Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 * 36 *
Raspunsuri - Pagina 7
ami_84 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui atb Woooow, Roxi ce chilotei secsi are Silvana... Denis deja baleste... Adriana mamy de Denis Alin 15.03.2010 si Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii) |
Mi-ai luato inainte! Roxana, vezi ca face Silvana furori pe aici!!
Irina Paula (8 martie 2010)
andira spune:
Ami - laptele il prepari normal (o masura la 30ml apa, parca asa e), dupa care adaugi cerealele (daca folosesti din cele fara lapte). Cerealele le pui in functie de cat de consistent vrei sa fie.
Daca ai cereale cu lapte, nu mai pui LP, pt ca au deja. Le faci cu apa, la fel, cat de gros vrei sa iasa.
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
andira spune:
Roxana - am uitat sa-ti spun, si mie imi ramasesera ochii pe funduletul Silvanei, haiosi foc!
p.s. Iris baleste si ea, dar cred ca din alte cauze...
dayanara spune:
citat din mesajul lui andira p.s. Iris baleste si ea, dar cred ca din alte cauze... Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010) |
cred ca din cauza tenorului urias al lui atb
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
dayanara spune:
alex poimaine plecam
andira, leo are ochii albastri, silvana seamana leit cu el
amy o pun pe perna dar mai cade in fata, se face ghemotoc si se rostogoleste, bine ca rade cand pateste asa
adriana
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
ami_84 spune:
citat din mesajul lui andira Ami - laptele il prepari normal (o masura la 30ml apa, parca asa e), dupa care adaugi cerealele (daca folosesti din cele fara lapte). Cerealele le pui in functie de cat de consistent vrei sa fie. Daca ai cereale cu lapte, nu mai pui LP, pt ca au deja. Le faci cu apa, la fel, cat de gros vrei sa iasa. Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010) |
Asa procedez si eu, dar am zis sa intreb si aici sa vad voi ce spuneti.. ca, azi e a doua zi de cand ii dau si vroiam sa ma asigur ca-i ok.
ami_84 spune:
citat din mesajul lui oanaiacovita Am trimis link cu poze pe mailul comun ca mi-e lene sa le incarc si pe picassa. Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010) Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi! Cand cineva acolo SUS te iubeste... |
Am vizionat pozele.. f frumoase ca deobicei. Noi cand mergem in parc ma dau in scranciob cu Irina in brate. Am vazut ca ti-ai schimbat si nuanta parului.. sa-ti fie de bine! A! Si vroiam sa mai zic, ca imi place ff mult poza cu "E ziua mea?!".. si masuta pare asa mareee!
ami_84 spune:
Stiti vb aia.. "inca una si ma duc"? Asa si eu... Ce vroiam sa zic? A! Da! Am vazut ca aveti la carut jucarie din aia care se agata, pe snur,(ca nu stiu cum sa-i zic).. ma bate un gand sa-i cumpar si eu Irinei, dar, vroiam sa va intreb, ai vostri le baga in seama? sau stau mai mult de "aspect"?
atb spune:
Ami, da, noi avem, jucarele din-alea legate pe snur elastic, zanganitori, si Denis le targe in toate partile, le zanganeste de se aud in tot parcul.
Roxana, spor la facut bagaje! Pe la Cluj nu veniti, nu aveti rude si aici?
Vazut si iepuasul lui Lindal cum sta el in picioruse, mama-mama ce precoce e!
Si pe Gia am vazut-o la mare ce frumos plutea ea deasupra valurilor cu colacul minune!
Fug sa vad si pozele Oanei.
Adriana mamy de Denis Alin 15.03.2010 si Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)
andira spune:
Adriana - foarte tare Denis, si tare scump! Am crezut ca glumesti cu cantatul, dar el chiar canta! Super!