Iepurasi dragalasi de Martie-Aprilie 2010 * 36 *

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

denisa
si noi mai avem 2 costume cu volane din alea, pantaloni si bluza
dar nu imi plac asa mult, chiloteii sunt mai haiosi

hey marina ! de cand nu te.,am mai vazut

ina ma bucur ca nepotelul tau e bine
cum a fost in avion? racoare asa.i?

eu tot fac si desfac valize...nu.mi iese socoteala, nu depasesc 60 de kg cat am dreptul, dar am intr.una peste 25 si nu stiu cat e maximul pe valiza pt protectia muncii, cate kg are voie sa ridice omul, cred ca 30...

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rmkristine spune:

Roxana mi-e rau cand ma gandesc ca faci bagaje. Ma gandesc cu cate am plecat noi pt 4 zile la munte!!!

Mergi la inceput

mi s.a pus pe cerceii astia
http://tous-shop.com/product/537/14/59/1/2/PND-OR-OSO-BABY-RSCA.htm
cand i.am cautat nu am gasit la tous unde merg eu si n.am insistat, dar acum ma gandesc la ei mereu

POZE

Mergi la inceput

gaby
http://www.alexandalexa.com/babies/ages/baby-girls/coral-smock-top.html

uite ce caut eu in loc sa fac bagaje

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

AM revenit

Oana - imi place mult de Eric serios in primele poze. iti sta bine cu noua culoare , dar parca m-am obisnuit cu tine roscata.

Atb- hehehe haois Denis cum canta el acolo

oare am uitat pe cineva ..

aaaa Oana - nu am ajuns deloc in kaufland iar la farmacie nici atat.

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Citat:
citat din mesajul lui atb

Roxana, spor la facut bagaje! Pe la Cluj nu veniti, nu aveti rude si aici?

ATB mi-ai luat vorba din gura!
Si eu vroiam sa o intreb pe ROXANA daca nu au drum prin Brasov, sa o cunosc si in realitate!

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Seara buna!
Mi s-au inecat corabiile...am ajuns la limita! Ma chinui de fiecare data sa alaptez pitica, are niste nervisori...nu stiu unde incap atatia nervi si rasfat, zau! Trebuie s-o adorm in brate intai si adormita asa sa-i bag tata-n gura ca sa manance...in halul asta am ajuns Nu stiu de ce e asa, de ce nu vrea sanul. Noaptea il ia fara probleme. Nu folosesc parfumuri, deodorantele le-am tot schimbat crezand ca e vreunul care o deranjeaza, de mancat sunt atenta la tot, biberon nu i-am mai dat, ciclu n-am, gravida n-am ramas sa zici ca nu e ok laptele. Chiar nu mai inteleg...
Cred ca am s-o las sa zbiere cat vrea, o zi intreaga daca e nevoie pana i se face foame si ia sanul...dar stiu ca nici asta nu-i o solutie pt ca e in stare sa nu manance deloc.
Am ajuns la limita rabdarii..
De adormit doar in brate si tot cu nervi, nu suporta s-o mai pun in pozitia de alaptat cum ar veni. Ma gandesc ca daca ar fi avut vreo problema medicala o identificam pana acum..gen torticolis, sau la limbuta ceva..stiu eu ce?

Ma scuzati ca m-am intins cat o placinta moldoveneasca, dar simteam nevoia sa-mi vars oful Profit ca azi sunt la mama ca aici e racoare si o adoarme ea acuma caci eu am zis c-o las sa stea asa pe burta si sa tipe pana adoarme, alta probema..se intoarce pe burta si apoi se enerveaza. Daca o intorc pe spate tipa si se intoarce la loc pe burta unde..ati ghicit, tipa din nou! In timpul zilei e ok si noaptea daca se intoarce in somn, dar daca e pe jumatate adormita si ajunge pe burta se trezeste de tot si plange.

Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!

Mergi la inceput

Nu mai stiu daca am scris sau doar am gandit, multumesc mult ami pt raspunsuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bumbitza

Seara buna!
Mi s-au inecat corabiile...am ajuns la limita! Ma chinui de fiecare data sa alaptez pitica, are niste nervisori...nu stiu unde incap atatia nervi si rasfat, zau! Trebuie s-o adorm in brate intai si adormita asa sa-i bag tata-n gura ca sa manance...in halul asta am ajuns Nu stiu de ce e asa, de ce nu vrea sanul. Noaptea il ia fara probleme. Nu folosesc parfumuri, deodorantele le-am tot schimbat crezand ca e vreunul care o deranjeaza, de mancat sunt atenta la tot, biberon nu i-am mai dat, ciclu n-am, gravida n-am ramas sa zici ca nu e ok laptele. Chiar nu mai inteleg...
Cred ca am s-o las sa zbiere cat vrea, o zi intreaga daca e nevoie pana i se face foame si ia sanul...dar stiu ca nici asta nu-i o solutie pt ca e in stare sa nu manance deloc.
Am ajuns la limita rabdarii..
De adormit doar in brate si tot cu nervi, nu suporta s-o mai pun in pozitia de alaptat cum ar veni. Ma gandesc ca daca ar fi avut vreo problema medicala o identificam pana acum..gen torticolis, sau la limbuta ceva..stiu eu ce?

Ma scuzati ca m-am intins cat o placinta moldoveneasca, dar simteam nevoia sa-mi vars oful Profit ca azi sunt la mama ca aici e racoare si o adoarme ea acuma caci eu am zis c-o las sa stea asa pe burta si sa tipe pana adoarme, alta probema..se intoarce pe burta si apoi se enerveaza. Daca o intorc pe spate tipa si se intoarce la loc pe burta unde..ati ghicit, tipa din nou! In timpul zilei e ok si noaptea daca se intoarce in somn, dar daca e pe jumatate adormita si ajunge pe burta se trezeste de tot si plange.

BUMBITZA te inteleg foarte bine, ca exact asa facea si ALbert.
De aceea am ajuns la compromisul cu pompa de muls, ca altfel statea galusca mea si 8 ore nemancata si uite asa am si pierdut laptele. Noroc ca m-am prins repede si am luat masuri.
Nu lasa dupa ea, cand vrea ea sa manance. Nu o sa vrea multe ore si exista riscul sa pierzi laptele. Incearca sa te mulgi si sa-i dai la biberon.
Albert acum mananca la san noaptea, cateodata dimineata si in timpul zilei daca-l prind somnoros.
In rest laptic de la mine la biberon, dar macar asa mananca!
Vezi ca si la biberon s-ar putea sa tipe si sa se agite, mai las-o un pic, va mai plimbati si incerci mai tarziu. La noi dureaza masa la biberon vreo jumatate de ora, atat se agita!

Inca o chestie: mi s-a parut ca Albert mananca mai linistit la san daca stau intinsa langa el.
Incearca si asa!

Succes!

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Multumesc mult Child
Am incercat toate pozitiile de alaptat, asa in pat a functionat o perioada..acum, nu mai merge nici asta
La pompa nu prea reusesc sa scot-cam 50ml/san, plus ca la sanul drept am un canal care se umple si se formeaza galma, iar numai daca goleste ea sanul se duce si galma (acum nu stiu ce voi face cand voi intarca...dar ma gandeam ca mai era ceva pana atunci :( ). Din biberon trage f bine, nu-l refuza...dar ma necajesc eu in sinea mea ca nu vrea la san
In fine, daca nu e alta solutie voi apela si la muls si bibe si asta e.
Ce-or avea bbii astia de-s asa mofturosi? Sa nu vrea ei bunatate de san?

Mergi la inceput