Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 * 36 *

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

atb nu, dar nici prin bucuresti nu iesim cine stie unde, merg sa cunoasca parintii bb2 :)

acum am vazut pozele cu eric ursuletul
le cautam pe albumul comun si nu erau pe urma am vazut linkul in email
iti sta bine oana cu noua culoare, in poza 71 pari un copil :)

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Intru cat sa spun ca am pus cateva poze pe picasa (cum am promis) si cat sa zic ca am vazut poze, la randu-mi, cu bebei frumosi, grasuti si papaciosi (Gia ~ la mare, ce-as vrea si eu! Denis ~ e mortal cu ochelari, Silvana, Eric ~ la masuta lui noua, in parc cu mami care radiaza). Rox, tare faini chiloteii... asa haiosi! Mi-a placut (din nou!) rochita ce i-ai cumparat-o acum o saptamana, cred... aceea cu dungi si cu floricele; ii vine tare bine Silvanei.

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Ami - si noi avem. Cand i le-am pus a parut interesata, dar in 3 minute a inceput sa planga, nu stiu ce nu i-a placut la ele .

Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Rebiana, sa va fie de bine iesirea la Sinaia, sunteti o familie tare frumoasa!
Oana, noua culoare iti scoate mai tare in evidenta ochii! Pupam scumpicul de Eric!
Andira, da, de cateva zile ne da niste concerte...Pana acum canta doar la "microfon" (adica cu biberonul sau cu tzitzica in gura) dar acum a realizat ca poate si fara...

Adriana mamy de Denis Alin 15.03.2010 si Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

rebiana scumpa foc mara si grasuta cat trebuie ai cantarit.o pana la urma? si l.am vazut si pe lucut intre voi :)
nu m.am abtinut sa nu mai trag un ochi la poza aia a ta in rochie :)

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui atb

Ufff ce canicula... Noi tocmai ce am venit de la dr., am fost pt vaccinul de 4 luni dar nu ni l-a facut pt ca Denis a avut o infectie virala sapt trecuta si zicea dr sa mai asteptam o saptamana.

Ca tot vorbiti de cuvinte, Denis nu zice mai nimic, mai scoate cate-un ma-ma doar cand e suparat si cand are pumnuletul in gura, in schimb canta nevoie mare.... "Dovada", mai jos:

Adriana mamy de Denis Alin 15.03.2010 si Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Super!! Acum l-am vizionat cu Irina in brate, ca tocmai s-a trezit.. i-a placut si ei ca a fost atenta!!

Irina Paula (8 martie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Am vazut si pozici de Rebiana ("vreau sa fiu vedeta") si Sensibila (in poza de la mare, cu colacelul la gat, e super faina.. are niste obrajori!!!)..

Am plecat sa distrez copilul!!

Andira

Irina Paula (8 martie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Multumim Adriana, Roxi (n-am mai cantarit-o ) si Ami (e body "mostenire" de la Luca).
ADRIANA ce dulce-i cantaretul tau!!!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Sensibila - frumoasa ultima poza unde sta incruntata.

Roxi - Dulce toata Silvana. Mortali chilotii , avem si noi asa doua perechi de pantaloni.

REbiana- wow ... again... pai fomeie maritata si cu doi copchii umbli in bluze fara bretele si lantic la picior ??.
Copii sunt niste frumosi amandoi. Acum vad ca Mara are gurita lui tati

Revin......

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rmkristine spune:

Intru si eu dupa mai mult timp. Suferim de cald, am fost putin plecati la munte si acum ne chinuim sa ne acomodam cu arsita asta. Nu cred ca mai plecam pe undeva, a fost foaaarte greu drumul, ne-am chinuit rau, inghesuiti in spate cu Bianca, care voia sa doarma , eu si scaunul lui bebe, asa incat mai mult l-am tinut in brate! Lui bebe nu-i mai convine nimic, maraie tot timpul, ii este si lui cald, nu stiu ce sa-i mai fac, m-a zapacit. Trebuie sa-l tin mai mult in brate (daca s-ar putea tot timpul!). Astazi nici n-am mai iesit afara din cauza caldurii. Ne topim, e clar!

Mergi la inceput