi-am pus permanentul visat si sunt ffff multumita de el
Nu mi-a ars parul, este exact ce mi-am dorit, foarte natural si arata foarte bine parul. Am o tona de par pe cap acum si este super!
Coafeza mi-a zis ca multe femei isi pun permanent pt stoparea caderii parului, ca cica mai nou noile solutii de permanent asta fac, stopeaza caderea parului. Il ususca putin, intr-adevar, dar nu mai cade asa tare si creste mai repede. Acuma vom vedea daca are deptate sau ba
Inainte sa-mi faca permanentul am discutat si a spus ca parul trebuie sa nu fi fost decolorat, suvitat, etc, deci fara decolorant ca atunci se va usca foarte tare, se va rupe si nu va arata nici permanentul OK. Eu am avut ceva suvite demult, din care au mai ramas ceva urme, dar le-am tuns si gata problema.
Spunea ca mi-l pot spala cand vreau, ca nu are legatura cu permanentul, ca daca e OK sta si daca-l spal cand ajung acasa de la coafor. De vopsit, pot si aia, asa mi-a spus, dar sa las sa treaca o saptamana, nu e obligatoriu sa stau o luna doua pana sa ma vopsesc.
Deci, concluzia este ca sunt extrem de multumita de permanentul asta si mai mult, imi place ca nu este deloc uscat parul, bine al meu tot timpul a fost f fin si probabil de aia nu mi se pare uscat acum.
Am intrebat daca pot sa mi-l fac la radacina cand creste si a spus ca de putut se poate, dar solutia va curge putin si pe lungime si imi va intinde buclele vechi, dar daca vreau sa-mi mai fac e OK, se poate repeta la 3 luni, cam asa, ca nu e solutie tare, e mai light asa si nu dostruge firul de par
Stiu ca ea incearca sa-si vanda marfa, dar sincer eu am incredere in ea ca daca-mi face varza parul, tot in capul ei se sparg oule
Mi-a dat o gramada de sfaturi pt ingrijirea parului dupa permanent, sfaturi super utile!
Burtocika spune:
Pai si nu poti sa pui si tu o poza, ca sa ne lamurim si noi cum e ?
Eu maine ma duc sa ma tund si sa ma permanentez, sa vad ce-o iesi ... Asta ca de la solutiile de permanent nu-ti mai cade parul mi se pare o gogorita cat casa ! Sincer, nu pot s-o cred, oricat as vrea !
Sa stii ca sfaturile de intretinere a permanentului depind foarte mult de par si de felul in care ti-a facut coafeza solutia ... Eu dupa o experienta de 5-6 ani mi-am facut o rutina si stiu ce se poate si ce nu, ramane sa descoperi si tu, in timp, ce ti se potriveste si ce nu.
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele